Oorlogsgebeden om de krachten van gewelddadige geesten te vernietigen

0
21400
Oorlogsvoeringgebeden tegen terrorisme in de wereld
  1. Luke 10:19 Zie, Ik geef u macht om te treden op slangen en schorpioenen, en over alle macht van de vijand; en niets zal u op enigerlei wijze schaden.

Het leven is oorlogvoering en alleen de gewelddadigen in Spirit overleven. Het systeem van deze wereld wordt bestuurd door de duivel en zijn demonen, die zich manifesteren door menselijke vaten in een facet van het leven. Vandaag zullen we oorlog voeren om de krachten van gewelddadige geesten te vernietigen. Als gelovigen in Christus heeft God ons autoriteit gegeven over alle duivels. Gewelddadige geesten kunnen geen christen die zijn of haar spirituele identiteit kent, ervan weerhouden te slagen. We hebben de autoriteit om ze te verpletteren en te vernietigen wanneer ze in de buurt van onze woonplaats komen.

Deze oorlogsgebeden zijn aanstootgevende gebeden, gebeden die gewelddadig zullen weerstaan ​​aan deze gewelddadige krachten die vechten tegen onze bestemming en onze bezittingen met geweld terugnemen. Voordat we ingaan op deze oorlogsgebeden, laten we iets leren over gewelddadige geesten.

Wat zijn gewelddadige geesten?

Gewelddadige geesten zijn slecht en slecht krachten van duisternis, om Gods kinderen te weerhouden vooruitgang in het leven te boeken. Deze geest zit achter elke vorm van hindernissen die jij en ik ervaren op onze weg naar de top. Gewelddadige geesten zijn geesten achter ups en downs, mislukkingen op het punt van doorbraken en allerlei tegenslagen in het leven.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Deze geesten zijn ook geesten van verwarring, ze zullen altijd chaos in je leven brengen wanneer je snel je nadert doorbraak in het leven. Als gelovigen moeten we gevoelig zijn om te weten wanneer deze boze geesten aan het werk zijn. We moeten hen gewelddadig weerstaan ​​door middel van gebeden en het woord van God.
Er zijn echter enkele tekenen om op te letten, in andere om te weten wanneer u het slachtoffer bent van gewelddadige geesten. We zullen deze tekens zo bekijken.

7 tekenen van gewelddadige geesten

1. Hindernissen: Het eerste teken van een gewelddadige geest die je in je leven ervaart, zijn hindernissen. Je ontdekt gewoon dat er een kracht is die je probeert te stoppen wanneer je op het punt staat vooruitgang te boeken in het leven. Deze hinder kan zich manifesteren door een persoon, een groep of vereniging of een verslaving. Zolang deze krachten in je leven blijven, zal vooruitgang vergezocht blijven. Vandaag zult u worden vrijgelaten in de naam van Jezus Christus.

2. Stagnatie: Gewelddadige geesten kunnen je heel lang op dezelfde plek houden. Stagnatie is een staat van geen vooruitgang. En we weten allemaal dat niets hetzelfde blijft in het leven, het gaat vooruit of achteruit. Dit betekent dat deze geesten je in een constante staat van lijden kunnen houden. Wanneer je naar je leven kijkt en je ontdekt dat je geen vooruitgang boekt, weet dan dat je met deze gewelddadige geest om moet gaan.

3. Teleurstelling: Dit betekent beloven en falen. Teleurstelling in relatie, huwelijk, carrière, zaken enz. Zijn allemaal handwerk van gewelddadige geesten. Mensen die je beloven en falen, kunnen erg frustrerend zijn. De waarheid is dat de mensen die beloven je te helpen echt oprecht zijn, maar wat deze gewelddadige geesten doen, is je helpers weerstaan, zodat ze op dat moment niet over middelen beschikken om hun beloften na te komen. Dit kan een heel vreselijke ervaring zijn, ik zie je overwinnen in Jezus naam.

4. Frustratie: Elk slachtoffer van gewelddadige geesten is altijd gefrustreerd. Falen in alles wat je probeert te doen zal zeker tot frustratie leiden. Veel gelovigen zijn afgedwaald en leggen hun handen in ongerechtigheid vanwege frustraties van het leven. Dit is het werk van gewelddadige geesten. Maar vanavond moet elke knie buigen in Jezus naam.

5. Conflicten: Conflicten betekent eenvoudigweg het veroorzaken van problemen tussen u en al diegenen die uw bestemming kunnen helpen. Wat deze geesten doen, is ervoor zorgen dat je geen vrede hebt met al diegenen die je in het leven kunnen helpen. Het is ofwel, je vindt fouten in hen of zij vinden fouten in jou. Deze kwade krachten zijn ook achter alle vele conflicten in de familie en andere gebieden van je leven. Vandaag zal de God van de hemel u de overwinning geven in de naam van Jezus Christus

6. Depressie: De geest van depressie is een gewelddadige geest. Depressie is een toestand waarin je problemen je overweldigen. Depressie leidt tot zelfmoord en dit is de geest van gewelddadigheid op het werk. Maar vandaag is uw dag van bevrijding.

7. Ontmoediging: Dit is het primaire doel van gewelddadige geesten, om je te ontmoedigen van God en alles. De toestand van ontmoediging is de reden waarom veel gelovigen terugvallen en teruggaan naar de wereld van zonde en verdriet. De meest ongelukkige man op aarde is geen arme man, maar een ontmoedigde man. Op het moment dat je ontmoedigd bent, geef je op, het moment dat je opgeeft, dan is je strijd voorbij, het goede nieuws is dit, vandaag zul je de duivel in Jezus Christus naam overwinnen.

Hoe overwin ik gewelddadige geesten?

Je overwint gewelddadige geesten door gewelddadig geloof en oorlogsgebeden. Je moet deze krachten weerstaan ​​door een die-hard geloof in het woord van God en intense oorlogsgebeden. De duivel zal altijd uit je leven vluchten wanneer hij hevig verzet ontmoet. Deze oorlogsgebeden om de krachten van gewelddadige geesten te vernietigen, is je spirituele wapen om alle gewelddadige geesten te verspreiden die je bestemming bestrijden. Vandaag, door deze oorlogsgebeden, ga je de duivel achtervolgen, hem inhalen en alles terugnemen wat hij van je heeft gestolen. U zult het zevenvoudig terugnemen in de naam van Jezus Christus. Uw bevrijding is gekomen.

Gebedspunten

1. Vader, ik dank U dat u mij macht hebt gegeven over duistere krachten in de naam van Jezus Christus

2. Vader, vergeef mij al mijn zonden en reinig mij van alle ongerechtigheid in de naam van Jezus Christus

3. Ik vernietig de poorten van gewelddadige geesten die tegen mij werken in de naam van Jezus Christus

4. Ik haal elk bolwerk van gewelddadige geesten neer in de naam van Jezus Christus

5. Ik ontmantel alle krachten van gewelddadige geesten in de naam van Jezus Christus

6. Ik verpletter het hoofd van elke gewelddadige geest in de naam van Jezus Christus

7. Ik sta op en neem mijn bezittingen nu met geweld in de naam van Jezus Christus

8. Elke demonische ketting die mijn bestemming verstrooit door vuur in de naam van Jezus Christus

9. Elke grafdoek vecht tegen mijn bestemming, ik verbrand je nu tot as in de naam van Jezus Christus

10. Ik ervaar elke kwade uitspraak over mijn leven in de naam van Jezus Christus
11. Elk negatief gebed richtte zich tegen mij tegen vuur in de naam van Jezus Christus

12. Elke voorouderlijke keten die mijn leven vasthoudt, wordt door vuur verstrooid in de naam van Jezus Christus

13. Ik verbreek mezelf van elke demonische gehechtheid in de naam van Jezus Christus

14. Ik bevrijd mezelf van elke voorouderlijke kooi in de naam van Jezus Christus

15. Oh Heer, vermenigvuldig mijn doorbraken in Jezus Christus naam

16. Elke kwade plantage in mijn lichaam, wordt weggespoeld in de naam van Jezus Christus

17. Elk verbond met mijn placenta wordt nu door vuur verteerd in de naam van Jezus Christus

18. Elke kruidkundige die tegen mij werkt, wordt nu vernietigd in de naam van Jezus Christus

19. Elke koppige vijanden in mijn leven, val jezelf nu aan in de naam van Jezus Christus

20. Ik beëindig ellende in mijn leven in de naam van Jezus Christus

21. Ik beëindig ziekten in mijn leven in de naam van Jezus Christus

22. Ik beëindig armoede in mijn leven in de naam van Jezus Christus

23. Alle goedheid die mij voorbij is gegaan, keert nu terug in de naam van Jezus Christus

24. Ik vernietig de verslinder in mijn leven in de naam van Jezus Christus

25. Fundamentele ontbering, vernietigd worden in Jezus Christus naam

26. Elke slechte cyclus van ontbering, wordt gebroken in de naam van Jezus Christus

27. Ik wijs achterlijkheid in mijn leven af ​​in de naam van Jezus Christus

28. Dit is mijn jaar van bovennatuurlijke snelheid van vooruitgang in de naam van Jezus Christus

29. Ik verklaar dat ik verlost ben in de naam van Jezus Christus

30. Ik verklaar dat ik vrij ben in de naam van Jezus Christus

Bedankt Jezus Christus.

 


LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.