Gebeden voor geestelijke oorlogvoering voor financiën

3
22084

Laten we u meenemen door enkele gebeden voor geestelijke oorlogsvoering voor financiën. Ik las eerder vorige week posts op sociale media dat armoede niet sterft door vuur; alleen een echte drukte kan armoede doden. Veel mensen gaan dagelijks met deze overtuiging op pad en vergeten de plaats van gebeden. Wat veel mensen niet begrijpen, is dat het spirituele het fysieke beheerst, en dat er in het fysieke niets zal gebeuren dat niet in de rijken van de geest is geregeld.

Zoveel als ons geloof en onze redding op het altaar van spiritualiteit, zo is ook alles wat ons leven betreft. We nemen de leiding van het rijk van de geest over en manifesteren ons in het fysieke. Onze financiën kunnen bijvoorbeeld worden geregeld vanuit de rijken van de geest, en we krijgen dingen voor elkaar in het fysieke. Of heb je niet het gedeelte van de Schrift gelezen dat zegt dat mijn God in al mijn behoeften zal voorzien in overeenstemming met zijn rijkdom in heerlijkheid door Christus Jezus.

Schrijf u alstublieft in op ons YouTube-kanaal om dagelijkse krachtige gebedsvideo's te bekijken

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Vaak kunnen de manifestatie en het succes van onze financiën worden vertraagd of belemmerd door een aantal ongeziene krachten. Financiële doorbraak betekent voor een groot deel succes en accumulatie van rijkdom. Ezelsjaren werkte Jacob onvermoeibaar en toch. Hij had maar weinig resultaat. Er was een verbond van zegen en doorbraak in het leven van Jacobs, maar toch beleefde hij al zijn ervaringen in falen en angst. Als drukte inderdaad de oplossing was om armoede te genezen, zou Jacob zo rijk zijn geworden zonder de hulp van God. Jabez zou een van de rijkste mannen in zijn omgeving zijn geworden zonder tussenkomst van de Almachtige God.


Al deze illustraties zijn alleen maar om ons te bewijzen dat gebed net zo goed een oplossing is voor armoede als drukte. Dus, als je op een gegeven moment druk bezig bent voor een financiële doorbraak, laat het vuur op het altaar van het gebed dan ook niet koud worden. Bid zoveel als je kunt.

Als u serieuze oorlogsgebeden nodig heeft voor uw financiën, zoek dan niet verder, we hebben een lijst samengesteld met krachtige oorlogsgebeden voor financiën.

Schrijf u alstublieft in op ons YouTube-kanaal om dagelijkse krachtige gebedsvideo's te bekijken

Gebedspunten

 1. Heer Jezus, u bent de God van algenoegzaamheid, ik leg mijn financiën in uw bekwame handen, ik bid dat u het zult uploaden. Ik kom elke negatieve onbalans tegen die de opwaartse stroom van mijn financiën beïnvloedt. Ik vernietig ze in de naam van Jezus.
 2. Here God, de Schrift heeft mij verzekerd dat u door Christus Jezus in uw behoeften in heerlijkheid zult voorzien. Ik bid voor uw bovennatuurlijke kracht op mijn financiën. Laat uw handen van positiviteit op mijn financiën rusten in de naam van Jezus.
 3. Ik bevrijd mijn financiën van de strik van de demon. Elke bezitterige demon die de controle over mijn financiën overneemt, vernietig ik ze in de naam van Jezus.
  Here God, u bent de God van alle mogelijkheden, en ik weet dat met u niets onmogelijk kan zijn. Ik besluit met het gezag van de hemel dat mijn negatieve vader die mijn financiën aanvalt, door vuur wordt vernietigd in de naam van Jezus.
 4. Heer Jezus, u hebt ons heerschappij gegeven over alles wat is gemaakt. Ik weiger om een ​​slaaf van geld te zijn in de naam van Jezus. Ik ontvang mijn gezag over geld. Ik neem mijn financiën in bezit. Ik bevrijd mijn financiën van de controle van de duivel in de naam van Jezus.
 5. Ik besluit met het gezag van de hemel dat vanaf nu de opwaartse stroom van mijn financiën niet meer zal worden beïnvloed door de duivel. Het vuur van de Heilige Geest vernietigt elke kracht waardoor ik als een olifant werk en me voed als een mier.
 6. Here God, ik bid dat u mij door uw genade zult leren hoe ik voor mijn financiën moet zorgen. Door de Schrift hebben we begrepen dat elk goed idee van jou komt. Ik bid dat je mijn praktische gids zult zijn over het creëren van rijkdom. En je leert me hoe ik rijkdom moet beheren en behouden in de naam van Jezus.
 7. Ik kom elke geest van armoede tegen die misschien mijn financiën in handen wil krijgen. Ik vernietig zulke krachten in de naam van Jezus.
 8. Here God, ik leg mijn financiële zorgen en lasten op u, Jezus. Want er staat geschreven: Matteüs 11: 28-30 Kom tot mij, allen die werken en zwaar beladen zijn, en Ik zal u rust geven. Neem mijn juk op u en leer van mij; want ik ben zachtmoedig en nederig van hart; en gij zult rust vinden voor uw ziel. Want mijn juk is gemakkelijk en mijn last is licht. Ik probeer in jou te rusten, Jezus. Ik besluit dat ik financiële steun ontvang in de naam van Jezus.
 9. Ik besluit dat al mijn financiële problemen voorbij zijn; mijn jaren van wachten zijn voorbij; dit tijdperk van getuigenis. Ik besluit dat door de macht in de naam van Jezus, mijn handen rijkdom beginnen te verdienen, ik besluit dat mijn financiële last wordt opgeheven in de naam van Jezus.
 10. Ik neem mijn dominantie over geld. Als ik bel, zal het geld opnemen. Ik weiger een geldslaaf te zijn in de naam van Jezus. Ik maak gebruik van een verfijnde dimensie van Abrahams zegen. Ik maak gebruik van zijn fortuin, en ik begin verborgen schatten te ontsluiten,
 11. Ik laat al mijn verborgen schatten los in de naam van Jezus.
 12. Ik verbind mij met elke man en vrouw die voorbestemd is om mij financieel op te tillen. Ik hecht me aan zo iemand in de naam van Jezus.
 13. Ik besluit dat in de naam van Jezus elke machtige man of vrouw die op financiën heeft gezeten in brand vliegt in de naam van Jezus. Het vuur van de Heilige Geest begint elke demonische reus te verbranden die heeft geweigerd mijn financiën te laten rusten in de naam van Jezus.
 14. Ik vernietig elke plaag en sprinkhaan die mijn financiën voedt in het spirituele rijk. Ik besluit dat ze vlam vatten in de naam van Jezus.
 15. Elk duivels wezen dat door de duivel is gestuurd om mijn zweet weg te stelen, besluit ik dat ze vlam vatten in de naam van Jezus.

Schrijf u alstublieft in op ons YouTube-kanaal om dagelijkse krachtige gebedsvideo's te bekijken

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelWarfare Gebeden en geschriften
Volgende artikelGebed om bevrijding van zonde
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een Man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen onderdrukt zou moeten worden door de duivel, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kun je contact met me opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene je.

3 COMMENTS

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.