Gebed voor het reinigen van de kerk

0
14892
GEBEDEN VOOR KERKREINIGING

Het kerk is de bakermat van het christelijk geloof. Het is meer als een prachtige verblijfplaats voor mensen, de kerk dient als een voertuig dat mensen tot Christus brengt. Het fundament van de spirituele kerk kent geen laksheid, geen wonder dat de Schrift op deze rots zegt dat ik mijn kerk zal bouwen en de poort van de hel er niet over zal zegevieren. Toen Christus op het punt stond de aarde te verlaten, bad hij ernstig voor apostel Petrus omdat hij het fundament is waarop de kerk zal worden gebouwd.

Jezus vertelde Petrus dat Satan zijn ziel probeert te winnen, maar hij heeft voor hem gebeden dat zijn geloof niet oud zou worden, zelfs niet als Christus weg is. Als het fundament van de kerk op de rots is gebouwd, betekent dit dat de kerk zijn wortels diep in Christus heeft gevonden, dus is het probleem niet het fundament. Vandaag gaan we bidden om de kerk te reinigen, deze gebeden zullen helpen de kerk te saneren en christenen in staat te stellen Christus moedig in de wereld te vertegenwoordigen.

Er was een tijd dat de kerk op het hoogtepunt van sociale activiteit was omdat de kerk een manier heeft gevonden om altijd haar pijl de wereld in te schieten. De dingen hebben tegenwoordig echter een andere wending genomen, de kerk heeft niet langer het bolwerk dat wordt gebruikt om te controleren, de wereld heeft zijn weg gevonden naar het binnenste deel van de kerk. De kerk is bedorven door de ondeugden van de wereld, het heilige altaar van God is geschonden door charlatans. Er is een noodzaak om een ​​opwekkingsvuur in de kerk te laten ontstaan, zodat de kerk de positie kan innemen en de functies kan uitvoeren die God heeft beoogd te vervullen. Omdat als de kerk in haar plichten tekortschiet, er miljoenen zielen verloren zullen gaan, dus is er een grote behoefte om de kerk terug te brengen naar haar plaats.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Voordat de kerk naar haar plaats kan terugkeren, moeten de charlatans op de preekstoel inpakken, de kerk moet zichzelf reinigen en afscheid nemen van de dingen van de wereld. De Bijbel zegt dat we het licht van de wereld zijn, dit betekent dat we moeten zijn wat de wereld zal emuleren en niet andersom. We moeten het kaf van de tarwe scheiden, het kaf moet vernietigd worden.

Dit kan allemaal niet gebeuren totdat er een altaar van gebed is opgericht voor de kerk. Mannen en vrouwen moeten ernstig opstaan ​​om te bidden, het vuuraltaar van de kerk mag niet dimmen. We moeten God uitnodigen terug te komen om de kerk over te nemen, de heilige van Israël woont niet op een plaats die is ontsierd met ongerechtigheden. De tekst in het boek Lucas 3:17 Wiens waaier in zijn hand is en hij zal zijn vloer grondig reinigen en de tarwe in zijn schuur verzamelen; maar hij zal het kaf met onuitblusbaar vuur verbranden. 'De kerk moet geheiligd worden, de aanbidders moeten ook gezuiverd worden, en al deze dingen zullen gebeuren door onze vurige gebeden. Dit gebed voor het reinigen van de kerk zal de heiligheid terugbrengen naar het hart van de gelovigen.

De tijd is gekomen voor de grote opwekking, een opwekking van heiliging en heiligheid zoals uitgelegd in het boek 2 Kor 7: 1 Laten we daarom, geliefden, onszelf reinigen van alle vuiligheid van het vlees en de geest, en heiligheid vervolmaken in de vrees voor God.
Laten we allemaal de handen ineen slaan en de kerk reinigen door de volgende gebeden voor reiniging te zeggen.

GEBEDEN

• Heer Jezus, we bidden om genade voor uw kerk, uw woord zegt op deze rots dat ik mijn kerk zal bouwen en de poort van de hel er niet over zal zegevieren. Wij zoeken uw genade voor de kerk dat u de kerk met uw bloed zult reinigen. Laat de duivel niet over de kerk zegevieren, zuiver de kerk met uw kostbare bloed en maak het magnifiek zoals toen u het creëerde, vernietig volledig elke greep van duisternis op de kerk die het vuur van opwekking in de kerk heeft gedimd, strek u uit uw handen Heer en red de kerk in Jezus naam.

• Heer Jezus, we bekennen dat u het hoofd van de kerk bent, zoals de Schrift in Efeziërs 1:22 heeft gezegd, we bidden dat u opnieuw in de kerk zult regeren. Omdat uw volk geen ongerechtigheid lijdt, laat het geen heerschappij over de kerk hebben. De kerk is een stad op de heuvels die niet moet worden verborgen, het is een licht dat zou moeten schijnen in de duisternis van de wereld, de kerk de macht verlenen om helder te schijnen in de naam van Jezus.

• Heer Jezus, wij vragen dat u door uw kracht alle nitwit, charlatans en gekken zult verdrijven die een bedreiging vormen voor de gerechtigheid van uw heilige huis. Jezus zei dat het huis van mijn vader het huis van gebed zal worden genoemd waar heiligheid woont. We bidden dat u de grond van de kerk ongemakkelijk zult maken voor elke rechtvaardige persoon, laat hen geen plaats in de kerk hebben in de naam van Jezus.

• Hemelse Vader, wij vragen dat u uw kerk de kracht geeft om de werken van ongerechtigheid te verwerpen, de macht om de norm van heiliging te stellen, de macht om de norm van heiligheid te stellen, geef het aan uw kerk en geef vrijheid aan uw volk in de naam van Jezus.

• Vader in de hemel, we bidden dat u door genade die voor altijd standhoudt, de glorie van de kerk zal herstellen, meer dan u in de dagen van weleer hebt gedaan. De tekst zegt dat de glorie van de laatste de eerste zal overtreffen, we vragen de macht voor de kerk om op te staan ​​en de ware geloofsbelijdenis van haar doel te leven in de naam van de kerk.

• Vader in de hemel, al te lang heeft de kerk een zwaar lot ondergaan in de handen van de onderdrukker, sta op o Heer en laat uw vijanden verstrooid worden. Want de Schrift zegt dat er iemand is die niet wil dat ik regeer, breng ze en laat ze worden gedood. Vader in de hemel, we bidden dat u in uw rot zult opstaan ​​en wraak zult nemen op elke man en vrouw die hun ziel aan de duivel hebben gezworen en gezworen dat het evangelie niet opnieuw zal opstaan, laat hen uw wraak zien in de naam van Jezus.

• Vader Heer, we bidden voor elke kerk die alleen in uw naam vergadert, we komen tegen elke tegenstander tegen uw kerk, zuiveren hen totdat ze worden zoals de kerk hierboven in de naam van Jezus.

Amen.

 


Vorig artikelTe bidden gebeden voor de heilige communie
Volgende artikelGebeden om moed en leiding
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een Man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige bekrachtigd heeft met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of me chatten via WhatsApp en Telegram op + 2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene u.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.