Gebedspunten tegen aanvallen

0
99

Vandaag behandelen we gebedspunten tegen aanvallen. Als gelovigen is de duivel altijd in beweging om ons leven ernstig te verwoesten. Bedenk dat de Schrift zegt: Wees alert en nuchter. Uw vijand, de duivel, sluipt rond als een brullende leeuw, op zoek naar iemand om te verslinden. De vijand wil ons niets goeds zien doen, dus is hij altijd in beweging om ons aan te vallen.

Een aanval kan op verschillende manieren plaatsvinden; dit is geen fysieke aanval waar je door boze mensen wordt lastig gevallen; dit is een spirituele aanval. Bedenk dat de Schrift ons vertelde dat we niet tegen vlees en bloed worstelden, maar tegen machten en overheden, heersers van duistere plaatsen. De aanval kan dus vaak betrekking hebben op uw huwelijk, gezondheid, financiën, relatie, gezin, baan of wat dan ook. De vijand kan iets of iemand aanvallen die heel belangrijk voor ons is. Het kan onze baan of leven zijn. God heeft echter beloofd elke aanval van de vijand te vernietigen; daarom onderwees Hij deze gebedsgids.

In deze gebedsgids zullen we enkele oorlogsgebeden bidden tegen de aanvallen van de vijanden, en je moet voorbereid zijn om gevaarlijke resultaten te zien. De vijand die heeft geweigerd je te laten gaan, besluit ik op grond van dit moment dat God hen mag vernietigen in de naam van Jezus. Elke voorouderlijke geest die u aankondigt aan de vijand die uw leven belegert, ik besluit dat het vuur van de Heilige Geest hen nu meteen verteert in de naam van Jezus. God zal op het punt staan ​​verwondering te kwellen, aanvallen van de vijanden staan ​​op het punt vernietigd te worden, God staat op het punt een tegenaanval op die vijand te lanceren die je geen vrede zal geven.

Gebedspunten:

 • Vader Heer, ik bid dat u elke kwade aanval op mijn leven in de naam van Jezus zult vernietigen. Ik weet dat die Schrift nooit beloofde dat ze niet bijeen zouden komen, maar de Schrift belooft dat ze niet voorspoedig zullen zijn. Ik besluit in de naam van Jezus dat elke aanval op mijn leven nutteloos wordt in de naam van Jezus.
 • Ik besluit op gezag van de hemel dat een aanval het leven zal doden en vernietigen van iedereen die mij aanvalt in de naam van Jezus. Heer, sta op en laat mijn vijanden verstrooid worden. Laat degenen die geen vrede voor mij willen, ook geen vrede kennen, want het boek Psalm zegt dat wanneer ik de Heer roep, mijn vijanden zullen vluchten. Ik besluit dat elke vijand in mijn leven vanaf dit moment zal vluchten in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, elke zonde en ongerechtigheid in mijn leven die me kwetsbaar heeft gemaakt voor de aanvallen van de vijand, ik bid dat u mij door uw genade zult vergeven in de naam van Jezus. Ik bid dat u vanwege het bloed dat aan het kruis van Golgotha ​​werd vergoten, die zonde wegvaagt in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, elk gat in mijn leven dat de vijand heeft gebruikt om aanvallen in mijn leven te lanceren, ik bid dat het vuur van de Heilige Geest het zal blokkeren in de naam van Jezus.
 • Ik annuleer elke aanval op mijn financiën in de naam van Jezus. Elke aanval die mijn financiën nutteloos heeft gemaakt, elke aanval die de vrije stroom van mijn inkomen heeft geblokkeerd, ik bid dat een dergelijke aanval wordt vernietigd in de naam van Jezus.
 • Ik annuleer elke aanval op mijn gezondheid, elke aanval die mijn gezondheid heeft verslechterd. Ik besluit door het vuur van de Heilige Geest dat dergelijke aanvallen worden vernietigd. Bij elke satanische aanval die me vreselijke ziektes heeft bezorgd, bid ik dat de rechterhand van God die wonderen verricht, me nu zal genezen in de naam van Jezus.
 • Ik vernietig elke aanval van de vijand op mijn huwelijk, elk plan van de vijand om mijn huwelijk te vernietigen, ik bid dat het vuur van de Heilige Geest het vernietigt in de naam van Jezus. De Schrift zegt wat God heeft samengevoegd, laat niemand scheiden. Ik kom elke aanval van de vijand tegen om mijn huwelijk te verstrooien. Ik vernietig zulke aanvallen met het vuur van de Heilige Geest.
 • Heer God, ik kom elke aanval op mijn academici tegen, elke aanval van de vijanden op mijn hersenen die mijn assimilatieniveau hebben verminderd, ik ga ertegen in in de naam van Jezus. De Schrift zegt dat als iemand wijsheid mist, hij het van God moet vragen die vrijelijk zonder smet geeft. Ik bid dat elke vijand tegen mijn academici de wraak van God krijgt.
 • Elke aanval van de vijand om me bang te maken, ik kom tegen je aan door het bloed van het lam. De Schrift zegt, want ik heb niet de geest van angst gekregen, maar de geest van adoptie om Ahba Vader te roepen. Laat elke aanval in mijn leven nu vlam vatten in de naam van Jezus.
 • Elke aanval van de vijand op mijn kinderen, voor de Schrift, zegt dat mijn kinderen en ik voor tekenen en wonderen zijn. De kracht vernietigt elke aanval om hun leven te beëindigen in de naam van Jezus. Kinderen zijn het erfgoed van God, dus mijn kinderen zijn het erfgoed van God. Elke aanval op hun leven wordt vernietigd in de naam van Jezus.
 • Laat elke vijand die mij wil aanvallen vandaag zelfmoord plegen. Net zoals Haman sterft aan de val die hij voor Mordechai heeft gezet, laat iedereen die van plan is mij aan te vallen sterven door hun eigen aanval in de naam van Jezus. Ik roep het leger van de hemel, het onmetelijke aantal engelen van de Heer, op om nu op te staan ​​voor de strijd en wraak te nemen op elke vijand die mijn gemoedsrust heeft bedreigd in de naam van Jezus.
 • Elke aanval om mijn spirituele leven te minachten, elke aanval van de vijand om me geestelijk af te leiden, ik kom er tegen in de naam van Jezus. Ik bid om de genade om standvastig te blijven in uw aanwezigheid, elke aanval op mijn spirituele leven wordt beëindigd in de naam van Jezus.

advertenties

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier