Geldgebeden die onmiddellijk werken

0
314

Vandaag hebben we te maken met geldgebed dat direct werkt. Wie wil er geen geld? Zelfs de rijkste van alle mannen werken nog steeds voor meer geld. Dit heeft duidelijk gemaakt dat geld een belangrijke behoefte is in het leven van een man. Ik heb online een reeks berichten gelezen, vooral van christenen en zij zijn van mening dat de wortel van alle kwaad. Welnu, die bewering is alleen juist in de ene fase van de waarheid, maar in de andere fase is het verkeerd. Geldgebrek is de grootste oorzaak van het kwaad onder mensen. Daarom is het belangrijk om geld te hebben. Ik bid dat God u overvloedig zal zegenen terwijl u deze gebedsgids blijft lezen.

God begrijpt dat de mens een zekere mate van comfort nodig heeft om hem beter te kunnen dienen. Daarom is het in de wil van God om ieder mens dienovereenkomstig te zegenen. Het boek Deuteronomium 28: 11-12 En de HEERE zal u overvloedig maken aan goederen, aan de vrucht van uw lichaam, en aan de vrucht van uw vee, en aan de vrucht van uw land, in het land dat de HEERE gezworen heeft. uw vaders om u te geven. De HERE zal zijn goede schat voor u openen, de hemel om uw land op zijn tijd regen te geven en al het werk van uw hand te zegenen; en u zult aan vele volken lenen, en u zult niet lenen. God heeft ons rijkdom in overvloed beloofd, het wordt aan ons overgelaten om in dat verbond te komen.

Als u deze gids begint te gebruiken voor geldgebeden die onmiddellijk werken, bid ik dat God u rijk zal maken in de naam van Jezus. De Bijbel zegt dat het God is die ons leert hoe we rijkdom kunnen vergaren. Dit betekent dat geld een dienstknecht van ons is, wij heersen over geld. Na de schepping schiep God de mens als laatste en maakte hem heerser over al het geschapene, inclusief geld. Maar het is nogal jammer dat sommige mensen worden beheerst door geld in plaats van dat zij de heerser over geld zijn. Ik besluit dat God je zal verheffen tot het niveau dat God voor je heeft verordineerd in de naam van Jezus. U zult boven alle uitdagingen uitstijgen en de werkelijke positie innemen die God voor u heeft bestemd.

Een arme man zal van nature boos zijn, hij zal neerslachtig zijn en alleen voor het kwaad herinnerd worden. Denk aan het verhaal van Obed-Edom, hij werd herinnerd door koning David toen de ark van het verbond niet naar het paleis kon worden gebracht omdat het een van de rentmeesters van de koning had gedood. Maar ik besluit dat toen God het verhaal van Obed-Edom veranderde, ik besluit dat jouw verhaal zal worden veranderd in de naam van Jezus. Dat geld dat u verwacht en degenen die u niet verwacht, zal u vandaag worden gegeven in de naam van Jezus. Mogen alle engelen van de Heer die verantwoordelijk zijn voor rijkdom, beginnen te werken om uwentwil, aangezien u vandaag naar buiten gaat.

Gebedspunten:

Here God, ik bid dat als ik vandaag uitstap, geld mij begint te antwoorden. Ik besluit dat, aangezien je de mens tot leider hebt gemaakt, zoals je de mens hebt voorbestemd om heerser te zijn over alles dat is gecreëerd, ik bid dat geld mij vandaag zal antwoorden in de naam van Jezus. Heer Jezus, ik beslecht vandaag de vijandschap tussen mij en geld. Elke lange strijd tussen geld en ik wordt vandaag tot rust gebracht in de naam van Jezus.

Vader Heer, terwijl ik vandaag naar mijn werk ga, besluit ik dat er geld op mijn pad zal komen in de naam van Jezus. Ik besluit dat de handen van de Heer de harten zullen raken van iedereen die mij schuldig is, ik bid dat hun harten geraakt zullen worden om mij vandaag te betalen in de naam van Jezus. De zegeningen van de Heer maken rijkdom en voegen geen verdriet toe. Heer, ik bid dat uw zegeningen op mijn leven zullen zijn. Ik ontgrendel de toegang tot rijkdom van deze natie in de natie in de naam van Jezus.

Want de Schrift zegt: zie een man die ijverig is in zijn werken, hij zal voor koningen staan ​​en niet slechts mensen. Heer, ik besluit dat u mij aan de wereld zult aankondigen door de werken van mijn handen in de naam van Jezus. Ik besluit op gezag van de hemel wanneer ik klop, de deuren zullen voor mij openstaan ​​in de naam van Jezus. Als ik geld nodig heb, zal het komen in de naam van Jezus.

Heer God, uw woord zegt dat u onze handen leert rijkdom te maken, vader, ik bid dat u mijn handen zult leren hoe ze geld kunnen verdienen in de naam van Jezus. Ik begrijp dat al het goede van jou komt, ik bid dat je me een idee wilt geven dat de wereld nu nodig heeft in de naam van Jezus. Vanaf vandaag zal het voor mij niet moeilijk zijn om rijk te worden in de naam van Jezus.

O geld, luister naar de stem van de Heer, want de Bijbel zegt dat iets wordt verklaard en het zal worden bevestigd, ik bid dat je mij altijd zult antwoorden in de naam van Jezus. Heer, ik doorbreek elke barrière die me heeft belemmerd om rijkdom te maken, ik besluit dat dergelijke barrières worden doorbroken in de naam van Jezus. Elk struikelblok dat op een manier is gebracht waardoor er geen geld meer naar mij toe komt, ik vernietig zulke blokken door het vuur van de Heilige Geest.

Van nu af aan besluit ik dat alles waar ik mijn handen op leg enorm veel geld zal opleveren in de naam van Jezus. Met welk ding ik ook een tijdje worstel, ik krijg nu toegang tot comfort over dat ding in de naam van Jezus. Ik besluit door de genade van de Allerhoogste, dat al mijn bedrijven de aanraking van God ontvangen in de naam van Jezus. Vanaf nu zullen ze enorm veel geld beginnen op te leveren in de naam van Jezus.

advertenties

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier