Gebed om bevrijding van roken

0
205

Vandaag behandelen we een gebed om bevrijding van roken. De zilveren voering is dat roken voornamelijk door mannen alleen wordt gedaan, maar recent onderzoek toont een enorm aantal toenames aan bij vrouwen die zich de laatste tijd aan de daad overgeven. Hoewel dit misschien slecht nieuws lijkt, zou het u interesseren te weten dat een groot aantal mensen jong is. Jonge mannen en vrouwen die nog een leven voor zich hebben, geven zich nu over aan deze vernietigende activiteiten. Geen wonder dat het land nog steeds wordt geregeerd door dezelfde groep elites die vochten voor onafhankelijkheid, terwijl degenen die de mantel zouden moeten nemen voor een leidende positie hun lot hebben weggerookt.

Als je toevallig een kettingroker bent en je hebt verschillende manieren geprobeerd om jezelf van deze demon te bevrijden, maar je krijgt geen resultaten, dan is deze gebedsgids iets voor jou. We schrijven niet zomaar artikelen op, behalve onder leiding van de Heilige Geest. Als God heeft beloofd mensen te verlossen van de gewoonte om te roken, zal hij dat zeker doen. Ik besluit dat uw bevrijding vandaag wordt gemanifesteerd in de naam van Jezus.
Roken schaadt niet alleen de lichamelijke gezondheid van een persoon, het vernietigt ook de spirituele stabiliteit van een persoon. De Schrift deed ons begrijpen dat het aangezicht van God te rechtvaardig is om zonde te aanschouwen. En de geest van God is wat geestelijke groei baart, terwijl God niet kan wonen op een plaats vol ongerechtigheid. Zodra een man of vrouw begint te roken, begint de geest van God beetje bij beetje van zo iemand af te wijken, het zal een tijd bereiken dat het leven van de persoon zonder de geest van God zal zijn.

Ondertussen is het belangrijk op te merken dat het leven van een man niet ongeldig kan zijn, als de geest van God er niet is, dan moet er een geest van de duivel aanwezig zijn omdat de geest het fysieke beheerst. Welke gewoonte die een man in het fysieke manifesteert, is voltooid in de rijken van de geest. Ik bid dat de geest van God niet van je zal afwijken in de naam van Jezus. Ik bid dat God u zal verlossen van die gewoonte waarin u zich bevindt, waardoor de geest van God afwijkt. Voor zo velen van jullie die hebben geprobeerd uit de diepe put van het roken te komen, besluit ik dat de hulp van Jehovah je vandaag vindt in de naam van Jezus. De kracht van God Almachtig zal je volledig bevrijden van roken in de naam van Jezus.

Gebedspunten:

Heer Jezus, ik ben vandaag tot U gekomen vanwege mijn zwakheid waarvan de vijand heeft geprofiteerd. Ik ben een kettingroker en ik heb meerdere keren geprobeerd te stoppen met roken, maar hoe meer ik probeer, hoe dieper ik met roken begin. Vader Heer, ik bid om hulp met betrekking tot deze kwestie, ik bid dat u mij wilt helpen in de naam van Jezus.

Vader Heer, ik weet en begrijp ten diepste dat roken een zonde is voor u en voor mijzelf omdat ik mijn gezondheid schaad, en het doet me pijn omdat ik weet hoeveel u immoraliteit verafschuwt. Heer Jezus, ik verberg dit niet voor u omdat de Schrift zegt dat hij die zijn zonde verbergt, niet voorspoedig zal zijn, maar hij die ze belijdt, zal barmhartigheid vinden. Heer Jezus, ik bid om uw genade die spreekt in plaats van oordeel, genade heeft met mijn ziel in de naam van Jezus.

Vader Heer, ik bid voor totale bevrijding van de geest van roken. Ik weet dat bevrijding op de eerste plaats komt door berouw van hart, ik wil niet meer roken, ik wil vrijheid erover. Ik bid dat je me zult verlossen in de naam van Jezus. Ik bid om geestelijke kracht en stabiliteit om NEE te zeggen als de verleiding weer komt. Heer Jezus, uw woord zegt dat als de geest die Jezus Christus van Nazareth uit de doden heeft opgewekt in u woont, het uw sterfelijke lichaam zal levend maken, Heer, ik bid dat de geest die Christus uit de dood heeft opgewekt, in mij zal gaan wonen in de naam van Jezus.

Heer Jezus, net zoals Apostel Paulus zei dat de dingen die hij wil doen, hij ze niet doet, maar wat hij niet wil doen, hij merkt dat hij ze doet. Hij ging verder met te zeggen dat hij dat niet meer doet, maar de zonde in hem. Heer Jezus, ik wil niet meer roken, maar de oplossing om eruit te komen lijkt erg moeilijk. Heer, ik bid dat u de zonde in mij zult doden in de naam van Jezus.

Heer Jezus, als ik denk aan de pijn die je doormaakte aan het kruis van Golgotha ​​voor mijn verlossing, doet het me erg pijn dat ik ondanks je inspanningen nog steeds gevangen zit in het diepe web van zonde. Heer van genade, ik wil niet worden vernietigd door rook, ik wil niet dat de dood en opstanding van Christus tevergeefs over mij heen gaan, Heer, ik bid dat u me wilt helpen met roken in de naam van Jezus.

Heer Jezus, de Schrift zegt dat we dat niet hebben omdat we er niet om vragen. Door uw genade vraag ik om vrijheid over zonde in de naam van Jezus. De demon die me heeft gekweld, waardoor ik een zware roker ben geworden, ik bid dat je die demon over mijn leven zult vernietigen in de naam van Jezus. Uw woorden verklaren iets en het zal worden bevestigd, Heer, ik sta op de belofte van dit woord, ik besluit dat ik vrij ben van roken in de naam van Jezus. Ik kondig mijn overwinning op het roken aan in de naam van Jezus, ik weigerde te worden vernietigd door te roken, ik ben er vrij van in de naam van Jezus.

Ik bid voor elke man en vrouw die met dezelfde demon als de mijne wordt geconfronteerd, ik bid dat u ze zult verlossen in de naam van Jezus.

advertenties

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier