Gebed dat God in al mijn behoeften zal voorzien

0
278
Vandaag hebben we te maken met een gebed tot God om in al mijn behoeften te voorzien. Wie heeft er geen behoefte? Iedereen doet. Er is een verschil tussen rijk zijn en dat God voorziet in alles wat je nodig hebt.

Vandaag zullen we te maken hebben met een gebed tot God om in al mijn behoeften te voorzien. Wie heeft er geen behoefte? Iedereen doet. Er is een verschil tussen rijk zijn en dat God voorziet in alles wat je nodig hebt. Als God in alle behoeften van een man voorziet, wordt alles soepel en gemakkelijk voor zo iemand. Koning Salomo werd buitengewoon gezegend, de bijbel vermeldt dat er voor en na hem niemand rijker zal zijn dan koning Salomo. Ondanks Salomo's rijkdom eindigde hij echter nog steeds niet zo goed als zijn vader, koning David.

Koning David was niet zo rijk als koning Salomo, maar hij is de grootste koning die ooit op aarde heeft geregeerd. Davids behoefte werd nauwkeurig door God voorzien in zowel rijkdom als welvaart, inclusief de onderworpen wil om altijd naar de instructies van God te luisteren. Koning Salomo miste die wil om de instructies van God te gehoorzamen. Salomo werd gewaarschuwd niet te trouwen uit een vreemd land, maar uiteindelijk trouwde hij met een vrouw uit het land waar God hem had gewaarschuwd niet te trouwen en dat leidde tot de val van een grote koning. David daarentegen weet de beste manier om altijd naar God terug te keren, elke keer dat hij tegen God zondigde, de genade om altijd naar God terug te keren is iets dat koning Salomo het meest nodig had. Als God voorziet in alle behoeften van een persoon, zal zo iemand aan niets ontbreken. Ik besluit in de naam van Jezus dat God in al uw behoeften zal voorzien in de naam van Jezus.

Want het is geschreven in het boek Filippenzen 4:19 Maar mijn God zal in al uw behoeften naar zijn rijkdom heerlijk voorzien door Christus Jezus. God heeft beloofd om in al onze behoeften te voorzien overeenkomstig zijn rijkdom in heerlijkheid. Dit betekent dat er niet in onze behoeften zal worden voorzien in de mate waarin ons sterfelijke bewustzijn zich kan voorstellen, maar dat ze zullen worden voorzien in overeenstemming met de rijkdom van Gods heerlijkheid. En je zult het met me eens zijn dat er niets zo overvloedig genoeg is als de glorie van God. Ik besluit met de kracht in de naam van Jezus, moge God vandaag in al uw behoeften voorzien in de naam van Jezus. Vanaf nu neemt u afscheid van gebrek en gebrek in de naam van Jezus, ik creëer vijandschap tussen u en armoede in de naam van Jezus.

Nog steeds sprekend over de voldoendeheid in de glorie van God, de zee zag de glorie van God in het boek Psalm 114, de Schrift vermeldde dat de zee hem zag en vluchtte, de Jordaan terugtrok, de bergen huppelden als rammen en de kleine heuvels als lammeren. Dit zijn de dingen die door de glorie van God. Ik besluit dat de glorie van God vandaag voldoende voor u zal zijn in de naam van Jezus. Ik kom tegen elke kracht van gebrek en gebrek in uw, elke geest van armoede wordt verslagen in de naam van Jezus.

Gebedspunten:

Heer God, ik bid vandaag terwijl ik sta op de beloften van uw woord in het boek Filippenzen 4:19, dat zegt dat God in mijn behoeften zal voorzien overeenkomstig zijn rijkdom in heerlijkheid. Vader, ik sluit me aan bij het verbond in dit woord, ik bid dat in al mijn behoeften zal worden voorzien in de naam van Jezus.

Heer Jezus, u bent de God van alle mogelijkheden, u bent de God van algenoegzaamheid, ik bid dat u voldoende aan al mijn behoeften zult voldoen overeenkomstig uw rijkdom in heerlijkheid in de naam van Jezus. Ik kom tegen elke geest van gebrek en gebrek aan, elke macht van armoede in mijn leven wordt vernietigd door het vuur van de Heilige Geest.

Vanaf vandaag besluit ik dat het mij aan niets goeds zal ontbreken. Ik bid dat er hulp voor mij zal opstaan ​​wanneer en waar ik die nodig heb in de naam van Jezus. Want de Schrift zegt dat als de weg van een man God behaagt, hij ervoor zal zorgen dat zijn vijanden vrede met hem hebben. Vader in de hemel, ik bid dat u ervoor zorgt dat mijn vijanden vrede met mij hebben in de naam van Jezus. Elke man en vrouw die mij voor het kwaad wil, ik bid dat u hun hart zult raken in de naam van Jezus. Wie ook weigert aangeraakt te worden, ik bid dat u ze door het vuur van de Heilige Geest zult vernietigen.

Vader Heer, ik begrijp dat we dat niet hebben omdat we niet vragen, omdat de bijbel zegt: vraag en het zal u worden gegeven. Heer, ik vraag om uw bescherming over mij en mijn familie, ik vraag dat uw handen van bescherming op mij en mijn familie zullen rusten in de naam van Jezus. De Schrift zegt dat de ogen van de Heer altijd op de rechtvaardigen zijn gericht en dat zijn oren altijd naar hun gebeden luisteren. Ik bid dat je ogen op mij gericht zullen zijn en vanaf deze dag zul je mij naar het juiste deel leiden om dezelfde van Jezus in je op te nemen.

Heer Jezus, u zei in uw woord dat u vrede aan ons hebt gegeven, niet zoals de wereld het heeft gegeven. Ik heb je vrede nodig in mijn familie, ik heb je vrede nodig over mijn relatie. Ik sta op de belofte van uw woord dat u in mijn behoeften zult voorzien in overeenstemming met uw rijkdom in heerlijkheid, ik bid dat u mij gemoedsrust zult schenken in mijn relatie in de naam van Jezus.

Vader Heer, u zei in uw woord als iemand wijsheid mist, laat hem dan vragen aan God die vrijgevig geeft zonder smet. Heer Jezus als student heb ik uw wijsheid, kennis en begrip van boven nodig, de Heer schenkt het mij in de naam van Jezus. De wijsheid om mezelf grondig uit te drukken in de examenzaal, de wijsheid om vragen correct te beantwoorden, en in wezen bid ik dat je het mij verleent in de naam van Jezus.

Heer Jezus, ik bid om vrede over mijn gezondheid, ik besluit dat de handen van God elke situatie over mijn gezondheid zullen aanraken in de naam van Jezus.

advertenties

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier