Krachtige gebeden voor mijn zoon om te stoppen met roken

0
18702

Vandaag behandelen we gebeden voor mijn zoon om te stoppen met roken. Een van de meest verschrikkelijke aanvallen van de duivel op het mannelijke kind is blootstelling aan het gebruik van drugs. Veel bestemmingen zijn vernietigd op het altaar van roken. Ondanks de waarschuwing van de gezondheidsinstelling dat rokers naar verwachting jong zullen sterven, verbaast het me nog steeds dat veel jonge mannen nog steeds in het boek van roken gevangen zitten. Maar vandaag heeft God beloofd iedereen te verlossen die verslaafd is aan roken, de handen van God zullen op je komen en het zal alles aan je veranderen.

Als spiritueel leider heb ik zoveel ouders raad gegeven en gebeden wier zonen een zware roker zijn van sigaretten, marihuana, cannabis en iedereen die harddrugs zoekt. Wat ik heb opgemerkt, is dat veel van die mannelijke kinderen die zich overgaven aan roken het ineens begonnen te doen. Bovendien hadden de meesten van hen een groot potentieel voor het leven voordat ze begonnen met roken. Toen ze zich echter aan de daad begonnen over te geven, begonnen ze elk bewustzijn van het leven te verliezen en raakten ze weg door de euforie van roken. Ik bid dat God vandaag uw zoon van roken zal verlossen.

Je zult je afvragen of die jongens die zichzelf door roken tot een niet-entiteit in de gemeenschap hebben gemaakt, op die manier door God zijn geschapen. Nee, God heeft iedereen speciaal en met een doel geschapen. Daarom is het belangrijk dat ouders voor hun kinderen bidden, vooral als ze nog klein en kwetsbaar zijn. Het is het doen of ongedaan maken van een ouder als hun kinderen iets negatiefs zouden worden voor God en de samenleving.


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Maar ik bid dat door de genade van de Allerhoogste, elke dode bestemming nieuw leven zal worden ingeblazen in de naam van Jezus. Ik besluit op gezag van de hemel: uw zoon is een geschenk van God, hij is een zegen, God heeft hem een ​​bron van vreugde gemaakt, niet van verdriet. Elke kracht die je is blijven doen huilen om die zoon van je, ik vernietig zulke krachten door het bloed van het lam. Ik bid voor een totale bevrijding vandaag, moge die zoon vandaag een onvergetelijke ontmoeting met Jehovah hebben, een ontmoeting waarvan hij niet in een flits zou herstellen, zo'n ontmoeting die in staat is om een ​​heel wezen te veranderen, ik bid voor het soort ontmoeting die Saul met God had op weg naar Damascus, wat zijn naam en leven voorgoed veranderde. Ik bid dat uw zoon zo'n ontmoeting zal hebben in de naam van Jezus.

Terwijl u deze gebedsgids begint te gebruiken, met als titel krachtige gebeden voor mijn zoon om te stoppen met roken, bid ik dat hulp uw zoon zal lokaliseren en hij zal worden verlost door de reddende rechterhand van God in de naam van Jezus.

Gebedspunten:

Heer Jezus, ik kom vandaag voor U over mijn zoon, ik verlies hem snel aan de duivel. De vijand heeft zijn wezen bezeten en we verliezen hem geleidelijk aan roken. Ik kom vandaag voor je omdat ik weet dat er niets is dat je niet kunt repareren, ik bid dat je door je barmhartigheden mijn zoon zult herstellen in de naam van Jezus. Want jij bent de God van mogelijkheden en er is niets onmogelijk voor jou om te doen, ik bid dat je door jouw kracht mijn zoon zult veranderen in de naam van Jezus.

Ik kom tegen elke macht die het lot van mensen verkwist. Elke kracht die heeft gezworen om de goede bestemming waarmee je een zoon hebt geschapen, te vernietigen, ik bid dat een dergelijke kracht wordt vernietigd in de naam van Jezus. Heer God, voor u, heb de demon niet geschapen die u niet kunt beheersen, ik bid dat u de demon van het roken uit mijn zoon zult verjagen in de naam van Jezus.

Vader in de hemel, ik bid dat u vandaag een ontmoeting met mijn zoon zult hebben. Een levensveranderende ontmoeting, de ontmoeting die zijn hele wezen zal veranderen, ik bid dat je het vandaag bij hem hebt. Heer, ik wil dat u mijn zoon uzelf laat zien, ik wil dat hij vandaag een openbaring van u krijgt in de naam van Jezus. De openbaring die zijn perceptie van roken zal veranderen, de openbaring die zijn gedachten over roken zal veranderen, ik bid dat je het hem vandaag wilt laten zien in de naam van Jezus.

Vader Heer, u zei in uw woord dat kinderen het erfgoed van God zijn, Heer, ik bid dat u mijn zoon zult redden van de demon van roken in de naam van Jezus. Ik bid om een ​​goddelijke scheiding tussen hem en alle leeftijdsgenoten die de duivel op zijn weg heeft gepositioneerd. De vrienden die hem absoluut bederven, ik bid dat je ze vandaag wilt scheiden in de naam van Jezus. Heer, het type scheiding dat plaatsvond tussen Abraham en Lot, ik bid dat dat type scheiding plaatsvindt tussen hem en al zijn slechte vrienden in de naam van Jezus.

Heer Jezus, ik bid dat u door uw genade marihuana, sigaretten, wiet en welke vorm van drugs dan ook tot vergif voor mijn zoon zult maken. Ik bid dat u zijn tong zult veranderen en dat u vandaag uw geest in hem zult steken. Uw geest die hem zal leiden en koesteren, de geest van de levende God die hem de overwinning zal geven op de verleiding van roken, ik bid dat die geest vandaag op hem komt in de naam van Jezus.

Vader Heer, ik bid dat u mijn zoon uit deze erbarmelijke situatie wilt helpen. Net zoals de Schrift zegt dat de geest gewillig is, maar het vlees zwak. Ik bid dat je zijn sterfelijke lichaam wilt helpen de drang om te roken in de naam van Jezus te weerstaan. Ik bid dat je hem vanaf vandaag zult versterken, je zult hem de kracht geven om de duivel te weerstaan ​​wanneer de verleiding opnieuw komt in de naam van Jezus.
In dezelfde geest bid ik voor elke jongen op straat wiens leven is verstoord door roken, ik bid dat je hen uit die toestand wilt helpen in de naam van Jezus.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelGebed om bevrijding van roken
Volgende artikelGebed voor de echtgenoot om te stoppen met roken
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een Man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige bekrachtigd heeft met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of me chatten via WhatsApp en Telegram op + 2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene u.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.