Wondergebeden om binnenkort te trouwen

0
492

Vandaag zullen we wondergebeden uitspreken om binnenkort te trouwen. In het boek Prediker hoofdstuk 3 werd uitgelegd dat er voor alles onder de zon een tijd is. Er is dus een tijd voor huwelijk te. Er is een bepaalde leeftijd dat wanneer iemand bereikt, zo'n persoon huwbaar wordt. Het wordt een probleem wanneer iemand niet tot rust kan komen als hij die leeftijd bereikt.

Onnodig te zeggen dat er op die leeftijd druk zal zijn van de familie, vrienden en de samenleving als geheel. De frustratie zal in de lucht hangen en zo iemand zal nooit geluk vinden totdat hij intussen bij een partner is gaan wonen. Tegelijkertijd stelt de Afrikaanse ideologie dat een dergelijke persoon kan worden beïnvloed door een aantal ongeziene geesten, wat het voor zo'n persoon moeilijk maakt om te trouwen. Echter, andere factoren kunnen een huwelijk hinderen, wat geld. Wanneer een individu, in het bijzonder een man, geen vaste baan heeft die een vast inkomen oplevert, zal het voor zo'n man vrij moeilijk zijn om over het huwelijk na te denken. Het is grappig genoeg dat vrouwen vaak denken dat mannen niets willen horen over het huwelijk, terwijl de bittere waarheid is dat de meeste van die mannen zichzelf nauwelijks kunnen voeden en voor een gezin kunnen zorgen.

Daarom zullen deze wondergebeden om snel te trouwen heel nuttig zijn. Het is vermeldenswaard dat deze gebeden een persoon niet automatisch zullen dwingen om te trouwen; het zal echter helpen om zo iemand op de weg te overwinnen, wat hem kan hinderen om te trouwen. Als je in een huwbare fase zit en het lijkt alsof het moeilijk voor je wordt om je te vestigen, zullen deze gebeden je helpen je angsten en problemen te overwinnen.

Gebedspunten:

Heer Jezus, ik kom vandaag voor u om de pijn in mijn hart te registreren, ik ben een lachertje geworden in de samenleving, veel mensen hebben me een oude lading genoemd, sommigen waren zelfs bot in een mate dat ze me vertelden dat ik zal zijn single voor het leven. Maar Heer Jezus, u geneest allerlei soorten wonden en verwondingen, ik bid dat u mijn gebeden zult verhoren en mij zult geven naar mijn hartewensen in de naam van Jezus.

Vader in de hemel, ik bid voor een versnelde verbinding tussen mij en de persoon met wie ik voorbestemd ben om te trouwen, ik bid dat u ons met elkaar zult verbinden, ik bid dat u door uw kracht alle hindernissen op onze weg zult doorbreken. Elke vorm van obstakels die ons kunnen hinderen om te ontmoeten, breek ik ze af door de kracht in de naam van Jezus. Here God, ik bid dat wanneer ik de man of vrouw ontmoet die ik voorbestemd ben om te trouwen, u mij voor hen aanvaardbaar zult maken in de naam van Jezus.

Ik kom tegen elk plan van de vijand om mijn huwelijksaltaar te vernietigen, elke macht en vorstendommen die op de bank van mijn huwelijk zitten, waardoor ik een iso ben geworden voor degenen met wie ik me zou moeten vestigen, ik vernietig zulke plannen over mijn leven in de naam van Jezus.

Vader Heer, sta op o Heer en laat uw vijanden verstrooid worden. Elke demonische bijeenkomst die heeft gezworen dat ik nooit zal trouwen of elke macht die de dag van mijn echtelijke gelukzaligheid wil verlengen, vader, ik vernietig ze door het brandbare vuur van God in de naam van Jezus. Inkomen tegen elke macht die mij misschien voor het leven alleen wil maken, elke macht die mij misschien onwettig wil maken voor degenen die geacht worden zich te vestigen, kom ik tegen hen op door het bloed van het lam.

Ik begrijp dat het huwelijk een verbintenis is die door God zelf is georkestreerd en dat ons daarom werd bevolen de aarde te vermenigvuldigen en te onderwerpen. Elk schema dat de uiting van God in het leven zou kunnen verhinderen, wordt door het bloed van het lam vernietigd. Ik sta tegen elk demonisch protocol dat heeft gezworen om mij voor het leven alleen te maken. Ik ben voor tekenen en wonderen en het is het gebod van de Heer dat we de aarde vermenigvuldigen en onderwerpen, ik sta tegen elke macht die mij voor het leven alleen wil maken, ik vernietig ze door de macht in de naam van Jezus.

De Schrift zegt dat men duizend zal trekken en twee tienduizend, dit verklaart de macht in unionisme. Ik sta tegen elke macht, of ik nu uit het huis van mijn vader ben of van mijn moeder dat er alles aan doet om ervoor te zorgen dat deze zegeningen van het huwelijk niet tot mij komen, ik vernietig ze door het bloed van het lam. Alle voorouderlijke protocollen die de mensen vóór de geboorte tot aan de dood hebben gemaakt, ik vernietig u door het bloed van het lam.

Want er is geschreven die iets verklaren en het zal worden bevestigd, ik beveel dat mijn man of vrouw voortspringt in de naam van Jezus. Ik besluit dat mijn levenspartner wordt vrijgelaten van waar de duivel en zijn engelen hen gevangen hebben gehouden. Het boek Psalm zegt dat als ik de naam van de Heer aanroep, mijn vijanden zullen ophouden, elke vijand die mij en mijn levenspartner ervan weerhouden heeft om elkaar te ontmoeten, elke kracht die een scheiding heeft veroorzaakt tussen mij en mijn levenspartner, Ik vernietig je door het vuur van de hemel in de naam van Jezus.

Ik kondig mijn huwelijk aan, rechtstreeks vanuit de rijken van de geest, ik kondig mijn huwelijk aan en ik besluit dat die dag heerlijk zal zijn. Wat de vijand ook van plan is om die dag te vernietigen of te verhinderen dat het zich manifesteert, ik annuleer die plannen in de naam van Jezus. De Schrift zegt dat ze zeker zullen vergaderen, maar in mijn belang zullen ze vallen, elke bijeenkomst die niet van u is, Heer over mijn leven en huwelijk, ik vernietig ze in de naam van Jezus. De Schrift zegt dat ze hem overwonnen door het bloed van het lam en door de woorden van hun getuigenis, overwon ik elke kracht die me een vrijgezel of spinster voor het leven wil maken in de naam van Jezus.
Amen.

advertenties
Vorige artikelVoorbede voor kerkoudsten
Volgende artikelGebed om schuldverlichting
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige een vreemde volgorde van genade heeft gegeven om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen onderdrukt mag worden door de duivel, we hebben de kracht om in heerschappij te leven en te wandelen door middel van gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of Chat met mij op WhatsApp en Telegram op + 2347032533703. Ik zal u ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier