Gebed tegen de geest van verwarring

2
2860
Gebeden voor een verwarde geest

De geest van verwarring is een zeer krachtige Geest, deze wordt soms verwaarloosd en niemand bidt er serieus tegen. Sommige mensen bevinden zich gewoon in de wereld, zonder een goed idee van wat hun doel in de wereld is. Sommige zijn alsof ze betoverd zijn of gehypnotiseerd door een aantal vreemde krachten. Bidden tegen de geest van verwarring is erg belangrijk in het leven van een christen. Als je hart geconcentreerd is en geen verwarring kent, kun je de wil en het doel van God voor je leven vervullen.

De eerste vraag die we moeten stellen is: wat is verwarring? Verwarring is wanorde, chaos, doelloze actie, enz. Wanneer u naar de volgorde kijkt, is dit een aangewezen patroon dat wordt bepaald door het doel. Dat wil zeggen, dit ding moet in deze volgorde gaan en dat is het doel dat het moet dienen. Alles tegen de bestelling is verwarring.

Een van de ergste dingen die het leven van de mens kan overkomen, is verward zijn verward is besluiteloos zijn, niet weten hoe het verder moet. Verwarring brengt meestal een beperking in iemands leven omdat een verwarde persoon de weg niet zal weten.

De geest van verwarring is ontworpen om levens te vernietigen, onze relaties met God en de mens
Toen God met de schepping begon, heeft hij visie en een beeld in gedachten over hoe hij wil dat de wereld eruit ziet, zelfs in de komende miljoenen jaren, hij schiep de mens om heerschappij te hebben, dwz hij schiep geen man voor het lijden maar toen de zonde kwam tot de het leven van het lijden van de mens begon en elke man moest zelf een beslissing over de toekomst nemen. God schiep elke man met een doel en hij heeft de manier gepland waarop elke persoon zou moeten leven.

Psalm 25:12 'Welke man is hij die de Heer vreest? Hij zal hem onderwijzen op de manier die hij zal kiezen. '
God wil zijn plan en doel kenbaar maken aan de mens, maar de meeste mensen hebben geen tijd om het plan en doel van God voor hen te kennen wanneer een man is afgestemd of loopt volgens het plan en doel van God voor hun leven geen geest van verwarring kan binnenkomen.

De zogenaamde christen van tegenwoordig hebben zelfs geen tijd om het plan van God voor hun leven te kennen, iedereen wil een wonder, mensen bidden soms zelfs het verkeerde gebed, we vertrouwen niet langer op de Heilige Geest om ons te leiden en het woord van God.

We stellen verschillende vragen in ons hart, zoals hoe kan ik de wil van God kennen ?, beantwoordt God zelfs gebeden, dit alles stelt geboorte verwarring in ons hart en de enige manier voor ons om geest van verwarring te overwinnen is niet alleen door te bidden maar door vertrouwen op de Heilige Geest en het woord van God bestuderen. Door deze openbaring zullen we begrijpen wat God voor ons heeft.

Soms komt zelfs als wedergeboren christen de geest van de verwarring in ons leven wanneer onze geest niet in lijn is met Gods Geest.

Hier zijn enkele gebeden die we kunnen bidden

• Dank u, Heer, voor de gave van het leven en uw zoon Jezus die stierf voor mijn zonden

• Elk kledingstuk van verwarring over mijn leven, vat nu vuur, in de naam van Jezus en laat alle verwarring van Satan uit mijn leven worden afgeleid in de naam van Jezus.

• O Heer, stuur verwarring naar het kamp van al mijn vijanden in de naam van Jezus

• Ik bid elke pijl van verwarring die in mijn leven wordt afgeschoten, averechts werkt in de naam van Jezus en laat de opstandingskracht van God elk spoor van verwarring in mijn leven doden, in de naam van Jezus.

• Heer Jezus, verlos mij van alle verwarring in de naam van Jezus, ik weiger gekooid te worden door de geest van verwarring, in de naam van Jezus.

• Ik vervang elke geest van verwarring in mijn leven door gemoedsrust in de naam van Jezus.

• Geachte Heer, ik wens helder te zijn in een tijd waarin bedrog en bedrog vanuit zoveel hoeken mijn richting binnenstromen en daarom bid ik dat u mij kracht geeft zodat ik elke geest van verwarring gevangen kan nemen in de naam van Jezus.

• Ik bid Heer dat u mij begiftigt met uw heilige geest om mij te leiden en te onderwijzen zodat ik niet door de vele winden van doctrines kan worden heen en weer geslingerd die zo'n verwarring in mijn gedachten kunnen veroorzaken, en de waarheid van Uw woord in Jezus naam verdraaien .

• Vader Heer, ik weiger te worden rondgeslingerd door een wind van onzekerheid, ik wil de dingen niet op dezelfde manier en manier zien waarop de wereld het ziet, ik vraag u mij een duidelijk begrip te geven van mijn echte identiteit in de naam van Jezus.

• Vader Heer, ik vraag dat u al uw licht de duisternis van mijn begrip laat doordringen, ik vraag om de genade en kracht om te allen tijde geestelijk te waarschuwen, en ik zoek een onderscheidende geest in de naam van Jezus.

• Een verwarde geest kan gemakkelijk worden weggegooid. Vader Heer, ik vraag de geest om alle dingen te onderzoeken en dingen tot onze gedachtenis te brengen, ik vraag dat u het mij in de naam van Jezus zult schenken.

• Ik vraag om de spirituele visie, een verwarde geest is een blinde geest. Ik vraag om de geest van God die visie geeft aan de verwarde geest, ik weiger onzeker te zijn over mijn doel in het leven in de naam van Jezus.

• Ik bestraf elke geest van bedrog en ik stuit op elk plan van de duivel om mij te verwarren. Ik vraag om de geest van waarheid, Heer God, ik vraag dat u mij de geest van waarheid schenkt in de naam van Jezus.

• Vader van de hemel, een man wordt een verwarde persoon wanneer ze ophoudt van u te horen, Heer, alles vernietigen dat me kan belemmeren om u te horen wanneer u spreekt, geef de geest die mij de kennis van uw stem zal geven en herkent je communicatiepatroon in de naam van Jezus.

advertenties

2 COMMENTS

  1. Ik lees James 4: 13-18 ... de Heilige Geest sprak tot mij door God. Verwarring werkt al meer dan 60 jaar in mijn leven. Ik word elke dag bezorgd! Ik ga elke zondag naar de kerk, bijbelstudie op woensdag ... maar de vijand was in mijn huis om me en mijn huwelijk als tarwe te ziften. Wow wow wow!

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier