Gebeden voor een verwarde geest

0
20558
Gebeden voor een verwarde geest

Een verwarde geest is een worstelende geest, een geest die niet altijd rust heeft, maar altijd onrustig is. Verwardheid is een van de ergste gevoelens die een christen kan hebben. In onze dagelijkse activiteiten worden we geconfronteerd met verschillende vragen, uitdagingen die soms tot verwarring leiden. Vandaag zullen we ons bezighouden met gebeden voor een verwarde geest, elke verwarring in uw geest zal vandaag worden weggespoeld in de naam van Jezus Christus.

Dat zegt Samuel Chadwick in een van zijn citaten "Verwarring en impotentie zijn de onvermijdelijke resultaten wanneer de wijsheid en middelen van de wereld worden vervangen door de aanwezigheid en kracht van de Geest van God"

De bijbel zegt in 1 Korinthiërs 14:33 “Want God is niet de auteur van verwarring, maar van vrede, zoals in alle kerken van de heiligen. Wanneer de mens besluit God opzij te zetten en Hem door zelf vervangt, komen negatieve emoties op gang, dan begint de mens voldoening te vinden buiten het plan en doel van God voor hem, de meeste christenen weten niet eens dat er een plan of doel van God voor hen is, alles wat ze willen is wonder, ze willen een kort kort verkeerd gebed zeggen met de negatieve emotie in zich en verwachten dat er een wonder zal gebeuren.

2 Korinthiërs 2:11, opdat Satan ons niet te slim af is. Want we zijn ons niet onbewust van zijn schema, verwarring ontstaat als gevolg van de negatieve gevoelens die we buiten Gods woord en zijn geest ontlenen.

Zonde veroorzaakt ook verwarring, zonde komt binnen als gevolg van lust en emoties die we buiten God voelen, wanneer we zondigen, heeft Satan de gelegenheid om ons te verwarren, in eerste instantie probeert hij ons te lokken naar zonde door ons soms de verwarring van het woord van God te verwarren in onze gedachten zoals hij deed toen hij onze Heiland Jezus verleidde.

Wanneer we teleurstelling ontvangen, wanneer we in een soort van beproeving zijn, wanneer je zondigt, wanneer je worstelt met een bepaalde zonde, dit zijn tijden waarin Satan zal binnenkomen en zeggen dat dingen zoals jij niet goed zijn met God, God is gek naar jou, je bent niet echt een christen, God heeft je verlaten, ga niet naar God en blijf om vergeving vragen, het is Gods schuld, geef Hem de schuld, etc.

Satan zal binnenkomen en deze leugens doen, maar onthoud dat Satan een leugenaar is. Hij zal alles doen wat hij kan om je te laten twijfelen aan Gods liefde voor jou, zijn genade, zijn genade en zijn macht. God is met jou. God zegt dat je niet op jezelf moet vertrouwen, want dat brengt verwarring, maar vertrouw in plaats daarvan op mij.
Johannes 8:44 “Je bent van je vader de Duivel en je wilt de verlangens van je vader waarmaken. Hij was vanaf het begin een moordenaar en heeft niet in de waarheid gestaan, omdat er geen waarheid in hem is. Wanneer hij een leugen vertelt, spreekt hij vanuit zijn eigen aard, omdat hij een leugenaar is en de vader van leugenaars. '

Spreuken 3: 5 “Vertrouw op de HEER met heel uw hart en steun niet op uw eigen begrip. We kunnen verwarring alleen overwinnen als we de Heilige Geest de leiding over ons leven laten nemen, en daarvoor moeten we;

• Accepteer Jezus in ons leven

• Laat elke handeling die negatieve emoties teweegbrengt, zoals, drinken, hoererij of overspel, roken, we doen sommige van deze dingen eerst om een ​​gevoel van voldoening te krijgen en leidt uiteindelijk tot verslaving.

• Dagelijkse digest of bestudeer de woord van God samen met de heilige geest

• Laat de Geest van God uw leven overzien, hij is de enige die u kan helpen verwarring te overwinnen, laat hem uw gids zijn in alles wat u zult doen.

Soms probeert Christian Satan zelfs als hij wedergeboren is, je te laten denken dat God niet in staat is je in een situatie te helpen. “Deze situatie is te moeilijk voor God. Het is onmogelijk voor hem. ' Satan kan liegen alles wat hij wil God is trouw.

Jeremia 32: 27 “Ik ben de HEER, de God van de hele mensheid. Is er iets te moeilijk voor mij? '

Isaiah 49: 14-16 "Maar Sion zei:" De HEER heeft me verlaten, de Heer heeft me vergeten. " “Kan een moeder de baby aan haar borst vergeten en geen mededogen hebben met het kind dat ze heeft gedragen? Hoewel zij het misschien vergeet, zal ik u niet vergeten. Zie, ik heb u in mijn handpalmen gegraveerd; jouw muren zijn ooit vóór mij. '

Een ding dat we moeten weten, is dat zelfs als God je een persoonlijke belofte heeft gegeven dat Hij een weg voor je zal maken, de duivel verwarring zal brengen. Hij zal je gaan doen denken dat God niet zei dat Hij voor je zou zorgen. Hij zal geen manier voor je maken. Je gaat dan God zeggen, maar ik dacht dat je zei dat je voor me zou zorgen, wat heb ik gedaan? Satan wil dat je twijfelt, maar je moet op de Heer vertrouwen.

Gebeden

1. Heer, dank u voor uw offer, uw liefde en uw heilige geest.

2. Beste Heer, vergeef mijn elke daad van rebellie en ongehoorzaamheid aan uw woord Heer, gebruik uw bloed om elke vorm van negatieve emoties en gevoelens in mijn leven te zuiveren in Jezus naam

3. Geachte Heer, ik wens helder te zijn in een tijd waarin bedrog en bedrog vanuit zoveel hoeken mijn geest binnenstroomt, en daarom bid ik dat u mij begiftigt met uw heilige geest zodat ik niet door de vele winden van uitdagingen en problemen van de wereld die verwarring kunnen veroorzaken en de waarheid van je woord in mijn leven in Jezus Christus Naam kunnen verdraaien.

4. Vader, ik wil niet meegesleept worden in de manier van denken in de wereld en bidden dat U mij steeds grotere en voortdurende helderheid van gedachten zou geven op elk gebied van mijn leven in Jezus Christus.

5. Heer, ik bid dat U de ogen opent van mijn begrip dat U mij echte wijsheid geeft. Help mij om niet in een geestelijke slaap te vallen, maar om alert en waakzaam te blijven, wetende dat de dagen slecht zijn. Dank U Heer, dat ik uw met bloed gekochte kind ben en dat niets mij kan scheiden van Uw liefde - en geef mij de genade die ik bid om vast te staan ​​tot de dag van Christus Jezus, in wiens naam ik bid. Amen

6. Vader, laat uw vrede in mijn leven stromen als een rivier in de naam van Jezus Christus

7. Vader, zuiver mij door uw bloed van elk spoor van verwarring in mijn gedachten in de naam van Jezus Christus

8. Zoete heilige Geest, ik ontvang je vrede in mijn leven in de naam van Jezus Christus.

9. Ik verwerp de geest van verwarring in de naam van Jezus Christus

10. Ik zal nooit ideeën missen op enig gebied in mijn leven in de naam van Jezus Christus.

11. Elke kracht van duisternis die mijn geest verontrust, wordt nu uitgeworpen in de naam van Jezus Christus

12. Ik bedek mijzelf met het kostbare bloed van Jezus Christus

13. Ik besluit dat geen enkel wapen dat tegen mij is gevormd zal gedijen in de naam van Jezus Christus.

14. Ik besluit dat ik de wijsheid van God aan het werk heb in mijn leven in de naam van Jezus Christus

15. Ik verklaar vandaag dat ik een gezonde geest heb in de naam van Jezus Christus

16. De vrede van God die alle begrip te boven gaat, woont in mijn hart in de naam van Jezus Christus.

17. Ik scheid mezelf van elke associatie die verwarring in mijn leven veroorzaakt in de naam van Jezus Christus

18. Ik zuiver mezelf van elke zonde die verwarring in mijn leven veroorzaakt in de naam van Jezus Christus

19. Vader, ik dank u voor het wegnemen van verwarring in mijn gedachten in de naam van Jezus Christus.

20. Bedankt, Jezus Christus. Amen

Vorig artikelGeestelijke reinigende gebeden
Volgende artikelGebeden om schuldenvrij te zijn
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een Man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige bekrachtigd heeft met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of me chatten via WhatsApp en Telegram op + 2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene u.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.