Bevrijdingsgebed uit de geest van gokken

0
571

Vandaag zullen we het hebben over bevrijdingsgebed uit de geest van gokken. Mensen beschouwen gokken als iets normaals, en ze geloven dat mensen de vrije wil hebben om aan gokken te beginnen en er uit te stappen. We hebben echter gevallen gehoord en gezien van rijke mannen en rijke vrouwen die failliet gingen vanwege hun gokverslaving. Je moet begrijpen dat voor alles waaraan een man verslaafd raakt, er een geest achter zit. Net als ontucht en overspel hebben een geest achter zich, zo ook gokken.

Wanneer de geest van gokken het leven van een individu bezit, zal zo iemand niets anders hebben om geld aan uit te geven dan om te gokken. En omdat de dief niet komt tenzij om te stelen en te vernietigen, zal zo iemand zo doorgaan totdat hij door die geest onbruikbaar wordt. Net zoals we een gebedsartikel hebben gepubliceerd over het verlossen van echtgenoten van gokken, wil God deze keer iedereen verlossen die gekweld is door de geest van gokken. Ik besluit door de barmhartigheden van de Heer; of u het nu bent of de persoon die dicht bij u staat, u zult worden verlost van de geest van gokken in de naam van Jezus. Op gezag van de hemel kondig ik uw vrijheid van dergelijke geesten aan in de naam van Jezus. Vanaf vandaag hebben ze geen macht meer over jou en je bestaan ​​door de kracht in de naam van Jezus.

De geest van gokken vernietigt het financiële succes van mensen omdat ze het geld dat ze niet hebben, aan gokken moeten besteden. Velen van hen zullen allemaal in de naam van gokken een zware schuldenlast hebben. Wanneer de vijand de plannen van God in het leven van een man wil vernietigen, is een van de dingen die ze hem sturen de geest van gokken, en als deze geest eenmaal een individu bezit, is hun financiële leven in groot gevaar. Er is de kracht van God voor nodig om een ​​man te verlossen van de geest van gokken. Ik bid dat de kracht van God u vandaag zal lokaliseren. Zoals velen van u die moe zijn en niet willen gokken, besluit ik dat de macht van God de Almachtige machtig op u zal neerdalen, en door die kracht zult u worden bevrijd van die boze geest van gokken die wordt opgevoerd om uw leven en lotsbestemming.

Neem de tijd om dit gebedsartikel te bestuderen. Ik twijfel er niet aan dat de Heilige van Isreal door dit gebed grote wonderen zal verrichten.

Gebedspunten:

  • Ik vernietig elke gokduivel die in mijn leven is gepositioneerd om mijn financiën te vernietigen. Ik besluit dat het vuur van de Almachtige God naar beneden zal komen en ze zal verteren in de naam van Jezus. Heer, ik bevrijd mezelf van elke slavernij van gokken, ik vraag dat de macht van de Almachtige God zal doordringen, zelfs tot de bittere wortel van de duisternis waar ik ben vastgeketend door de geest van gokken, ik vraag dat de handen van God die wonderen verrichten bevrijd mij vandaag in de naam van Jezus.
  • Vader Heer, want er staat geschreven dat hij die de zoon heeft vrijgelaten inderdaad vrij is. Ik kondig mijn vrijheid aan van de geest van gokken in de naam van Jezus. Ik vraag dat de kracht van de Almachtige God over mijn leven zal komen en mij de kracht zal geven om alles te overwinnen of de drang om erin terug te gaan in de naam van Jezus. Vader Heer, ik bid dat u vandaag een muur tussen mij en gokken zult plaatsen in de naam van Jezus.
  • Vader Heer, ik besluit dat in de naam van Jezus alle macht en overheden die de mensen voor mij nutteloos hebben gemaakt door gokken, de macht die hen bezit met gokken in het huis van mijn vader, de demonische krachten die het lot van kinderen bezitten met gokken in het huis van mijn moeder besluit ik dat je gedurende mijn leven je kracht vandaag zult verliezen in de naam van Jezus. Ik veroordeel mijn trouw aan u vandaag, door het kostbare bloed van Christus over mijn leven, besluit ik dat ik vrij van u ben in de naam van Jezus. Elke demonische macht die vanuit het koninkrijk van de duisternis is gezonden om mijn bestemming te vernietigen, elke kracht die is gestuurd om de plannen en agenda van God met betrekking tot mijn leven te vernietigen, elk negatief dat over mijn leven is gezegd en die mijn bestemming beïnvloedt, Ik kom je tegen in de naam van Jezus.
  • De Schrift zegt: Sta op Oh God en laat je vijanden verstrooid worden. Laat degenen die tegen u in het oordeel staan, voor u worden veroordeeld. Heer, ik bid dat U voor mij zult opstaan, ik bid dat u niet zwijgt over mijn leven, totdat ik vrij ben van de slavernij die het gokken mij heeft gehouden, Heer, ik bid dat u niet zult rusten. Ik bid dat u mij door uw barmhartigheid de vreugde van uw redding zult herstellen en mij met een vrije geest zult steunen. Vader in de hemel, ik bid voor mijn verlossing vandaag van de kracht van gokken. Ik besluit dat de heilige geest van God in mijn leven zal neerdalen en mijn geestelijk wezen zal zuiveren; elk kwaad bezit in mijn hart en geest wordt vernietigd door vuur in de naam van Jezus.
  • Ik kom tegen elke macht van slavernij over mijn lot en mijn lot. Ik verhef mezelf hoog boven de geest van gokken. Ik besluit dat het geen macht meer over mij zal hebben in de naam van Jezus. Vanaf nu begin ik me te koesteren in mijn tevredenheid, de kwade begeerte in mijn oog wordt weggenomen door het bloed van het lam, ik koester me in mijn vrijheid van de geest van gokken in de naam van Jezus.
    Ik bid voor elke man en vrouw wiens leven en bestemming verstoord is door deze grote gokduivel. Ik besluit dat de handen van God ze nu zullen bevrijden in de naam van Jezus.

advertenties

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier