Gebed voor het succes van mijn dochter

0
491

Vandaag behandelen we een gebed voor het succes van mijn dochter. God heeft beloofd om door middel van deze gebedsgids veel jonge meisjes te verheffen en uw dochter zou een van hen kunnen zijn. Vaak wordt aangenomen dat alles wat met succes te maken heeft, voornamelijk aan het mannelijke geslacht moet worden toegeschreven. Dit stereotype geloof is ons lang bij gebleven, vooral in Afrika. Geen wonder dat je zult zien dat een gezin hun laatste cent uitgeeft om ervoor te zorgen dat hun mannelijke kind het beste onderwijs krijgt, terwijl ze het analfabetisme onder de vrouwelijke mensen uitbundig laten floreren.

Dankzij onderwijs verandert dat geloof snel en veranderen mensen snel hun perceptie. Uw dochter moet net zoveel succes hebben als uw zoon. God staat op het punt het verhaal van je dochter te veranderen. God wil een aantal dochters van Zion opvoeden die net als Deborah, Esther en mensen als Ruth het gebied zullen trekken. Ik besluit op gezag van de hemel dat uw dochter succesvol zal zijn in de naam van Jezus. Elk struikelblok op het pad van uw dochter naar succes, moge het vuur van de Almachtige God dergelijke struikelblokken vernietigen in de naam van Jezus.

Stel je voor, als Esther niet was geslaagd, wat zou haar geloof en dat van haar volk zijn in de aanwezigheid van de koning. De fouten die de meeste mensen maken, is dat ze geloven dat het succes of de goede naam van een gezin alleen kan en kan worden opgevoed door een mannelijk kind. Ondertussen kan God besluiten iedereen te gebruiken voor de verheerlijking van zijn naam. Als vrouwen zoals Esther zouden kunnen zegevieren, als Deborah zou kunnen uitbuiten, als Sarah's verdriet zou kunnen worden weggenomen en vervangen door vreugde, dan zal ook je dochter slagen in al haar inspanningen. Ik bid dat wanneer u deze gebedsgids begint te gebruiken, de hulp die uw dochter nodig heeft om uit te blinken in het leven, haar mag lokaliseren in de naam van Jezus. Elke helper van het lot die uw dochter nodig heeft om door het leven te reizen, elke helper van vooruitgang die uw dochter aan haar zijde moet hebben om groots in het leven te worden, ik bid die hulp om haar te beginnen te vinden in de naam van Jezus. Bestudeer deze gebedsgids en uw dochter zal een onverdund succes ervaren bij al haar inspanningen.

Gebedspunten:

Heer Jezus, ik kom dit voor u over mijn dochter, zij is alles wat ik heb. God heeft me gezegend met een vrouwelijk kind en zij is een zegen van Jehovah. Hoewel ik alles probeerde wat ik kon en vurig bad om ook een mannelijk kind te krijgen. Maar het behaagt God mij alleen een vrouwelijk kind te geven. En ik put troost in het woord van God dat zegt dat mijn kinderen en ik voor tekenen en wonderen zijn. Ik besluit op gezag van de hemel dat mijn dochter zal slagen in al haar inspanningen in de naam van Jezus.

Ik kom tegen elke macht die tranen wil laten storten over mijn dochter, elke macht die haar wil bezitten om haar voor mij in een niet-entiteit te veranderen, en voor het werk van God vernietig ik zulke krachten door het vuur van de Heilige Geest . Elke generatievloek en slavernij die me arbeidsongeschikt maakten, ik vernietig zo'n slavernij en vloek over het leven van mijn dochter, zij zullen geen macht over haar krijgen in de naam van Jezus.

Vader Heer, ik zalf mijn dochter met het kostbare bloed van Christus. Want de Schrift zegt dat ik het merkteken van Christus draag, laat niemand mij lastig vallen. Ik besluit dat mijn dochter geen problemen zal ondervinden in haar streven naar succes in de naam van Jezus. U vertelde de kinderen van Isreal om het bloed van het lam op hun bovendorpel te doen, zodat het voorbij zal gaan als de engel des doods het ziet. In dezelfde geest zalf ik mijn dochter met het kostbare bloed van Christus, ik zalf haar met het bloed dat gerechtigheid spreekt dan het bloed van Abel. Wanneer de engel des doods haar ziet, moet het Pascha, wanneer de engel des doods ziet, moet het Pascha zijn in de naam van Jezus.

Ik vernietig met het vuur van de Heilige Geest elk struikelblok op de weg naar succes, elk probleem en elke uitdaging die vermoeidheid op de weg naar succes zou willen veroorzaken, ik vernietig dergelijke hindernissen in de naam van Jezus. De Schrift zegt dat ik voor je uit zal gaan en verheven plaatsen zal verbeteren, ik bid dat je voor mijn dochter zult gaan en alle verheven plaatsen zal verheffen in de naam van Jezus. Ik bid dat je elk gevochten deel soepel zult laten verlopen, je zult elke kromme weg recht maken in de naam van Jezus.

Vader Heer, ik bid over het academische leven van mijn dochter, ik bid dat ze succesvol zal zijn in de naam van Jezus. De Bijbel zegt dat degenen die hun God kennen sterk zullen zijn en zullen uitbuiten. Ik bid dat mijn dochter academisch zal gaan exploiteren. Uw woord zegt dat als iemand wijsheid mist, hij het dan aan God moet vragen die vrijgevig en zonder smet geeft. Ik bid om wijsheid voor mijn dochter, de wijsheid die ze nodig heeft om met succes door het levenspad te reizen totdat ze succesvol wordt, ik bid dat je het aan haar vrijgeeft in de naam van Jezus.

Ik bid over haar werk, ik bid dat ze hulp zal vinden in de naam van Jezus. De bijbel zegt dat niemand iets ontvangt tenzij het van boven is gegeven. Ik bid om goddelijke kracht en geestelijke versnelling die mijn dochter nodig heeft om uit te blinken boven haar leeftijdsgenoten, ik bid dat u het aan haar zult vrijgeven in de naam van Jezus.

De bijbel zegt: laat degene die denkt dat hij staat om op te letten tenzij hij valt, ik bid dat je mijn dochter wilt helpen om tot het einde standvastig in je aanwezigheid te blijven in de naam van Jezus. Ik kom elke vorm van afleiding tegen die mijn dochter misschien uit uw aanwezigheid wil halen, ik bid dat uw afleiding nooit haar kant op zal komen in de naam van Jezus.

advertenties

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier