Gebedspunten tegen ongevallen

0
107


Vandaag behandelen we gebedspunten tegen ongelukken. Als het woord ongeval opduikt, wat is dan het eerste dat in je opkomt? auto crash, toch? Omdat dat het meest voorkomende type ongeval is dat we meemaken. Ondertussen is een ongeval meer dan alleen een auto-ongeluk, ongevallen zijn treurige gebeurtenissen die niet de Wil van God voor ons zijn, maar de vijand heeft het in scène gezet. Er zijn zoveel mensen overleden als gevolg van een ongeval, of het nu gaat om de weg, het water of de lucht. Vandaag zullen onze gebedspunten tegen ongevallen meer gericht zijn op de bescherming van God. Wanneer de bescherming van God op het leven van een individu rust, zou zo iemand niet het slachtoffer worden van slechte omstandigheden.

Neem bijvoorbeeld het leven van David; bij verschillende gelegenheden ontsnapte David aan de dood in de handen van koning Saul, simpelweg omdat de bescherming van God op zijn leven rustte. Evenzo zullen in deze huidige wereld sommige krachten tot het uiterste gaan om ervoor te zorgen dat ze het bloed van mensen vergieten. We hebben getuigenissen gehoord van enkele mensen die rentmeesters waren van de duivel, zij bekenden dat ze bij verschillende gelegenheden grote ongelukken in Nigeria hebben veroorzaakt. We zullen ook een gewelddadig gebed tegen zulke machten bidden. Ik besluit dat u door de macht van de allerhoogste wordt vrijgesteld van elk ongeval in de naam van Jezus.

De Bijbel waarschuwde dat de vijand alleen komt om te stelen, te doden en te vernietigen. We moeten begrijpen dat vernietiging altijd een van de talrijke plannen is van de vijanden voor het leven van een gelovige. Mogen de plannen en agenda van de vijand door de veiling van de hemel over uw leven worden vernietigd in de naam van Jezus. Aangezien we deze gebedsgids zullen gebruiken, bid ik dat de hulp van Jehovah ons leven zal lokaliseren; Ik besluit dat de vlag van bescherming van de hemel op jou en je familie zal zijn in de naam van Jezus.

Gebedspunten

  • Vader Heer, ik kom elke vorm van ongeluk tegen die de vijand op mijn weg heeft geënsceneerd; Ik vernietig het door de kracht in de naam van Jezus. De Schrift vertelde ons dat we elke dag met het bloed van Christus moesten verlossen, omdat elke dag gevuld is met kwaad. Ik verlos elke dag deze week, elke dag in deze maand en elke dag in dit jaar met het kostbare bloed van Christus. Ik kom elke vorm van een ongeval tegen, of het nu over de weg, over land of in de lucht is. Ik vernietig ze door de barmhartigheden van de Allerhoogste in de naam van Jezus.
  • Heer God, de Schrift zegt dat de ogen van de Heer altijd op de rechtvaardigen gericht zijn; Ik bid dat vanaf vandaag uw ogen altijd op mij gericht zullen zijn in de naam van Jezus. Ik vraag om de leiding en bescherming van Jehovah. Ik bid dat uw geest mij op al mijn manieren zal leiden en beschermen in de naam van Jezus. Als ik uitstap, mogen de engelen van de Heer mij op al mijn manieren leiden in de naam van Jezus.
  • Heer Jezus, ik kom tegen elke macht of plan van de duivel dat het leven van een lid van mijn familie zou willen beëindigen. Ik besluit dat de kracht van het Pascha prominent wordt in ons leven in de naam van Jezus. Want wij hebben het merkteken van Christus gedragen, laat niemand kwaad doen. Ik bid met de kracht in de naam van Jezus dat elke dood of elk graf dat voor mij of een ander lid van mijn familie op de weg is gezet, ik bid dat het vuur van God het zal vernietigen in de naam van Jezus.
  • De Schrift zegt, ook al loop ik door de vallei van de schaduw des doods, ik vrees geen kwaad omdat je bij mij bent, je stok en staf, ze troosten me. Heer, zelfs als ik uitga voor mijn dagelijkse drukte, bid ik dat mij geen kwaad zal overkomen. De Schrift beloofde dat de Heer voor mij zou gaan en verheven plaatsen zou verheffen. Ik bid dat elke berg van een ongeluk voor mij wordt vernietigd in de naam van Jezus. Ik besluit dat elke vallei van een ongeluk wordt vernietigd in de naam van Jezus.
  • Want er staat geschreven dat elke boom die mijn vader niet heeft geplant, vanaf de wortel zal worden omgehakt. Omdat het niet jouw plannen zijn dat mijn leven wordt gedood door een ongeluk dat werd opgevoerd door de duivel, bid ik dat je hun plannen voor mijn leven in de naam van Jezus zult afbreken.
  • Heer Jezus, ik bid voor elk lid van mijn leven. U vertelde de kinderen van Isreal om het bloed van het lam op hun bovendorpel te doen, en wanneer de engel des doods het bloed ziet, zal het voorbijgaan. Heer, in dezelfde geest zal ik mijzelf en mijn familielid met het bloed van het lam, het bloed dat gerechtigheid spreekt dan het bloed van Abel, ik bid dat wanneer een ongeluk ons ​​ziet, het zal verdwijnen in de naam van Jezus.
  • De Schrift zegt dat ik niet zal sterven, maar zal leven om de werken van de Heer in het land van de levenden bekend te maken. Ik besluit met de kracht in de naam van Jezus dat elke agenda van de vijanden om mijn leven te redden door een ongeluk wordt vernietigd in de naam van Jezus. Omdat God me vertelde dat ik de gedachten ken die ik jegens jou heb, zijn ze goed en niet slecht om je een verwacht einde te geven. Dood door een ongeluk is geen verwacht einde, Heer Jezus, ik bid dat wat de vijand ook heeft geënsceneerd wat geen deel uitmaakt van uw plannen voor mijn leven, ik bid dat U het vernietigt door het vuur van de Heilige Geest.
  • De Schrift zegt, in het belang van Zion, zal ik niet rusten. Om Jeruzalem wil ik niet zwijgen. Heer Jezus, wat betreft de kwestie van mijn leven, Heer, ik bid dat u niet zwijgt. Ik zalf de weg met het bloed van Christus om mijnentwil. Ik annuleer elke vorm van ongevallen op de weg in de naam van Jezus.

advertenties

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier