Gebed wijst tegen pijlen van ziekte

0
92

Vandaag behandelen we gebedspunten tegen de pijlen van ziekte. We zijn geleid door de geest van God om een ​​altaar van gebed op te richten tegen de pijlen van ziekte; God staat op het punt pijlen terug te sturen naar de afzender en Zijn volk te verlossen. De vijand heeft geen andere plannen dan mensen te laten lijden die hebben besloten Jezus te volgen. Niet dat ze iets vreselijks hebben gedaan, hun enige misdaad is Christus als hun persoonlijke Heer en redder te aanvaarden. Ook voor mensen die een groot potentieel hebben om groots te worden in het leven, kan de vijand hen vaak hinderen door ziektepijlen in hun leven te schieten.

Mensen zullen gezond en gezond slapen, en als ze uit hun slaap ontwaken, zitten ze vast aan een vreselijke ziekte. Een ziekte die orthopedisch niet kan verklaren, het is opvallend dat de vijand dit heeft gedaan. Een stukje goed nieuws voor u allen die zwaar beladen zijn met verschrikkelijke pijlen van ziekte, de geest van de Heer, de geest van vrijheid zal uitgaan en u bevrijden. De pijl zal uit je lichaam worden verwijderd en zal in zevenvoud teruggaan naar de afzender in de naam van Jezus.

Het is essentieel om te weten dat de vijand geen andere agenda heeft dan ravage te veroorzaken, en een van de manieren om dat te doen is door een pijl van ziekte in het leven van iemand te sturen. In de Schrift ervoer Job het, maar God leidde hem erdoorheen en verloste hem. De God die Job genas, die God nog steeds aan het werk is, hij zal wonderen doen over je leven. Die demonische pijl zal geen plaats in je lichaam vinden. Het zal door vuur worden teruggestuurd naar de afzender in de naam van Jezus. De Schrift zegt dat ons lichaam de tempel is van de levende God, laat niets van ongerechtigheid het bederven, die pijl zal vandaag je lichaam verlaten in de naam van Jezus.

Gebedspunten:

 • Ik besluit in de naam van Jezus dat elke pijl van ziekte die door de vijand op mij is geschoten, nu meteen in brand moet vliegen. Elke zonde en ongerechtigheid in mijn leven die mij tot een prooi heeft gemaakt voor de vijand die mijn leven kwelt met een vreselijke ziekte, ik bid dat u mij door de barmhartigheden van God zult vergeven in de naam van Jezus.
 • De Schrift zegt dat geen enkel tegen mij gevormd wapen zal gedijen. Elke pijl van ziekte in mijn begin begint nu te sterven in de naam van Jezus. Ik bid dat dergelijke pijlen hun kracht over mijn leven beginnen te verliezen in de naam van Jezus.
 • Elke demonische pijl die op mij is geschoten om mijn gezondheid te bedreigen, besluit ik door het vuur van de Heilige Geest dat ze in zeven vouwen terug moeten gaan naar de afzender in de naam van Jezus. Want ik draag het merkteken van Christus, laat niemand me lastig vallen, ik besluit door de kracht in de naam van Jezus, elke man die me wil lastigvallen met gezondheidsuitdagingen, ik bid dat ze vlam vatten in de naam van Jezus.
 • De Schrift zegt want hij werd verwond voor onze overtredingen; hij werd verbrijzeld om onze ongerechtigheden; op hem lag de straf die ons vrede bracht, en met zijn streep zijn we genezen. Ik verklaar genezingen in mijn leven in de naam van Jezus. Elke pijl die ziekte in mijn leven heeft veroorzaakt, besluit ik dat de genezingen van God op mijn leven komen in de naam van Jezus.
 • Elke vorm van pijn die ik in mijn lichaam lijd, besluit ik dat je verdwijnt in de naam van Jezus. Alle pijnlijke pijlen in mijn leven, hoor de stem van de Heer, want er staat geschreven dat elke boom die mijn vader niet heeft geplant, van de stam zal worden ontworteld. Ik besluit dat elke pijl in mijn leven nu sterft in de naam van Jezus.
 • Elke geest van ziekte die aan mijn leven is toegewezen, u wordt gearresteerd door de macht van de Heilige Geest. Al jullie demonen van zwakheden die aan mijn leven zijn gehecht, ik arresteer je vandaag in de naam van Jezus.
 • Elke invasie van vreselijke ziekte of ziekte in mijn levensbedreigende mijn gezondheid, ik bestraf u in de naam van Jezus. Want er staat geschreven: als de geest van hem die Jezus Christus uit de doden heeft opgewekt in u woont, zal hij uw sterfelijke lichamen levend maken door de geest van hem die in u woont. Ik besluit de invasie van de Heilige Geest in mijn leven vandaag in de naam van Jezus.
 • Ik roep de Heilige Geest van God op om in mijn leven te komen en milieusanering te doen, en elke kwade ziekte en vreemde ziekten zullen worden verwijderd in de naam van Jezus. Ik besluit o God dat u mijn pijn en angst zult zien, en u zult ertoe worden bewogen wraak te nemen op de vijand die dit in de naam Jezus heeft gedaan.
 • Voor elke ziekte of ziekte die eigen is aan mijn familie, bid ik dat u over mijn leven sterft in de naam van Jezus. Bij elke ziekte of zwakte die mensen in mijn familie aanvalt, besluit ik dat je wat mij betreft je kracht zult verliezen in de naam van Jezus. Want ik draag het merkteken van Christus, laat geen ziekte van mijn geslacht mij lastig vallen. Ik besluit door de kracht in de naam van Jezus, elke voorouderlijke ziekte die mensen in mijn leven dwarszit, ik besluit dat ik ben vrijgesteld in de naam van Jezus.
 • De Schrift zegt, als ik tot u roep, dan zullen mijn vijanden terugkeren: dit weet ik; want God is met mij. Heer, ik bid dat U medelijden met mij zult hebben door mijn tranen van pijn. Ik bid dat u de vijanden ter wille van mij zult bestraffen. Heer God, ik bid dat u zult opstaan ​​in uw wraak en al mijn vijanden in de naam van Jezus zult vernietigen.
 • Ik besluit dat zowel de pijl als de handen achter de pijl in brand moeten vliegen in de naam van Jezus.

advertenties

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier