Gebeden tegen hekserij en Izebel

3
1565

In het artikel van vandaag zullen we bidden tegen hekserij en Izebel. Hekserij is het gebruik van duistere krachten om wonderen te verrichten en wonderen te tonen. De daad van hekserij begon niet zomaar; het is begonnen sinds de tijd van de vroege mensen in de Schrift. Een van de middelen die de duivel gebruikt om het volk van God te misleiden, is door middel van hekserij. Geen wonder dat iemand bezeten kan zijn met een boze geest en toch wonderen kan verrichten.

Schrijf u alstublieft in op ons YouTube-kanaal om dagelijkse krachtige gebedsvideo's te bekijken

Uit de Schriften zou worden herinnerd dat na de dood van Samuel, koning Saul, de zaken van de geest nietig werden; hij kon geen spirituele boodschappen meer ontvangen zoals toen de profeet Samuël leefde. Er kwam een ​​tijd dat koning Saul de wijsheid van God nodig had om de voortdurende strijd met de Filistijnen te voeren.

In die tijd had koning Saul verschillende waarzeggers, profeten en waarzeggers geraadpleegd, maar niemand kon snel reageren op wat Saul wilde. En aangezien koning Saul in zijn leven beroofd was van de geest van God, was hij ook blind en doof voor God. Sauls laatste optie was om de geest van de dode profeet Samuël op te roepen. Koning Saul ontmoette een heks van Endor om hem te helpen de geest van Samuel op te roepen, alleen om antwoorden te krijgen op zijn mysteries. (Zie 1 Samuël 28: 6-25).

Dit was een verslag van hekserij en tovenarij in de Schrift. Wat de moeite waard is om te weten, is dat hekserij mensen op dezelfde manier bezit als de kracht van de Heilige Geest mensen bedwelmt. En vaak kunnen sommige mensen niet eens het verschil zien tussen de onheilige Geest en de echte Geest van waarheid, wat de Heilige Geest is. Hekserij duidt op alles wat slecht is.

Hoewel het verhaal van koning Saul en de heks van Endor een perfecte weergave leek van de verduisterde activiteiten van hekserij, is er een andere vrouw die in de Schrift als een heks werd beschouwd. Koningin Izebel, de vrouw van koning Achab, de heerser van Noord-Isreal, is een perfect voorbeeld van slechtheid. Hoewel ze misschien niet de demonische krachten bezit die haar zouden kunnen karakteriseren als heks, maakte haar slechte karakter het dwingend om een ​​heks te worden genoemd. (Zie 1 Koningen 16: 1-33, 1 Koningen 19, 1 Koningen 21.)

Ondertussen is de echte betekenis van Izebel Kuis en vrij van kanaalverbinding. Helaas is de vrouw Izebel een perfect contrast met haar naam. Ze was een sluwe, slechte en vreselijke koningin van Noord-Isreal. Ze was zeer verraderlijk, demonisch bezitterig, een die-hard afgodendienaar en corrupt persoon.

Izebel was een vernietiger, een dief, prostituee, alsof ze nooit een goede kant had. Ze was vreselijk. Zelfs een profeet die in de aanwezigheid van de koning kon staan ​​en verklaarde dat er in Isreal geen regen zou vallen en dat de hemel drie en een half jaar verzegeld was door de woorden van de profeet. Elia kon het verterende vuur uit de hemel opdragen om de profeten van Baäl te vernietigen, maar toen hij Izebel zag, werd hij op de hielen gezeten, 1 Koningen 18. Dit verklaart het feit dat Izebel zelfs meer werd gevreesd dan de duivel zelf.

Niemand heeft na koningin Izebel ooit hun kind of wijk de naam Izebel gegeven. Dit komt niet omdat er een fout zit in de naam, maar omdat de eerste persoon die die naam ontblootte geen karakter was dat emulatie waardig was. Wat dit betekent is dat niemand zich ooit aan iets negatiefs wil hechten.

Schrijf u alstublieft in op ons YouTube-kanaal om dagelijkse krachtige gebedsvideo's te bekijken

De geest van Izebel

De Izebeliaanse Geest, of de Geest van Izebel, duidt op goddeloosheid, afgoderij, prostitutie en allerlei seksuele zonden en verdraaiingen, Openbaring 2:20, Openbaring 17. Deze Geest kan zich manifesteren door een man of een vrouw, maar manifesteert zich voornamelijk in vrouwen. Als heksen het leven van een mens kwellen of er is een geest van Izebel in het leven van een mens, dan zal zo'n persoon niets opleveren. Zo iemand zal niet in staat zijn het volledige potentieel over te laten dat God voor zo'n persoon heeft bestemd. Net zoals koning Achab gewoon op de troon zat en koningin Izebel de autoriteit bekleedde, zal het ook voor iedereen zijn wiens leven wordt gekweld door een Izebel. Zo'n persoon zal mogelijkheden hebben, zo'n persoon zal dromen en ambities hebben, maar niets ervan zal ooit gebeuren.

Het ergste is dat zo iemand ver van God zal zijn, net zoals koning Saul en koning Achab nu van God waren. Achab was een Hebreeuwse man; ze dienen Jehovah; echter, nadat hij met Izebel was getrouwd, begon hij Baäl te dienen. Het is voor iedereen nodig om los te komen van de ketenen van hekserij en elke Geest van Izebel in ons leven te verslaan.

Hoe overwin ik hekserij en de geest van Izebel?

Deze krachten kunnen worden overwonnen door gebeden. Gebed is de sleutel om de duivel te onderdrukken en alle krachten van hekserij en jezebel te vernietigen. Als je een gebedsvolle gelovige bent, kan geen heks bij je in de buurt komen. Je leven zal in vuur en vlam staan ​​voor God. Geen vliegstokken op een hete kachel. Door middel van gebeden genereerden we bovennatuurlijke krachten om de krachten van de duisternis te bedwingen, wanneer we oorlogsgebeden voeren tegen toverkracht, buigen alle krachten van het kwaad ons voor.

Geliefden, ik weet niet hoe lang de duivel je heeft gekweld met hekserij, vanavond zul je worden vrijgelaten in de naam van Jezus Christus. Ik moedig je aan om je gebedsleven serieus te nemen en je zult de duivel aan je voeten zien vallen. We hebben een lijst met gebeden tegen Hekserij en Izebel samengesteld, vind gebeden hieronder.

Schrijf u alstublieft in op ons YouTube-kanaal om dagelijkse krachtige gebedsvideo's te bekijken

GEBEDEN

 • Heer Jezus, ik dank u voor het geven van uw naam. Ik verheerlijk u voor de kracht in uw naam en bloed, laat uw naam verhoogd worden in de naam van Jezus.
 • Vader, de Schrift zegt dat we een naam hebben gekregen die boven alle namen staat, dat bij het noemen van die naam elke knie moet buigen en elke tong moet belijden dat hij God is. Ik bind elke geest van hekserij in mijn leven in de naam van Jezus.
 • Ik kom elke kracht van demonische bezetenheid tegen, elke kracht die niet heilig is, probeert mijn leven te domineren; Ik vernietig ze door het bloed van het lam.
 • Heer, ik breek elke schakel van hekserij in mijn leven in stukken, ik onderwerp me aan de leer van de Heilige Geest, ik geef me volledig over aan de onverdunde geest van God, in de naam van de Jezus.
 • Vader Heer, ik vernietig elke greep van Izebel in mijn leven. Ik kom elk mens tegen in de vorm van demonische Izebel; Ik vernietig ze door het bloed van het lam.
 • Vader Heer, ik kondig mijn vrijheid van duistere krachten van de hel aan, ik neem de krachten van de duisternis gevangen in de naam van Jezus.
 • Here God, ik kom tegen elke geest van verwarring in mijn leven; elke manifestatie die wil verschijnen als de geest van God wordt verteerd door vuur in de naam van Jezus. Vader Heer, ik bid dat u mijn gedachten en rede zult leiden en dat u mijn hele wezen in de naam van Jezus zult overnemen.
 • Ik beveel mijn vrijheid van elke macht van Izebel die mijn leven in eigen handen wil nemen. Ik kondig vandaag aan dat mijn leven van Jezus is; daarom wordt elke boom die mijn vader niet heeft geplant ontworteld in de naam van Jezus.
 • Elke demonische Izebel die heeft gezworen mij tot vernietiging te leiden, verorden ik de wraak van God op hen in de naam van Jezus.
 • De bijbel zegt, de stem van de Heer is krachtig, de stem van de is op de wateren, de stem van de Heer is vervuld van majestueus, Heer, ik bid dat u vandaag uw woord van wijsheid in mijn leven zult spreken. Ik zal me losmaken van het gebied van hekserij, waar ik gevangen ben gehouden in de naam van Jezus.
 • Want er staat geschreven dat hij die de zoon heeft vrijgelaten inderdaad vrij is. Ik belijd mijn vrijheid van zonde en ongerechtigheden in de naam van Jezus. Ik belijd mijn vrijheid van hekserij en tovenarij in de naam van Jezus.
 • Ik hekel mijn herinwijding aan Christus, vanaf vandaag ben ik niet langer een prooi voor de duisternis, ik ben niet langer een slaaf van Izebel in de naam van Jezus.
 • De Schrift zegt want we worstelen niet tegen vlees en bloed, maar tegen machten en vorstendommen op donkere plaatsen. Ik neem de volledige wapenrusting van God aan in de naam van Jezus. Ik neem het wapen van mijn oorlogvoering in Christus Jezus aan en ik neem het grondgebied van de duivel over mijn leven in de naam van Jezus.

Amen.

Schrijf u alstublieft in op ons YouTube-kanaal om dagelijkse krachtige gebedsvideo's te bekijken

advertenties

3 COMMENTS

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier