Hoe effectief te bidden voor wonderen

0
3643

Er zijn tijden dat alles wat we nodig hebben in ons leven niets minder is dan een Wonder. God is geen tovenaar, maar dat betekent niet dat God geen wonderen verricht. Er zijn momenten in ons leven dat dingen gebeuren en we zullen weten dat dit alleen God kan zijn.

Gebed is een middel om met God te communiceren, het is ook een middel om rendement van God te krijgen. Effectief gebed want wonder vereist een extra inspanning van gelovigen. Wanneer de situatie gespannen raakt en alle hoop verdwenen is, is het enige dat we verwachten Miracle. God zal altijd wonderen doen, zelfs op het laatste moment wanneer alle hoop verloren lijkt te zijn. De wil van God voor de mens is dat we vragen en Hij zal ons antwoorden.

Een wonder kan een perfecte uitdrukking zijn om te laten zien hoeveel God van je houdt. Daarom gebeuren ze niet altijd en bij iedereen. Er zijn zoveel mensen gestorven aan een gebeurtenis dat anderen het hebben overleefd. Gebeurtenissen die het bevattingsvermogen van zelfs de beste artsen ter wereld te boven gaan, perfecte genezing waardoor ze enorm worden overweldigd.

Het wonder van God gaat het menselijk begrip te boven. Het vernietigt het protocol van de mens. De enige vraag die mensen kunnen stellen is hoe is het gebeurd? maar niemand zal in staat zijn om concrete verklaringen te geven over wat en hoe het gebeurde.
In de geest van de geest zijn er echter regels en richtlijnen om dingen te doen. Er is behoefte aan gelovigen om bepaalde principes te volgen bij het bidden voor een wonder.

Bid met geloof

Het boek Hebreeën 11: 6 legde uit dat het zonder geloof onmogelijk is om te behagen, iedereen die tot God zal komen, moet geloven dat Hij bestaat en Hij is een beloner van degenen die Hem ijverig zoeken. Voordat iemand iets van God kan eisen, moet hij of zij eerst geloven dat God bestaat.

Het is blijkbaar onmogelijk om iets te vragen aan iemand die er niet in gelooft. Gebeden die worden uitgesproken voor een God of object waar men niet in gelooft, worden niet beantwoord. Het eerste wat iemand moet doen om effectief voor een wonder te bidden, is geloven dat God bestaat. Geloof komt door het horen, ook vaak ons ​​geloof bouwt zich op als we nergens heen kunnen gaan. Wanneer het leven ons zo hard raakt dat we op onze voeten vallen, is het geen tijd om te jammeren of treurig te zijn, dat is de beste tijd om met God te praten.

De Bijbel zegt ook dat God een beloner is van diegenen die Hem ijverig zoeken. Dit betekent dat men een consequente gebedspeler moet zijn. We bidden voor zover God Zelf onze stem herkent wanneer we huilen, dat is de kracht van ijverig zijn. Geloof is een echt hulpmiddel om een ​​wonder te laten gebeuren. Abraham had misschien geen kind gehad ondanks Gods belofte, het geloof van Abraham was de katalysator die de komst van Izaäk tot stand bracht.

Bid om dingen die alleen God kan doen

Alleen God is degene die het onmogelijke kan doen. Soms bidden we tot God om ons te helpen situaties op te lossen die Hij ons de genade en het vermogen heeft gegeven om zelf te doen. We missen het op het moment dat we beginnen te bidden voor dingen die God ons de mogelijkheid heeft gegeven om het zelf te doen, God zal gewoon zitten en naar ons kijken. Op die momenten denken we dat God niet meer naar gebed luistert. Tijdens die periodes kunnen we zelfs twijfelen aan het bestaan ​​van God.

We moeten begrijpen wanneer we om een ​​wonder moeten bidden. Een student die niets heeft gelezen dat hard tot God bidt dat hij antwoorden moet weten op de vragen in het onderzoek dat hij zo dadelijk zal schrijven, is slechts een voorbeeld van hoe een behoorlijk aantal christenen verkeerd bidt. Ze roepen de geest van God op voor de verkeerde weg, en op dat moment zal zelfs God zwijgen. De tekst zegt in het boek Spreuken 5:23 dat hij sterft wegens gebrek aan discipline en vanwege zijn grote dwaasheid heeft hij zich op een dwaalspoor gebracht.

Dit verklaart waarom veel mensen denken dat God niet bestaat en dat ze afdrijven in de bodemloze put van de ongeredden, simpelweg omdat ze geen wijsheid hebben. Hetzelfde boek Spreuken zegt dat wijsheid winstgevend is om te regisseren. Wij als gelovige moeten begrijpen wanneer we tot God moeten bidden om wonderen.

In het boek Ezechiël 37: 3 vroeg God de profeet Ezechiël dat als de droge beenderen weer zullen opstaan, Ezechiël antwoordde dat alleen God het weet. Hij is de God van mogelijkheden, er is niets dat hij niet kan doen. In onze gedachten kennen we de situaties die alleen God kan oplossen. Bijvoorbeeld, een persoon van wie is bevestigd dat hij sterft door een ervaren arts, wanneer alle medische inspanningen mislukt zijn en de artsen hoop verloren hebben in de opwekking van zo iemand, kan God zijn wonderen doen. Hij is de enige die een droog bot maakt om weer leven te ontvangen.

Bid met het Woord van God

De Schrift zegt dat jouw woord een lamp voor mijn voet is, wij lichten van mijn kant. Het woord van God is een krachtig wapen, de Bijbel laat ons begrijpen dat God zijn woorden nog meer eerbiedigt dan zijn naam.
Hoewel de hemel en de aarde zullen overgaan, zal geen van mijn woorden verdwijnen tenzij het het doel heeft bereikt waarvoor het is verzonden. Wanneer we willen bidden, moeten we leren het woord van God in gebeden te gebruiken.

Zelfs Christus bestudeerde de Schrift en op dat moment werd hij verleid door de duivel dat hij steen in brood zou veranderen omdat hij honger had. Christus zei dat er geschreven is dat de mens niet alleen van brood moet leven, maar van elk woord dat uit de mond van God komt. Moreso, toen hij verleid werd om voor de duivel te buigen, zei Christus dat er geschreven is dat u uw Heer, uw God, niet zult verzoeken.

advertenties

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier