Gebed voor nieuwe maand en onafhankelijkheidsdag

0
205

Vandaag hebben we het over Gebed voor Nieuwe Maand en Onafhankelijkheidsdag. Vandaag is niet zoals elke andere dag, het is het begin van een nieuwe maand en ook een dag om de dag te vieren Nigeria werd een vrije staat. Er zijn op deze dag heel wat boodschappen te prediken, maar de belangrijkste is vrijheid en dominantie. Vrijheid maakt deel uit van de plannen van God voor ieder mens. God begrijpt het belang van vrijheid en hoe het een man kan helpen God goed te dienen. Geen wonder dat God Mozes instrueerde om naar Egypte te gaan en Farao de opdracht te geven om de mensen van Isreal te laten gaan, zodat ze Hem goed kunnen dienen.

God begrijpt dat de mens een zekere mate van vrijheid en dominantie nodig heeft voordat hij God goed kan dienen. God begrijpt ook dat het niet mogelijk is voor de mensen van Isreal om Hem goed te dienen terwijl ze in gevangenschap zijn, daarom moest God iets doen aan de kinderen van Isreal. Bovendien is het voor ons als natie onmogelijk om te gedijen als we in gevangenschap zijn. Hoewel kolonisatie niet helemaal gevangenschap is, zal de vrije wil van een gekoloniseerd land tot op zekere hoogte beperkt zijn totdat het onafhankelijk wordt. Evenzo zijn er in ons leven enkele prestaties die pas zullen komen als we bevrijd worden van de slavernij van zonde en slavernij.

Er zijn talloze mensen die vurig tot God bidden voor de vervulling van zijn beloften. De hindernis in hun leven blijft echter hun gevangenschap aan zonde en ongerechtigheid en totdat ze losbreken, zullen ze alleen bidden dat er niets zal gebeuren. Moge God u vrijmaken in de naam van Jezus, door de barmhartigheden van de Allerhoogste. Elke kracht die je lang heeft vastgehouden, het is tijd voor je om te gaan, ik koorts door de kracht in de naam van Jezus dat zo'n kracht valt en nu sterft in de naam van Jezus.

Bovendien staat in het boek Exodus 6: 5: "En ik heb ook het gekerm gehoord van de kinderen van Israël die de Egyptenaren in slavernij houden, en ik heb aan Mijn verbond gedacht '' In dit gedeelte van de Schrift wordt uitgelegd hoe hij aan zijn verbond dacht. Jarenlang waren de kinderen van Isreal in gevangenschap en God liet hen daar achter. Maar de dag dat ze klaagden bij de grote monarch van Isreal, de dag dat ze riepen tot de God van Abraham, Isaac en Jacob, dat was de dag dat God Zijn verbond herinnerde en actie begon te ondernemen voor hun vrijheid. Vandaag zullen we ook naar God schreeuwen, aangezien het vandaag een dag is dat het land de dag viert dat het vrij werd, zullen we tot God roepen. Het is belangrijk dat God zijn verbond met betrekking tot ons leven indachtig is. Ik bid bij de genade van God, elke oude belofte, elk oud verbond tussen jou en God dat vervuld moest worden, moge God, door de reden van dit gebed, alles onthouden in de naam van Jezus. Dat antwoord dat je al eeuwen verwacht, besluit ik dat God ze door de viering van deze dag tot vervulling moge brengen in de naam van Jezus.

Het is ook belangrijk dat we de nieuwe maand beginnen met gebed. Voor elke nieuwe maand is er een zegen aan verbonden. De tiende maand oktober is erg belangrijk. In de tiende maand daalt het waterpeil nadat God de aarde overspoelde en de bergtoppen werden gezien. Genesis 8: 5 En het water daalde voortdurend tot aan de tiende maand; in de tiende maand, op de eerste dag van de maand, werden de toppen van de bergen gezien. Ik besluit door de macht van de allerhoogste, al het probleem dat je heeft verzwolgen, je wordt vrijgelaten in de naam van Jezus. Er is een zegen aan deze maand verbonden en God is van plan iets nieuws te doen in deze maand, moge dat goede je nooit ontgaan in de naam van Jezus.

Ten slotte, voordat we in gebed gaan, markeert onze geliefde natie Nigeria 60 jaar na de onafhankelijkheid en het progressieve is nog niet zichtbaar. Er is een grote behoefte voor ons om vandaag voor onze natie te bidden. 1 oktober is een speciale datum in de geschiedenis van dit land, we moeten deze dag wijden aan het bidden voor het land. Denk aan de schriftplaats waarin staat dat we bidden voor het welzijn van Jeruzalem dat degenen die het liefhebben, voorspoed zullen hebben. In dezelfde geest zullen we een gebedaltaar voor Nigeria oprichten en ik geloof dat God onze gebeden zal verhoren.

Gebedspunten voor Nigeria

 • Heer Jezus, we komen u vandaag voor vanwege ons land Nigeria. Want de liefde die we hebben voor deze natie is zo groot dat we de afwijkingen die in het land gebeuren niet door de vingers kunnen zien. God, Nigeria is van jou, we bidden dat je deze natie overneemt in de naam van Jezus.
 • Heer God, vandaag bidden we om vrede in Nigeria, vrede op elke vrede, elk lokaal regeringsgebied, elke stad, elke regio in het land, moge de vrede van God beginnen te wonen in Nigeria in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, we bidden dat u elke vijand van dit land zult vernietigen. Elke man en vrouw wiens bedoeling is tegen de plannen en agenda die u voor Nigeria heeft, we bidden dat u ze zult vernietigen in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, we dragen de economie van het land in uw bekwame handen. De economie van het land is de basis van elke natie, vader, we bidden dat u ons zult helpen het hoog te houden in de naam van Jezus. Elke demonische kankerworm die heeft opgegeten, moge het vuur van de Heilige geest zo'n kankerworm vernietigen in de naam van Jezus.
 • Vader, we bidden dat u onze leiders het juiste hart geeft om dit land in de goede richting te regeren. We bidden dat u ze zwakheid geeft waar ze falen, wijsheid op strategische punten dat ze het nodig hebben, Heer, we bidden dat u bij hen zult zijn in de naam van Jezus en dat u hen zult helpen om dit land op de juiste manier te regeren in de naam van Jezus.
 • De Schrift zegt in het boek Jesaja hoofdstuk 60: 1 Sta op en schijn, want uw licht is gekomen en de heerlijkheid van God is over u opgegaan. Waar de vijand de glorie van dit land ook heeft verbonden, wij verordenen vrijheid in de naam van Jezus. Het is geschreven, verklaar iets en het zal worden vastgesteld, we besluiten dat Nigeria zal opstaan ​​in de naam van Jezus. Deze natie ontvangt het geestelijke wiel van Jehovah om in de naam van Jezus tot heerlijkheid te werken.

Gebed voor de nieuwe maand

 • Vader Heer, aangezien deze nieuwe maand vrijheid voor Nigeria betekent, bepaal ik vrijheid over mijn leven in de naam van Jezus. Op alle manieren waarop ik gevangen ben gehouden, bepaal ik vrijheid in de naam van Jezus. Christus zei, verlies hem en laat hem gaan, ik bid dat elke kracht die mij aan een plek heeft vastgebonden, mij verliest en mij laat gaan in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, ik ontgrendel de zegen van deze nieuwe maand in de naam van Jezus. Alle zegeningen die u, God, voor de maand oktober heeft bedoeld, maak ik er gebruik van in de naam van Jezus. Ik verklaar dat deze maand gevuld zal zijn met gelach, dat het gevuld zal zijn met vreugde, dat het gevuld zal zijn met overvloedige zegeningen.
 • Ik kom in de nieuwe maand alle werken van de vijand tegen, ik vernietig alle slechte plannen met betrekking tot mijn leven in de nieuwe maand, ik vernietig het door vuur in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, elke langdurige belofte die vervuld moet worden, besluit ik door de macht van de Allerhoogste dat ze in deze maand in de naam van Jezus zullen worden vervuld. Mijn glorie zal in deze nieuwe maand schitteren in de naam van Jezus.
 • Oktober is de tiende maand en in de tiende maand ging de vloed naar beneden en zag Noach de bergen voor het eerst in lange tijd. Elk probleem dat mij heeft verborgen voor mijn weldoeners, besluit ik dat ze door vuur worden vernietigd in de naam van Jezus. Vanaf vandaag zal ik duidelijk zichtbaar zijn voor mijn weldoeners in de naam van Jezus.

Gebed voor Nigerianen

 • Heer Jezus, ik bid dat u de Nigerianen het hart wilt geven om patriottischer te zijn tegenover deze natie. De genade voor hen om zielsveel van dit land te houden, de genade die hen in staat zal stellen om altijd naar de groei en ontwikkeling van deze natie te streven, schenkt dit aan iedereen in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, aangezien we mensen zijn van verschillende stammen en religies, bid ik dat u uw liefde in de geest van Nigerianen zult creëren. De genade voor ons om van onszelf te houden net zoals Christus van de kerk hield, ik bid dat u deze liefde in ons hart wilt creëren in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, schenk alle Nigerianen de genade om nooit de hoop te verliezen in de grootsheid van deze natie, de genade voor ons om de hoop levend te houden dat de gedeukte zoon weer zal opstaan, ik bid dat u ons deze hoop wilt schenken in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, ik bid dat u ons de betekenis en de essentie van vrijheid wilt leren, zodat we nooit stappen zullen ondernemen om terug te keren naar de slavernij, ons leert hoe we het belang van democratie kunnen begrijpen, zodat we niet in gevangenschap zullen terugkeren in de naam van Jezus.

advertenties
Vorige artikelGeldgebeden die onmiddellijk werken
Volgende artikelGebedspunten tegen beproevingen
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige een vreemde volgorde van genade heeft gegeven om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen onderdrukt mag worden door de duivel, we hebben de kracht om in heerschappij te leven en te wandelen door middel van gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of Chat met mij op WhatsApp en Telegram op + 2347032533703. Ik zal u ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier