Gebed voor genezing en preventie van coronavirus

7
16861
Gebed voor genezing en preventie van coronavirus

Exodus 15: 26

'En zei: Indien gij ijverig naar de stem van de HERE, uw God, luistert en doet wat recht is in zijn ogen, en gehoorzaamt aan zijn geboden en al zijn inzettingen naleeft, zal ik geen van deze ziekten genezen op u, die Ik over de Egyptenaren heb gebracht; want Ik ben de HERE die u geneest. "

In een tijd als deze moeten we allemaal onze gevoelens en al onze verschillen terzijde schuiven en bidden voor een betere wereld, een wereld die vrij is van de strik van het Corona-virus. Ons land is zwaar aangetast door het virus, het is belangrijk dat we bidden voor genezing en preventie van Coronavirus. God is zo bezorgd over ons welzijn; Het is niet zijn bedoeling dat de hele wereld wordt uitgeroeid door een dodelijke en ongeneeslijke epidemie. Dit is duidelijk het werk van de duivel, want God doet nooit iets slechts. Terwijl wetenschappers over de hele wereld de klok rond werken om een ​​remedie hiervoor te krijgen ziekte het is belangrijk dat we ook op de gang van spiritualiteit al het mogelijke doen om de situatie te redden. Vlak voordat we in gebed gaan, voor degenen die weinig of geen kennis hebben van het virus, is het onberispelijk dat we erover schrijven zodat je weet hoe dodelijk het is, zodat je weet hoe je goed moet bidden.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Coronavirus-uitbraak is de meest recente en dodelijkste epidemie die de wereld heeft aangevallen, de ergste die de wereld ooit heeft gezien. Het werd voor het eerst ontdekt in Wuhan, een stad in de Republiek China in december 2019. Toen het virus in China begon, keerde de rest van de wereld er eerst blinde ogen en doof voor, pas toen het naar Europa werd getransporteerd , Afrika, Amerika en de rest.

Binnen drie maanden zijn meer dan 100 landen sterk getroffen door het virus en zijn meer dan 4000 mensen dood verklaard. Onze angst neemt toe in Afrika wanneer het virus in de westerse wereld overvloedig bloeit. En nu zijn sportactiviteiten over de hele wereld stopgezet vanwege het dodelijke virus. Ook zijn veel handelscentra over de hele wereld gestopt vanwege de uitbraak.

De coronavirusziekte, ook bekend als COVID-19, wordt gekenmerkt door milde symptomen. Mensen die door deze ziekte zijn geïnfecteerd, kunnen het volgende ervaren:

 • Loopneus
 • Keelpijn
 • Hoest
 • Fever
 • Ademhalingsmoeilijkheden (ernstige gevallen)

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die nog steeds worstelde om een ​​remedie voor het virus te vinden, gaf enkele tips om te voorkomen dat we het virus oplopen.

Lees de stappen ter preventie van het corona-virus hieronder

 • Was uw handen regelmatig en grondig met water en zeep en gebruik een handdesinfecterend middel op alcoholbasis.
 • Bewaar een afstand van minimaal 1 en een halve meter (5 voet) tussen uzelf en iedereen die hoest of niest.
 • Personen met aanhoudende hoest of niezen moeten thuis blijven of een sociale afstand houden, maar niet mengen in de menigte.
 • Zorg ervoor dat u en de mensen om u heen een goede ademhalingshygiëne volgen, wat betekent dat u uw mond en neus bedekt met een tissue of in uw mouw bij de gebogen elleboog of tissue wanneer u hoest of niest. Gooi het gebruikte weefsel dan onmiddellijk weg.
 • Blijf thuis als u zich onwel voelt met symptomen zoals koorts, hoesten en ademhalingsmoeilijkheden. Bel het gratis medische noodnummer in uw land dat dag en nacht beschikbaar is voor advies. Doe niet aan zelfmedicatie

Nadat we ons hebben voorzien van voldoende informatie over het virus, is het belangrijk om te weten dat God het land kan genezen, het effect van COVID-19 kan wegnemen en de vrede in de wereld kan herstellen.

Waar bidden we voor?

Als we God in gebed aanroepen, moeten we ons op de volgende gebieden concentreren en snelle antwoorden van de Heer verwachten.

Om de verspreiding te stoppen

Het virus verspreidt zich als een lopend vuurtje in de Harmattan en als het zou blijven bestaan, zou geen hoek van de wereld worden gered. We moeten bidden dat God moet voorkomen dat het virus zich verder verspreidt. Aangezien de kennis van artsen abortus is gebleken, zijn alle maatregelen om de verspreiding te voorkomen abortus gebleken, wordt het niet de tijd dat we ons in gebeden tot God wenden? We zullen bidden dat de verspreiding van het virus stopt, het virus zou zijn kracht moeten verliezen. De snelheid waarmee het virus zich verspreidt is alarmerend, bij elk contact met een geïnfecteerde persoon wordt het virus overgedragen. Geen wonder, het wordt bijna onbeheersbaar in Europa, vooral in de wereld van voetbal en zakelijke rijken. God is een opperwezen, Hij heeft macht over alles, en ons gebed van genezing en preventie van Coronavirus zou ervoor zorgen dat God er een eind aan zou maken.

Voor God om onze artsen een oplossing te geven

We zullen ook bidden dat God de artsen en wetenschappers de kennis en wijsheid zal geven om met genezing te komen. Tot nu toe was er geen greintje concreet bewijs voor wat de oorzaak van het virus zou kunnen zijn, het kwam gewoon uit het niets op. De Schrift heeft ons duidelijk gemaakt dat elk goed idee van God komt, we zullen bidden dat God hen de wijsheid zal geven om met genezing te komen.

Voor het einde van de dodentol

Het dodental is binnen drie maanden gestegen van één naar meer dan 4000 en als er niet op wordt gelet, zal het nog meer toenemen. Ons gebed zal er ook op gericht zijn om te voorkomen dat het dodental nog verder stijgt. Een virus dat in één stad is begonnen, heeft zich uitgebreid naar meer dan 100 landen, het dodental moet stoppen, en voordat het virus ons allemaal met succes doodt en er niemand zal zijn om te bidden, zou je niet willen adviseren dat we beginnen te bidden nu we nog steeds levend?

Voor een snel herstel van alle geïnfecteerde patiënten wereldwijd

Maar liefst 144,078 mensen zijn besmet met het virus, ongeveer 70,920 zijn hersteld en de rest worstelt nog steeds met het virus. Terwijl we bidden, moeten we voor degenen die door het virus zijn getroffen bidden dat God Zelf hen zou genezen. De Bijbel heeft ons duidelijk gemaakt dat God een krachtige genezer is, Hij kan Zijn handen uitstrekken en in een oogwenk miljoenen mensen genezen. Genoeg mensen die aan het virus sterven, we zullen bidden dat God iedereen moet genezen die door het virus is getroffen.

Voor goddelijke bescherming voor niet-geïnfecteerden

Terwijl we bidden voor genezing en preventie van coronavirus, moeten we ook bidden dat God degenen die nog niet besmet zijn, beschermt tegen het oplopen van het virus. De enige manier waarop we als versterking tegen het virus werken, is omdat we er nog niet door zijn getroffen. We moeten bidden dat terwijl God verhindert dat het virus zich verder verspreidt en degenen die getroffen zijn genezen, Zijn handen van bescherming op degenen die nog niet zijn aangetast, zouden moeten zijn.

De Schrift zegt dat we ons niet mogen lastig vallen omdat we het merkteken van Christus dragen. We moeten bidden dat de handen van God op ieder van ons zijn en ons beschermen tegen het virus.

GEBEDSPUNTEN

 1. Vader Heer, we komen in de naam van Jezus elke kracht van Coronavirus tegen
 2. We bidden dat het virus zijn kracht zal verliezen in de naam van Jezus
 3. We vernietigen elk bolwerk van Coronavirus in de wereld in de naam van Jezus.
 4. Heer, we vragen dat u door uw kracht de verspreiding van het virus in de naam van Jezus zult stoppen.
 5. Heer door uw genade, wij vragen u het medische team over de hele wereld de wijsheid te geven om met een geneesmiddel te komen in de naam van Jezus.
 6. Vader in de hemel, we bidden dat u door uw kracht de oorzaak van deze dodelijke epidemie in de naam van Jezus aan het licht zult brengen.
 7. De Schrift zegt dat elk goed idee van u komt, Heer, we vragen dat u hen het idee geeft om genezing te krijgen in de naam van Jezus.
 8. Vader Heer, we bidden dat u het dodental van het virus in de naam van Jezus zult stoppen.
 9. Vader in de hemel, we vragen dat u door uw kracht de verspreiding ervan beperkt door verder te gaan in de naam van Jezus.
 10. Elke kracht van Coronavirus wordt vernietigd in de naam van Jezus
 11. We zijn onvoorzichtig als het een virus is of het is georkestreerd door de duivel, Jehovah, we vragen dat je de wereld zult genezen in de naam van Jezus.
 12. Want er is geschreven dat Christus al onze zwakheden op zich heeft genomen en al onze ziekten heeft genezen. We spreken onze genezingen om in de naam van Jezus te zijn.
 13. We bidden voor elke man en vrouw over de hele wereld die is getroffen door het vegen van het virus, we bidden dat u hen zult genezen in de naam van Jezus.
 14. De Bijbel zegt dat ons lichaam de tempel van God is, daarom zou iets van immoraliteit een plaats in ons vinden. We komen het virus in hun lichaam tegen in de naam van Jezus.
 15. Want er is geschreven, vreemden zullen bevreesd zijn en zullen hun schuilplaatsen uitlopen? We bevelen Coronavirus op om uit het lichaam van de getroffen mensen te komen in de naam van Jezus.
 16. We bepalen met het gezag van de hemel dat het einde is gekomen voor Coronavirus in de wereld in de naam van Jezus.
 17. Elke demon van Coronavirus wordt vernietigd door vuur in de naam van Jezus.
 18. We besluiten dat in de naam van Jezus, het recht van God dat bevrijding schenkt, zou moeten rusten op elke man en vrouw die getroffen zijn door het dodelijke syndroom in de naam van Jezus
 19. Want er staat geschreven, wij dragen het merkteken van Christus, laat niemand ons lastig vallen. We verordenen de vrijheid van Coronavirus in de naam van Jezus.
 20. Heer Jezus, we vragen u om vanuit de hemel op de aarde neer te kijken en ons land te genezen in de naam van Jezus.
 21. De Bijbel zegt dat we door Zijn streep genezen zijn, dat we onze genezingen bevelen in de naam van Jezus.
 22. We spreken onze bevrijding in werkelijkheid in de naam van Jezus.
 23. Vader, we vragen dat u naar de bron van Coronavirus gaat en dat u de kracht ervan vernietigt in de naam van Jezus.
 24. Here God, we besluiten dat er geen dood meer zal worden veroorzaakt door Coronavirus in de naam van Jezus.
 25. We besluiten dat het virus geen macht meer heeft over het leven van mensen in de naam van Jezus.
 26. Want er is geschreven dat u de gedachten kent die u voor ons heeft, het zijn de gedachten van goed en niet van kwaad om ons een verwacht einde te geven. We besluiten dat Coronavirus geen macht meer over ons zal hebben in de naam van Jezus.
 27. Er is geschreven dat als iemand wil spreken, laat hem spreken als een orakel van God, we ons bij onze geloofsovertuigingen voegen en uniform besluiten dat het virus zijn kracht in de naam van Jezus zal verliezen.
 28. We verordenen de genezingen van God de Almachtige op ons land in de naam van Jezus.
 29. We besluiten dat het einde ervoor is gekomen in de naam van Jezus.
 30. Vader door het gezag van de hemel, u zult het begrip van artsen die hen zullen helpen genezing te krijgen in de naam van Jezus, verlichten.

Ten slotte bidden we Heer, zegt het boek van 2 Kronieken 7:14 Als mijn volk dat bij mijn naam wordt genoemd, zichzelf vernedert, bidt en mijn gezicht zoekt en zich afwendt van hun slechte wegen, dan zal ik vanuit de hemel horen en zal ik hun zonden vergeven en hun land genezen. Wij zijn uw volk verlost door uw bloed, we worden bij uw naam Heer genoemd, we vragen u onze zonden en ongerechtigheden in de wereld te vergeven. Ons land is in rep en roer, de pijn, angst en dood veroorzaakt door het dodelijke coronavirus heeft uw volk meer dan genoeg kwaad gedaan Heer, we vragen u onze gebeden van de Heilige Hemel te horen en met de kracht van uw rechterhand zult u bevrijd ons van de ziekte, we vragen u genezingen te geven aan de getroffenen en u zult honderden miljarden beschermen die nog niet besmet zijn, in de naam van Jezus. Amen.

 


7 COMMENTS

 1. Ik dank God voor deze krachtige en gebedspunten met betrekking tot het Coronavirus dat op dit moment de wereld treft. Moge God u overvloedig zegenen Man van God voor uw krachtige gebedspunten

 2. Ik sluit me aan bij mijn geloof met de gelovigen om te bidden tegen dit coronavirus en elke andere vorm van duisternis die boven ons land zweeft. Ik dank God voor dit gebed

 3. trimakasiH Poin doax….

  Tuhan yesus memberkati
  Dan saya ingin membagi di daerah saya banyak yg berkedok menjadi pendoa.tapi mereka juga masih banyak pake dgn gerakan iblis atau legion.
  Bagaimana cara voor menghancurkan legion itu
  082397775319
  Ini no wa sya.tlg di infokan

 4. Dank u JEZUS voor deze bediening die ons verrijkt met uw woord en ons leert hoe we die moeten gebruiken. Moge GOD deze bediening blijven pushen naar hogere hoogten.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.