Gebed dat God door mij spreekt

0
200

Vandaag zullen we te maken hebben met een gebed tot God om door mij heen te spreken. God is almachtig en hij doet de dingen op de manier die hem behaagt. Als je openbaring hoort van een gezalfde man van God en de openbaring kwam tot stand, dan kun je alleen maar jaloers zijn op de gave. Ondertussen, in tegenstelling tot het geloof dat God alleen door zijn gezalfde alleen spreekt, kan God door alles en iedereen spreken, bedenk dat de kameel van Bileam sprak.

Deze gebedsgids genaamd gebed voor God om door mij te spreken, zal je profetische bediening versterken, mensen zullen God door jou horen. De Schrift zegt dat hij die in een taal spreekt, zichzelf opbouwt, maar wie profeteert, bouwt de kerk op. U weet wat het betekent om zo te zeggen, zegt de Heer van het leger, morgen om deze tijd zal dit gebeuren. God verricht nog steeds zulke wonderen door Zijn volk. Denk aan het verhaal van Saul toen hij zich temidden van de profeten bevond, de geest van profetie over hem kwam en hij profeteerde, ik besluit op gezag van de hemel dat de geest van profetie nu op je zal komen in de naam van Jezus.

God die door een man spreekt, eist dat een openbaring wordt geopenbaard aan een man en de man die spreekt over wat hem is geopenbaard. Mattheüs 16: 16-17 En Simon Petrus antwoordde en zei: Gij zijt de Christus, de Zoon van de levende God. En Jezus antwoordde en zeide tot hem: Gezegend zijt gij, Simon Petrus; want vlees en bloed heeft het u niet geopenbaard, maar mijn Vader, Die in de hemel is. God sprak door Simon Petrus in het boek Mathew toen Christus zijn discipelen vroeg wie zij denken dat hij is, iedereen zei verschillende dingen totdat Apostel Petrus tegen Jezus zei dat jij de Christus bent, de Zoon van de levende God.

Er moet een openbaring zijn voordat God door een man kan spreken, hij die profeteert, spreekt over wat hem of haar is geopenbaard. Ik besluit door de macht van de Almachtige God dat het portaal van openbaring nu voor u wordt geopend in de naam van Jezus. Het is iets heel schandelijks voor een man om niet in een positie te verkeren waarin God door hem kan spreken dat God nodig was om door een dier te spreken. Als God door jou heen wil spreken, kan gebed alleen niet. U moet ervoor zorgen dat u op één lijn staat met de Wil van God en dat u recht voor God staat. Door dit te doen, zal God je zien als een vat dat kan worden gebruikt om Zijn werken in het land van de levenden te verspreiden. Ik bid dat God je voortdurend zal gebruiken in de naam van Jezus, je zult niet verlaten worden in de aanwezigheid van God.

Gebedspunten:

Vader Heer, ik geef mij vandaag uw Wil en kracht aan U over. Ik wil dat je de leiding neemt over mijn leven en mij gebruikt voor je Wil. Ik besluit dat u door uw kracht mijn harde hart zult vernederen en dat u door uw machtige kracht in mijn wezen zult doordringen en dat u mij zult gaan gebruiken voor Uw glorie in de naam van Jezus.

Heer Jezus, ik bid dat u met macht uw geest op mij zult neerdalen, want ik wil een vat tot glorie zijn. Ik wil dat u mij gebruikt voor uw werk. Vader Heer, ik bid dat u door mij zult spreken in de naam van Jezus.

Heer God, uw woord zegt dat u aan het eind uw geest over ons zult uitstorten, onze zonen en dochters zullen profeteren, onze oude mannen zullen dromen dromen en onze jonge mannen zullen een visioen zien. Heer Jezus, ik besluit dat uw geest op mij zal komen. Uw geest van openbaring, uw geest van profetie, ik besluit dat u het op mij zult uitstorten in de naam van Jezus.

Vanaf vandaag, Heer Jezus, onderwerp ik me volledig aan uw kracht, ik wil meer van u en minder van mij in de naam van Jezus. Ik wil dat je mijn leven overneemt, ik wil mijn hele wezen overnemen in de naam van Jezus.

Heer Jezus, ik wil niet eindigen zoals koning Saul die met u begon en eindigde met de duivel. Ik wil geen man zijn die vroeger van je hoorde, maar plotseling begon te horen van de duivel. Vader, help me om ijverig consequent te zijn in uw aanwezigheid. Ik wil niet worden meegesleept door de opwindende aanblik van de wereld. Ik stuit op elke vorm van afleiding, ik vernietig ze door het vuur van de Heilige Geest.

Vader Heer, ik wil niet dat een dier of enig ander wezen dat minder is mijn plaats in uw aanwezigheid inneemt. Ik wil niet het soort schaamte en verwijten ondergaan dat Ballam in uw aanwezigheid leed toen u hem verliet en door een kameel sprak. Ik wil altijd uw vat blijven, ik besluit dat u voortdurend door mij zult spreken in de naam van Jezus.

Vader Heer, ik doorbreek elke vorm van barrière tussen u en mij, ik kom elke vorm van hindernissen tegen die mij ervan kunnen weerhouden van u te horen, ik bid dat u ze vernietigt in de naam van Jezus. Vanaf nu activeer ik mijn spirituele zintuig, mijn ogen en oren ontvangen spirituele alertheid in de naam van Jezus. Als ik mijn mond open om te spreken, laat me dan uw mening uitspreken in de naam van Jezus.

Heer Jezus, ik wil dat u altijd dingen aan mij openbaart, want de Schrift zegt dat het geheim van de Heer ligt bij degenen die hem vrezen. Vader, omdat ik u vrees, bid ik dat niets voor mij verborgen zal blijven in de naam van Jezus. Ik besluit dat je het portaal van openbaring voor mij zult openen, je zult me ​​dingen onthullen die nog moeten komen in de naam van Jezus.

advertenties

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier