Gebed om bescherming van de beschermengel

0
212
Gebed om bescherming van de beschermengel

Vandaag behandelen we een gebed om bescherming van de beschermengel. Voor ieder mens is er een beschermengel die God de plicht heeft te beschermen. De Schrift opgetekend in het boek Psalmen 8: 5 Want Gij hebt hem een ​​weinig lager gemaakt dan de engelen, en hebt hem met heerlijkheid en eer gekroond. Dit gedeelte van de Schrift laat ons begrijpen dat God de mens met eer en heerlijkheid heeft gekroond, hoewel we een beetje lager zijn dan de engelen, maar God ons heerschappij over hen heeft gegeven. Engelen zijn dienende wezens voor de mens, God zendt in de meeste gevallen een engel naar een mens. Het verhaal van Maria is een perfect voorbeeld, toen God aan Maria wilde aankondigen dat ze een kind van glorie zou baren, stuurde God engel Gabriël.

In het boek Psalmen 91: 11-13 want Hij zal zijn engelen over u belasten, om u op al uw wegen te bewaren. Zij zullen u met hun handen dragen, opdat u uw voet niet tegen een steen stoot. Gij zult de leeuw en de adder betreden; de jonge leeuw en de draak zult gij vertrappen. Dit gedeelte van de schriftplaats legt uit hoe de engel werkt. Ik besluit door de veiling van de hemel dat God je beschermengel zal versterken in de naam van Jezus.

Je zult op de schorpioen trappen, je zult je voeten niet tegen de steen slaan, want God zal Zijn engelen de leiding over je geven. We kunnen niet beginnen de werken van engelen in het leven van een man uit te leggen. Hoe een man het enige overlevende slachtoffer van een auto-ongeluk zal zijn, hoe God een man zal verhinderen een reis te maken die zijn leven zou kunnen opeisen, al deze taken worden door God gedaan door middel van onze beschermengelen. Toen Daniël tot God bad, stuurde God een engel om het antwoord op zijn gebeden te bezorgen en omdat de engel zwak was geworden, hield de prins van Perzië die engel vastgebonden en wilde hij hem niet naar Daniël laten gaan. Terwijl Daniël niet stopte met bidden omdat hij nog geen antwoorden heeft ontvangen, gaf dit aanleiding om de zaak te onderzoeken en te ontdekken dat de engel die geacht werd Daniël antwoorden te geven, gevangen is gehouden door de Prins van Perzië. God moest een andere engel sturen, die sterker en feller was om de engel te verlossen uit de gevangenschap van de Prins van Perzië. Ik bid dat ik, door de kracht van de allerhoogste, elke verzwakte voogd, besluit dat God hen begint te versterken in de naam van Jezus.

Ik roep de beschermengel aan die God de leiding over je heeft gegeven om op te staan ​​en zijn taken uit te voeren in de naam van Jezus. Geen macht van duisternis zal macht hebben over de beschermengel van je leven in de naam van Jezus. Als u deze gids over gebed voor een beschermengel begint te gebruiken, bid ik dat de kracht van Jehovah over uw beschermengel zal komen en dat uw bescherming zal worden verzegeld in de naam van Jezus.

Hoewel we denken dat alle beschermengelen in de vorm van een geestelijk wezen komen, kunnen we grappig genoeg ook mensen zijn zoals wij. Je ouder kan je beschermengel zijn. In het leven van Samuël gebruikte God zijn moeder, Hanna, en de hogepriester Eli als zijn beschermengel. Hanna vertrouwde Samuël toe aan de dingen van God, terwijl Eli hem zorgde voor groei in het huis van de Heer. Ik besluit dat welke vorm of vorm uw beschermengel ook aanneemt, zij nooit enige moeite mogen ervaren bij het uitvoeren van hun taken in de naam van Jezus.

Gebedspunten:

Vader Heer, ik kom vandaag om te bidden voor de bescherming van mijn beschermengel. Want er staat geschreven dat je je engelen de leiding over ons zult geven, dat ze ons in hun armen zullen dragen, zodat we onze voet niet tegen de rots stoten. Vader Heer, ik bid dat de bescherming van de beschermengel die u hebt opgedragen om mij te leiden, ik bid dat het sterk zal zijn in de naam van Jezus.

Ik kom elke vorm van prins van Perzië tegen die proberen mijn beschermengel te beletten de Wil van God voor mij te vervullen, ik vernietig zo'n prins van Perzië door het vuur van de Heilige Geest. Heer sta op en laat uw vijanden worden verstrooid, elk voor de hindernissen of obstakels waarmee mijn beschermengel te maken kan krijgen die hun werken over mijn leven zouden kunnen beperken, ik bid dat u dergelijke hindernissen in de naam van Jezus zult vernietigen.

Van nu af aan besluit ik dat mijn engel de kracht van Jehovah ontvangt, ik bid dat zij de kracht van God Almachtig ontvangen in de naam van Jezus. Wanneer ik ga, bid ik dat ze me zullen leiden, ze zullen me in hun handen blootleggen zodat ik mijn voeten niet tegen de rots stoot in de naam van Jezus.

Ik besluit dat geen enkele macht van de duisternis macht zal hebben over mijn beschermengel. Ik uitgaan is gezegend in de naam van Jezus en mijn binnenkomst zal vruchtbaar zijn in de naam van Jezus. Ik weiger het slachtoffer te worden van slechte omstandigheden in de naam van Jezus. Ik stuit op elke macht van een ongeluk, elk plan en elke agenda van de vijanden om mij met een ongeneeslijke ziekte te treffen, wordt vernietigd door het vuur van de Heilige Geest.

Vader Heer, ik zal geen slachtoffer zijn van ontvoering in de naam van Jezus. Overal waar ik ga, besluit ik dat uw handen, die mijn beschermengel zijn, met mij mee gaan in de naam van Jezus. Ik bid dat de geest van de Almachtige God die het sterfelijke lichaam bezielt, op mij komt, en ik zal worden gewaarschuwd voor elk kwaad of gevaar op mijn weg in de naam van Jezus.

Ik vraag om de engelen van glorie, laat ze leiden op mijn wegen. Wanneer ik door de vallei van de schaduw des doods loop, bid ik dat mijn beschermengel aan mijn zijde zal zijn. Om elk gevaar op mijn weg te vernietigen in de naam van Jezus.

advertenties

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier