Gebed om onmiddellijke hulp van God

6
20359

Vandaag zullen we bidden om onmiddellijke hulp van God. Als u consistent bent geweest met onze publicaties, heeft u misschien ons artikel op gelezen kort gebed om hulp. Als je dat hebt gelezen, vraag je je misschien af ​​wat nu de essentie is van gebed om onmiddellijke hulp van God, terwijl we al een kort gebed om hulp hebben. U moet weten dat hulp op zichzelf een langer proces kost als God de kinderen van Isreal zou verlossen van de slavernij van de farao, hun bevrijding kwam niet van de ene op de andere dag, er waren geleidelijke processen voor nodig. God wist dat de kinderen van Isreal een aantal processen moesten doorlopen; daarom liet Hij hun bevrijding geleidelijk komen.

Aan de andere kant, toen ze bij de rode Zee en er was geen weg vooruit en toch renden Farao en zijn wagens achter hen aan om hen in te halen en de kinderen van Isreal terug te brengen naar de slavernij in Egypte. De hulp die de kinderen Isreal in die tijd nodig hadden, was niet het type dat geleidelijk komt. Ze hadden onmiddellijke hulp nodig, een onmiddellijke, die bijna onmiddellijk zal gebeuren. Ook zou er in ons leven wat hulp geleidelijk komen, en er zijn er die diezelfde minuut moeten gebeuren, anders kan er een onaangename gebeurtenis plaatsvinden. Iemand gaat bijvoorbeeld naar het theater voor een operatie en de overlevingskans is 50/50. Zo iemand heeft onmiddellijke hulp nodig.

Een ander perfect voorbeeld van onmiddellijke hulp is te vinden in het boek Jozua toen Jozua tegen de Amorieten vocht, Jozua wist dat die nacht zou komen, en de vijanden zullen vluchten als de aarde bedekt is met duisternis. Daarom hadden ze hulp nodig. Jozua beval de zon boven Gideon te staan ​​en de maan zou boven Ajalon tot stilstand komen. In de Schrift staat dat God nog nooit naar het gebed van een man heeft geluisterd zoals hij naar Jozua deed. We hebben ook wat onmiddellijke hulp nodig in ons leven, bij onze bedrijven, bij onze academici, carrière en alles wat met ons leven te maken heeft.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Gebedspunten:

 • Heer God, ik bid om uw hulp, want ik ga morgen naar het theater, ik bid dat uw handen met mij mee zullen gaan in de naam van Jezus. De Schrift zegt dat de ogen van de Heer altijd op de rechtvaardigen gericht zijn, en dat zijn oren altijd aandachtig zijn voor hun gebeden. Vader Heer, ik bid dat uw handen op mijn leven zullen zijn, ik bid dat uw bescherming op mij zal zijn. Heer, ik bid dat u door uw genade samenwerkt met de doktoren en verpleegsters, en dat u hen de overwinning zult schenken in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, ik bid om uw hulp bij het vonnis van morgen. Als het anders zou gebeuren, zullen mensen via mij de spot drijven met uw heilige naam. Ze hebben geweten dat ik u alleen dien, en ik ben toegewijd aan mijn dienst aan u. Vader Heer, op dit punt zoek ik hulp. De Schrift liet me weten dat je het hart van mensen en koningen hebt, en dat je ze leidt als waterstromen. Ik bid dat u het hart van de rechter raakt, en hij / zij zal in mijn voordeel een uitspraak doen. Er staat geschreven dat als de weg van een mens God behaagt, Hij ervoor zal zorgen dat hij gunst vindt in de ogen van mensen. Heer Jezus, laat mij morgen genade vinden in de ogen van de rechter bij uw dierbare naam.
 • Heer God, mijn tegenstanders, is te veel, en ze hebben gezworen niet te rusten voordat ze mij neerhalen. Ik put echter troost uit uw woord dat zegt dat de naam van de Heer een sterke toren is, de rechtvaardigen rennen erin en ze worden gered. Vader Heer, ik bid dat u zult opstaan ​​en mij de overwinning over hen zal geven in de naam van Jezus. Sta op, o Heer, en laat uw vijanden verstrooid worden, laat hen die haten en mijn ondergang zoeken beschaamd worden.
 • Heer Jezus, u bent mijn echte hulp op het moment van nood. Ik ben ten onrechte beschuldigd; de rest van de wereld ziet mij nu als de schuldige vanwege de woorden die ze over mij hebben gehoord. Alleen jij weet dat ik onschuldig ben, en ik weet niets van de overtreding. Here Jezus, ik bid dat U mij wilt betuigen. Ik bid dat u een gevecht zult veroorzaken in het kamp van mijn vijanden, en dat u verschillen tussen hen creëert. Laat degenen die slecht over mij hebben gesproken nooit vrede vinden, hoe hard ze ook hun best doen, laat hen voortdurend beschaamd worden. In hun slaap vannacht aan hen verschijnen als de Leeuw in de stam Juda, laat hen in hun droom zien dat ze nooit vrede zullen hebben totdat ze de waarheid spreken.
 • Vader Heer, lang wachten zorgt er altijd voor dat de hoop en het geloof van een man wankelt. Heer, ik heb lang gewacht tot U mij zou zegenen, maar nu, het lijkt erop dat mijn geduld op raakt, komen de woorden van de goddelozen elke dag op mij af. Ik ben vanwege mijn aard tot voorwerp van spot gemaakt. Maar ik weet dat jij de God bent die mensen zegent. De Schrift zegt dat mijn God in al mijn behoeften zal voorzien naar zijn rijkdom in heerlijkheid door Christus Jezus. Ik sluit me aan bij dit woord van God en ik bid om in al mijn behoeften te voorzien in de naam van Jezus. Ik bid dat u door uw genade in al mijn behoeften zult voorzien, dat u mij overvloedig zult zegenen, de zegeningen waardoor de mond op een kier zal openen, de zegen die andere mensen zal inspireren, ik bid dat u mij helpt in de naam van Jezus .
 • Vader Heer, ik bid voor elke man en vrouw die hulpeloos is gemaakt. U bent de hulp van de hulpelozen, de vader van de vaderlozen, en ik bid dat u hen wilt helpen in de naam van Jezus. Ontmoet iedereen op het punt van hun behoeften en laat ze Halleluja zingen voor uw heilige naam. Amen.


KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelGebed om hulp met bijbelverzen
Volgende artikelGebed om hulp en begeleiding
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een Man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen onderdrukt zou moeten worden door de duivel, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kun je contact met me opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene je.

6 COMMENTS

 1. Gewoon blijven bidden? Als God zwijgt en niets beantwoordt, waarom zou je dan blijven bidden? Hij zal niet antwoorden. Hij belooft er voor ons te zijn. Dan komt Hij (God) nooit opdagen. Gods stilzwijgen is erger dan wat dan ook. Stilte is er niet voor ons zijn. Er voor ons zijn betekent interactief zijn in ons leven. Stilte en afwezigheid is niet interactief.

  Bedankt, en God zegene u, in Jezus heilige naam, Amen.

  • Ik heb door de jaren heen gebeden en gebeden en gebeden voor mijn gezin. Mijn familieproblemen gaan door. Ik blijf bidden uit angst om het niet te doen.

 2. God zegene zijn dienaar wanneer ik bid dat het gebedspunt opgelucht is en vreugde in mijn leven zal komen. Ik bid dat God u zal blijven sterken, mijnheer, en dat u deze race tot het einde zult lopen. Amen

 3. God zal er voor altijd zijn om een ​​man en een vrouw te helpen elke geest van armoede Ik besluit en verklaar door de poot van God in de Tron erfenis van de hemel laat die poot worden gebroken in de naam van God 🙏🙏

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.