Gebedspunten tegen beproevingen

1
23362

Vandaag zullen we te maken hebben met gebedspunten tegen aandoeningen. Voordat we volledig op het onderwerp ingaan, is het van vitaal belang dat we betekenis geven aan het woord verdrukking, zodat u kunt weten hoe essentieel deze gebedsgids is.

Verdrukking kan worden gedefinieerd als alles wat hevige pijn veroorzaakt, de kwelling van verwijt. Kwellingen kunnen verschillende vormen aannemen. Het kan komen in de vorm van ziekte, plaag, de kwelling van de duivel, enzovoort. Meestal ensceneert de vijand zelf met opzet beproevingen in het leven van mensen, vooral christenen. Veel mensen geloven dat zodra ze Jezus Christus als hun persoonlijke Heer en redder hebben aanvaard, ze vrijgesteld zijn van beproevingen. Dat is echter niet waar; de vijand wordt zo verbitterd dat we ons leven aan Jezus geven, en daarom zijn wij gelovigen altijd aan het einde van de ellende van de vijand.

Bedenk dat het leven van Job een praktisch voorbeeld is. De duivel zou er niet aan hebben gedacht om Job lijden toe te brengen als test als Job geen trouwe dienstknecht van God was. De vijand geloofde dat het komt omdat God Job overvloedig heeft gezegend, daarom dient Job God. Ik besluit door de barmhartigheden van de allerhoogste; het vuur van de Heilige Geest vernietigt elk plan van de duivel om u te lijden.


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

God instrueerde deze gebedsgids met de titel Gebedspunten tegen beproevingen, omdat God van plan is mensen van hun beproevingen te bevrijden. De Schrift zegt in het boek Psalm 34:19. Er zijn veel verdrukkingen van de rechtvaardigen, maar de Heer verlost hem uit alle. God begrijpt dat de beproevingen van de rechtvaardigen talrijk zijn; daarom heeft God een verbond gesloten om ons van alle ellende te verlossen. Als jij en ik deze gebedsgids beginnen te gebruiken, zal de goddelijke hulp van Jehovah ons in de naam van Jezus lokaliseren.

Gebedspunten

  • Heer God, ik kom vandaag voor u om mijn grieven te uiten. Uw woord beloofde me in het boek Psalm 34:19 dat er vele ellende van de rechtvaardigen zijn, maar de Heer verlost hem van alle. Ik kom naar je toe op basis van de belofte van dit woord. Ik vraag u mij te verlossen in de naam van Jezus. Elke aandoening van ziekte in mijn leven, ik kom er tegen door het bloed van het lam. Vader Heer, elke kwelling van de vijand die in mijn leven wordt opgevoerd om mij uit uw aanwezigheid te laten afdrijven, elke kwelling die de vijand wil gebruiken als een vorm van afleiding om mij weg te leiden van uw aanwezigheid, ik bid dat met uw woord , verlos je mij van allemaal in de naam van Jezus. 
  • Heer Jezus, ik bid dat U mij de genade schenkt om standvastig te zijn in uw aanwezigheid. Welke aandoening er ook in mijn leven is geworpen om mij van u te laten afdrijven, ik bid dat u het door het vuur van de Heilige Geest nu uit mijn leven haalt. Elke aandoening van onvruchtbaarheid in mijn leven, ik kom er tegen door het bloed van het lam. Uw woord beloofde me dat er geen onvruchtbare vrouw in Isreal zou zijn, vader Heer, ik ben een vrouw in Isreal, ik sluit me aan bij dit verbond dat ik niet onvruchtbaar zal zijn in de naam van Jezus.
  • Heer God, elke kwelling van vreselijke ziekte in mijn leven. De ziekte die heeft geweigerd mijn leven te verlaten ondanks alle pogingen om het weg te nemen, ik bid dat u mij door uw genade en kracht zult verlossen in de naam van Jezus. De Schrift beloofde me niet dat ik mijn leven zal leiden in de pijn van ziekte. Wat de Schrift mij beloofde, was dat Christus al mijn ziekten had genezen. Ter wille van Zijn dood aan het kruis van Golgotha, omdat hij werd geslagen en vernederd, vader Heer, heeft Christus alle pijn doorstaan ​​om een ​​aangenaam leven te leiden. Ik bid dat uw rechterhand mij zal genezen in de naam van Jezus. 
  • Heer Jezus, elke ellende van armoede in mijn leven. Elke macht die heeft besloten mijn geloof op de proef te stellen met enorme armoede. Elke macht die heeft gezworen mijn moment van dienst bij U, Heer, belachelijk te maken door mij met armoede te plagen, kom ik tegen zulke krachten op door het vuur van de Heilige Geest. Want er is geschreven dat mijn God in al mijn behoeften zal voorzien overeenkomstig Zijn rijkdom in heerlijkheid door Christus Jezus, ik bid dat in al mijn behoeften zal worden voorzien in de naam van Jezus. Vanaf nu besluit ik dat de deuren van gunst, de deuren van kansen, de deuren van zegeningen zich openen met betrekking tot mijn leven in de naam van Jezus. Elke vorm van armoede in mijn leven wordt weggenomen door het bloed van het lam. Ik vernietig elk juk van armoede in de naam van Jezus. 
  • Heer God, elke kwelling van angst in mijn leven, ik weet dat zodra angst het leven van een man binnendringt, zo iemand niet meer helder kan denken. Ik kom in mijn leven de geest van angst tegen. Ik vernietig het door het bloed van het lam in de naam van Jezus. Heer, de Schrift zegt, want we hebben niet de geest van angst ontvangen, maar de geest van zoonschap om Abba Vader te roepen. Ik roep vandaag tot u, Abba Vader, ik bid dat u mij zult helpen angst te overwinnen in de naam van Jezus. Uw woord zei tegen mij: vrees niet, want ik ben uw God, wees niet ontzet, want ik ben met u. Heer, ik wil u altijd zien in alles wat ik doe, want ik weet dat wanneer ik u zie, mijn angst zal verdwijnen, help me u altijd te zien in de naam van Jezus. 
  • Vader, ik kom elke kwelling van mislukking in mijn leven tegen. Elke macht die heeft besloten mijn leven met mislukking te verstoren, in mijn academici, carrière en spiritueel leven, vernietig ik zo'n kracht in de naam van Jezus. De Schrift zegt, en ze overwonnen hem door het bloed van het lam en door de woorden van hun getuigenissen. Ik verpletter de geest van mislukking door het bloed van het lam. 

Amen. 

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelGebed voor nieuwe maand en onafhankelijkheidsdag
Volgende artikelGebedspunten tegen ongevallen
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

1 COMMENT

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.