Gebeden voor geestelijke oorlogsvoering tegen vijanden

3
21334

Vandaag zullen we te maken hebben met gebeden voor geestelijke oorlogvoering tegen vijanden. Vanaf het moment van de schepping is de vijand tegen de mens opgestaan ​​en tot nu toe woedt de vijand nog steeds met volle kracht op zoek naar wie hij kan verslinden. Het is niet zo dat God is gestopt met het scheppen van mensen met een groot lot; het is het werk van de vijand om het lot van mensen te vernietigen. De vijand bezwoer Job met een ernstige ziekte in een poging zijn geloof te beproeven en hem God te laten verloochenen.

Ik spreek als een orakel van God; de vijand die aan je leven is toegewezen, zal vandaag vallen en sterven in de naam van Jezus. De vijand kan tot het uiterste gaan om het leven van een individu te vernietigen. Vaak kan de vijand zich voordoen als een vriend om de mens te misleiden. De dief die werd genoemd in het boek Johannes, hoofdstuk 10, vers 10, staat als de vijand. De Schrift zegt dat de dief alleen komt om te stelen en te doden en te vernietigen; Ik ben gekomen dat ze het leven mogen hebben en ten volle kunnen hebben. De dief in de context legt uit wat de vijand is komen doen in het leven van een man.
Het zal u interesseren te weten dat aan iedere man op aarde een vijand is toegewezen om hen neer te halen. Het hangt af van de hoeveelheid genade die voldoende is in het leven van zo iemand en hoe vurig zo iemand is in de plaats van gebed. Ik ben geleid door de geest van God om deze gebeden voor geestelijke oorlogvoering tegen vijanden te schrijven, omdat God mensen wil verlossen uit de ketenen van hun vijanden. Ik besluit in de naam van Jezus, en je zult vandaag worden bevrijd, de vijand die is toegewezen om je bestemming te vernietigen, zal vandaag sterven in de naam van Jezus.

Sommige mensen zijn verschrikkelijk getroffen ziekten door de vijand. Sommigen zijn bezeten door een verschrikkelijke demon die het voor hen onmogelijk heeft gemaakt vooruit te komen in het leven; de geest van sommige mensen is ernstig verdorven tegen de dingen van God. Dit verklaart waarom je mensen ziet die niets over de dingen van God willen horen.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Maar vandaag moet God mensen verlossen, als je dit woord van gebeden bestudeert, zal je verlossing komen. Je wordt bevrijd van die reus die je niet heeft laten gaan.

Gebedspunten:

  • Vader Heer, ik kom vandaag voor u vanwege mijn tegenstanders, velen zijn het die naar mijn val uitkijken. Heer, ik bid dat U mij wilt verlossen. Ik ben bij uw reddende rechterhand in de naam van Jezus. Elke demonische vijand in het huis van mijn vader in het huis van mijn moeder die van plan is me neer te halen, ik besluit dat je nu valt en sterft in de naam van Jezus. Ik noem het vuur van God Almachtig, zegt de Schrift, vuur gaat voor de Heer uit en verteert alle vijanden van de Heer. Vader, ik bid dat vuur vandaag voor mij zal uitgaan en al mijn vijanden zal vernietigen in de naam van Jezus.
  • Elke voorouder die is toegewezen om iedereen in mijn afkomst te kwellen, besluit ik dat je valt en sterft in de naam van Jezus. Laat het vuur van God nu opstijgen en elke voorouder in mijn afkomst vernietigen in de naam van Jezus. Elke generatievijand die van de ene generatie op de andere blijft transcenderen, ik kondig nu het oordeel van God over je leven aan in de naam van Jezus.
  • Elke vijand van vooruitgang die is toegewezen om mijn inspanningen met succes te frustreren, elke vijand van doorbraak die altijd de strijd van mensen frustreert op het kruispunt van succes, ik kondig het oordeel van Jehovah over je leven aan in de naam van Jezus. Elke geest van duisternis die mij onvruchtbaar wil maken van al het goede, besluit ik dat het vuur van de Almachtige God nu op je komt in de naam van Jezus.
  • Elke macht en alle overheden die hebben gezworen om mijn bestemming nutteloos te maken, elke demonische die vanuit het koninkrijk van de duisternis is toegewezen om mijn doel te laten mislukken, laat de donder van de Almachtige God nu over u komen in de naam van Jezus. Ik kom elke man en vrouw tegen die liefheeft op een manier die mijn lot schaadt. Ik bid voor goddelijke scheiding tussen ons in de naam van Jezus. Ik besluit in de naam van Jezus, elke man en vrouw is momenteel in mijn leven om mij en mijn lot schade toe te brengen, elke man die zich vermomt om mijn vriend te zijn, terwijl ze mijn vijand zijn, ik bid dat God ze nu openbaart in de naam van Jezus.
  • Ik roep het leger van de hemel aan tegen de meute vijanden in mijn leven, laat de aartsengelen van de Heer opstaan ​​in de strijd en oorlog voeren tegen de vijanden in mijn leven in de naam van Jezus. Ik roep de boodschapper van de dood aan, het type dat God naar Egypte zond en de eerstelingen van de Egyptenaren vernietigde, ik roep die boodschapper aan over mijn vijanden, ik bid dat de engel des doods hen vandaag bezoekt in de naam van Jezus.
  • Elke vijand die me tot een fout heeft achtervolgd, elke vijand die heeft geweigerd me in vrede te laten gaan, ik kondig vandaag het oordeel van God over jullie allemaal aan in de naam van Jezus. De Schrift zegt, en het licht schijnt helder in duisternis en duisternis begreep het niet, laat het licht van God vandaag helder schijnen in mijn leven in de naam van Jezus. Elke demonische agent in mijn leven, laat ze verdampen bij het zien van het licht in de naam van Jezus. Waar de vijand me ooit heeft vastgebonden, kondig ik mijn vrijheid aan in de naam van Jezus.
  • Want er is geschreven dat we een naam hebben gekregen die boven alle andere namen staat, dat bij het noemen van de naam Jezus, elke knie moet buigen en elke tong moet belijden dat hij God is. Ik spreek vandaag tot jullie vijanden in de naam van Jezus, verlaat vandaag mijn leven en bestemming in de naam van Jezus.

 


3 COMMENTS

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.