Gebed om Gods stem duidelijk te horen

0
213

Vandaag hebben we te maken met een gebed om Gods stem duidelijk te horen. Zoveel mensen vragen zich af hoe mensen van God van God horen. Ik heb iemand zien vragen of God tegen jou spreekt op dezelfde manier als wij tegen onszelf spreken? Sommige mensen geloven niet eens dat ze ook van God kunnen horen. Als je een wedergeboren christen bent, heb je al de link of toegang om de stem van God kristalhelder te horen.

Deze gebedsgids zal je helpen door je spirituele zintuig te openen om de stem van God te identificeren en hem duidelijk te horen. Het is één ding om Gods stem duidelijk te horen, het is iets anders om te identificeren dat het God is die spreekt. In het boek Samuël, toen God op het punt stond hem op te bouwen om een ​​groot profeet te worden, riep God Samuël verschillende keren. Samuël deed de stem van God, maar hij kon niet herkennen dat het God was die sprak totdat Eli het hem vertelde. Godzijdank had hij Eli die uw Hogepriester was om hem te leren dat God tot hem sprak. Ik besluit door het gezag van de hemel dat je na het voltooien van deze gebedsgids toegang zult krijgen om Gods stem duidelijk te horen in de naam van Jezus en de genade om te erkennen dat het God is die spreekt, ik besluit dat God het je geeft in de naam van Jezus.

Toen Mozes in de woestijn voor Jethro's schapen zorgde, zag hij God in de brandende oven, terwijl de braamstruik ondanks het vuur niet brandde. Zijn nieuwsgierigheid nam zwaar op hem toen hij dichter bij het vuur kwam om het beter te kunnen zien, dat was toen hij de stem van God duidelijk hoorde. Je kunt ook van God horen als je spirituele communicatieve gevoel maar alert is. Ik bid dat op grond van deze gebedsgids uw spirituele communicatieve zintuigen zullen worden geopend in de naam van Jezus. Het boek Psalm zegt: Eens heeft God gesproken, tweemaal heb ik gehoord dat alle macht aan God toebehoort. Ik besluit dat je door de kracht in de naam van Jezus, Gods stem duidelijk zult gaan horen in de naam van Jezus.

Die zonde in je leven die de communicatiestroom tussen jou en God belemmert, ik bid dat God het nu meteen zal wegnemen in de naam van Jezus. De waarheid is, God, spreek de hele tijd, het is het recht van ieder mens om altijd alert te blijven. Toen de zonde het leven van Saul begon binnen te dringen, kon hij God niet meer dienen, niet voordat David de harp bespeelde, hij zou de verbinding tussen hem en God niet voelen. Zonde is een belemmering voor de communicatiestroom tussen de mens en God, neem de zonde weg en je zult God de hele tijd tot je horen spreken. Het woord van God heeft ons in het boek Handelingen van Apostelen beloofd dat ik aan het einde mijn geest op alle vlees zal uitstorten, uw zonen en dochters zullen profeteren, uw oude mannen zullen dromen dromen en uw jonge mannen zullen visioenen zien. Dit is de belofte van God, ik besluit dat de geest van God nu op je zal komen in de naam van Jezus en het portaal van openbaring zal voor jou openen in de naam van Jezus.

Gebedspunten:

Heer Jezus, ik kom vandaag voor u omdat ik uw stem wil horen. Ik wil dat je altijd tegen me praat, net zoals je tegen de profeten van vroeger spreekt, op dezelfde manier als je mensen, je zoons en dochters van Zion die de wereld hebben gemeden om je te volgen, ik bid dat je duidelijk tot me zult spreken in de naam van Jezus.

Ik ontgrendel nu al mijn spirituele zintuigen in de naam van Jezus. Mijn spirituele ogen worden geopend, mijn spirituele oren worden geopend in de naam van Jezus. Ik bid dat uw geest op mij zal komen, de geest die mijn sterfelijke lichaam zal levend maken, uw geest die u ons hebt beloofd in het boek Handelingen van Apostelen, ik bid dat u het nu op mij zult neerdalen in de naam van Jezus .

Heer Jezus, ik bid dat wanneer u spreekt om te zijn, het duidelijk zal zijn, de genade voor mij om uw stem te identificeren, ik bid dat u het mij geeft in de naam van Jezus. De genade om te weten wanneer u spreekt, de kracht om te begrijpen wat u zegt, ik bid dat u het mij wilt geven in de naam van Jezus.

Vader Heer, ik kom in mijn leven tegen elke macht van de zonde. Elke zonde die mijn spirituele connectie met jou zal stoppen. Elke zonde die me ervan weerhoudt je stem te horen Het is duidelijk dat ik bid dat je het wegneemt in de naam van Jezus. Vader Heer, ik wil altijd van u horen omdat ik weet dat u de hele tijd spreekt. Ik wil dat je met mij spreekt over mijn leven, bestemming en doel, Heer spreekt tot mij in de naam van Jezus.

Ik kom tegen elke macht en overheden om me heen die me niet van je zullen laten horen, elke omgevingsmacht, ik vernietig ze door het vuur van de heilige geest in de naam van Jezus. De Schrift zegt: één keer heb je gesproken, twee keer heb ik gehoord dat al het papier van jou is. Ik bid dat je door je kracht elke kracht en hindernis zult vernietigen die mij ervan weerhoudt je stem kristalhelder te horen in de naam van Jezus.

Heer Jezus, ik wil dat u uw geest over mij uitstort. Uw geest die mij de mentale en spirituele alertheid zal geven, ik bid dat u het mij geeft in de naam van Jezus. Heer Jezus, ontgrendel vandaag mijn spirituele oor in de naam van Jezus.

Vanaf nu zal ik niet meer in de war raken als God tot mij spreekt in de naam van Jezus.

advertenties
Vorige artikelGebed dat God door mij spreekt
Volgende artikelGebed om bescherming van de beschermengel
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige een vreemde volgorde van genade heeft gegeven om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen onderdrukt mag worden door de duivel, we hebben de kracht om in heerschappij te leven en te wandelen door middel van gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of Chat met mij op WhatsApp en Telegram op + 2347032533703. Ik zal u ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier