Bijbelteksten over Welvaart in het bedrijfsleven

0
880

Vandaag zullen we bijbelverzen bestuderen over de welvaart van bedrijven. Bent u een bedrijfseigenaar of overweegt u er binnenkort een op te richten, dan is dit artikel alleen voor u. De Schrift zegt dat als er iemand is die ijverig is in zijn werken, hij voor koningen zal staan ​​en niet alleen maar mensen. Dat betekent dat het een verborgen welvaart is om volhardend en zeer gearticuleerd te zijn met werk.

Afgezien van de evangeliewerkzaamheden die God wil dat wij doen om het Koninkrijk der hemelen te bevolken, wil God ook dat wij zaken doen en bloeien in zaken die hem leiden, totdat Hij terugkeert. God is niet tegen de zaken van de mens zolang het niet op geen enkele manier in tegenspraak met de vastgestelde regels die God aan gelovigen heeft gegeven. God veracht een nederig begin niet. Het is de wil van God om meer zaken te doen die we hands-on hebben gedaan.

Schrijf u alstublieft in op ons YouTube-kanaal om dagelijkse krachtige gebedsvideo's te bekijken

Vaak denken veel gelovigen omdat ze zich hebben toegewijd aan het werk van de Vader; vandaar kunnen ze inactief of werkloos blijven. Het zou u interesseren te weten dat de meeste apostelen hun bedrijf niet alleen als apostel hebben. Zo is apostel Petrus visser en zelfs Christus ontmoette hem aan de oever van de rivier, waar hij de hele nacht had moeten zwoegen om vis te halen.

Moet ik nog meer zeggen? Zelfs Christus is een professionele timmerman. Hij leerde de vaardigheid van zijn aardse vader, Joseph, die een professionele timmerman was. Het doen van het werk van de Heer weerhoudt je er dus op geen enkele manier van om jezelf te betrekken bij een productieve en goddelijke zaak die niet het principe van moraal en normen van een bepaalde samenleving naleeft.

Dus, als u moeilijkheden ondervindt in uw bedrijf of handel, hebben we een lijst met bijbelverzen samengesteld waarin God sprak over zakelijke welvaart. Sommige van deze verzen zullen u inzicht geven in Gods beloften voor zaken, terwijl andere u enkele bijbelse trucs zullen leren om welvarend te zijn in die zaken.

Schrijf u alstublieft in op ons YouTube-kanaal om dagelijkse krachtige gebedsvideo's te bekijken

Bijbelteksten over Welvaart in het bedrijfsleven

1 Tessalonicenzen 4:11 En dat gij studeert om stil te zijn, en om uw eigen zaken te doen, en om met uw eigen handen te werken, zoals wij u geboden hebben;

Exodus 35:35 Die heeft hij vervuld met wijsheid van hart, om allerlei werk te doen, van de graveur en van de sluwe arbeider, en van de borduurder, in blauw en in paars, in scharlaken en in fijn linnen, en van de wever, zelfs van hen die enig werk doen, en van degenen die listig werk bedenken.

Lucas 19:13 En hij riep zijn tien dienstknechten, en gaf hen tien pond en zei tegen hen: Bezet totdat ik kom.

Romeinen 8:28 En we weten dat alle dingen ten goede samenwerken voor hen die God liefhebben, voor hen die geroepen zijn volgens zijn voornemen.

Psalmen 23: 1-6 De HERE is mijn herder; Ik zal niet willen.
Hij doet mij in groene weiden gaan liggen: hij leidt mij langs de stille wateren.
Hij herstelt mijn ziel: hij leidt mij op de paden van gerechtigheid omwille van zijn naam.
Ja, hoewel ik door de vallei van de schaduw van de dood loop, zal ik geen kwaad vrezen; want gij zijt met mij; Uw staf en uw staf troosten mij.
Gij bereidt een tafel voor mij in het bijzijn van mijn vijanden; Gij zalft mijn hoofd met olie; mijn beker stroomt over.
Voorwaar, goedheid en barmhartigheid zullen mij volgen al de dagen van mijn leven: en ik zal voor altijd in het huis van de HEER wonen.

Jeremia 29: 11-13 Want ik ken de gedachten die ik aan u denk, zegt de Heer, gedachten van vrede en niet van kwaad, om u een verwacht einde te geven.
Dan zult gij Mij aanroepen, en gij zult gaan en tot Mij bidden, en Ik zal naar u horen.
En gij zult Mij zoeken en vinden, wanneer gij naar Mij zult vragen met geheel uw hart.

Spreuken 16: 3 Vertrouw uw werken toe aan de Heer, en uw gedachten zullen bevestigd worden.

Jesaja 45: 3 En Ik zal u de schatten van duisternis en verborgen rijkdommen van geheime plaatsen geven, opdat u weet dat Ik, de HEER, die u bij uw naam noem, de God van Israël ben.

Psalmen 37: 5-6 Bega uw weg tot de HERE; vertrouw ook op hem; en hij zal het laten geschieden.
En hij zal uw gerechtigheid doen voortkomen als het licht, en uw recht als de middag.

Jesaja 54: 2-3 Vergroot de plaats van uw tent en laat ze de gordijnen van uw woonplaatsen uitrekken: spaar niet, verleng uw koorden en versterk uw ringen; Want gij zult uitbreken aan de rechter- en aan de linkerzijde; en uw zaad zal de heidenen beërven en de woeste steden bewonen.

Deuteronomium 30:16 Dat ik u heden gebied om de HERE, uw God, lief te hebben, zijn wegen te bewandelen en zijn geboden, inzettingen en geboden te onderhouden, opdat gij leeft en vermenigvuldigt: en de HERE, uw God, zal zegenen u in het land waarheen u gaat om het te bezitten.

Genesis 39: 3 En zijn heer zag dat de HERE met hem was, en dat de HERE alles wat hij deed met zijn hand voorspoedig maakte.

Deuteronomium 29: 9 Bewaar daarom de woorden van dit verbond en doe ze, opdat u voorspoedig zult zijn in alles wat u doet.

Psalmen 30: 6 En in mijn voorspoed zei ik: ik zal nooit worden bewogen.

Psalmen 1: 3 En hij zal zijn als een boom, geplant aan de waterstromen, die zijn vrucht voortbrengt in zijn tijd; ook zijn blad zal niet verdorren; en al wat hij doet, zal voorspoedig zijn.

Psalmen 118: 25 Spaar nu, ik smeek u, o HERE: o HERE, ik smeek u, zend nu welvaart.

Psalmen 122: 7 Vrede is binnen uw muren en voorspoed binnen uw paleizen.

Prediker 11: 6 Zaai uw zaad 's morgens en houd uw hand' s avonds niet af; want u weet niet of dit wel of niet voorspoedig zal zijn, of dat zij beiden goed zullen zijn.

1 Korintiërs 16: 2 Laat op de eerste dag van de week ieder van u bij hem liggen, zoals God hem voorspoedig heeft gemaakt, dat er geen bijeenkomsten zullen zijn als ik kom.

Schrijf u alstublieft in op ons YouTube-kanaal om dagelijkse krachtige gebedsvideo's te bekijken

advertenties
Vorige artikelBijbelteksten over Overspel
Volgende artikelBijbelteksten over Woede
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige een vreemde volgorde van genade heeft gegeven om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen onderdrukt mag worden door de duivel, we hebben de kracht om in heerschappij te leven en te wandelen door middel van gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of Chat met mij op WhatsApp en Telegram op + 2347032533703. Ik zal u ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier