Bevrijdingsgebeden van de geest van demotie

2
18338

Deuteronomium 28:13 En de HEERE zal u tot het hoofd maken, en niet tot de staart; en gij zult alleen boven zijn, en gij zult niet beneden zijn; als u luistert naar de geboden van de HEER, uw God, die ik u heden beveel om ze na te leven en te doen:

Elk kind van God is verordend om een ​​hoger leven te leiden. Geen kind van God is geboren om in het leven te lijden. Door voorbestemming zijn we allemaal verordineerd promotie alleen en nooit degradatie. Vandaag zullen we kijken naar bevrijdingsgebeden vanuit de geest van Demotie. Demotie wordt beheerst door een boze geest van de duivel. Dit is waarom je veel gelovigen ziet lijden aan ups en downs, vandaag zijn ze op, morgen zijn ze down. Er was eens rijk, en na een tijdje zijn ze terug in armoede.

Deze bevrijdingsgebeden zal u in staat stellen om los te komen van elke keten van stagnatie en achterlijkheid de duivel heeft misschien in uw leven en bestemming geplaatst. Terwijl u deze bevrijdingsgebeden aangaat, zult u uw bevrijding met geweld nemen en de duivel en zijn agenten voor het leven schamen.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Wat is demotie?

Demotie betekent neergehaald, verwijderd, verplaatst worden van een hoger niveau van autoriteit naar een lager niveau of helemaal niet. Het betekent ook dat je van een verheven en glorieuze positie naar een vernederende en vernederende positie wordt gebracht. Demotie betekent in het leven van kop tot staart worden gebracht.

Elke vorm van degradatie is niet de wil van God voor ons leven. God zei in zijn woord dat we altijd en alleen hoofd en geen staart zullen zijn, Deuteronomium 28:13. Dit houdt eenvoudigweg in dat de volmaakte wil van God alleen voor ons is. Niemand dient God en gaat ten onder in het leven. Niemand volgt God met heel zijn of haar hart en wordt uiteindelijk gedegradeerd in het leven.

Degradatie is van de duivel, de duivel is altijd op zoek naar manieren om Gods kinderen in het leven neer te halen. Hij bedroog Adam en Eva in de tuin en degradeerde de mens van goddelijkheid naar menselijkheid, de mens werd gedegradeerd van onsterfelijkheid tot sterfelijkheid, de mens werd stof. Dat is het werk van de duivel. God zij dank dat door Christus Jezus de mensheid nu in Zijn rechtmatige positie is hersteld. De duivel heeft de mensheid gedegradeerd, maar Jezus heeft ons voor altijd gepromoot, halleluja !!!. Door deze verschillende gebeden van vandaag zult u ook vrij zijn van de geest van degradatie in de naam van Jezus Christus. Maar hoe overwin ik de geest van degradatie?

Hoe de geest van demotie te overwinnen?

Psalmen 28: 1 Tot u zal ik roepen, HEERE, mijn rots; zwijg niet voor mij; opdat ik niet zwijg voor mij, ik word zoals zij die in de put afdalen.

Gebed is de sleutel tot het vernietigen van de krachten van de geest van degradatie in je leven. Als een kind van God is de enige manier om de geest van degradatie in je leven te overwinnen door het woord van God en gebeden. Gebed is de sleutel tot een leven van voortdurende promoties, promoties op elk gebied van je leven. Elke keer dat je bidt, laat je God weten dat jullie beiden in hetzelfde team zitten. wanneer God in je team zit, is je succes zeker. Het kan me niet schelen hoe ver de duivel en omstandigheden u hebben neergehaald, terwijl u zich ertoe verbindt het woord van God en gebeden te bestuderen, elke kracht van degradatie in uw liefde zal voor altijd worden vernietigd in Jezus naam. Ik heb zorgvuldig enkele bevrijdingsgebeden geselecteerd die je zullen bevrijden van de geest van demotie. Bid deze gebeden vandaag met geloof en u zult uw getuigenissen van promotie in de naam van Jezus Christus delen

Bevrijdingsgebeden

1. Vader, ik dank U voor uw machtige hand op mijn leven en bestemming in Jezus naam.

2. Vader, ik ontvang genade van al mijn tekortkomingen, vergeef mij Heer in Jezus naam

3. Elke goliath die tegen mijn promotie vecht, wordt nu door vuur verspreid in Jezus naam

4. Elke hekserijspiegel manipuleert mijn vooruitgang, nu door Jezus in vuur en vlam

5. Elke jager van mijn ster zal dit jaar worden begraven in de naam van Jezus

6. Laat elke vijand van mijn promotie struikelen en vallen in de naam van Jezus

7. Elke rivier van moeilijkheden die mijn vooruitgang weerstaat, wordt nu opgedroogd in de naam van Jezus Christus.

8. Elke slechte organisatie die tegen mijn promotie vecht, wordt nu ongeorganiseerd in de naam van Jezus Christus

9. Oh God van tekenen en wonderen, manifesteer uw kracht in mijn leven en zaken in Jezus naam

10. De farao van mijn bestemming, sterf nu in de naam van Jezus Christus
11. Elk betoverd deel van mijn leven en bestemming wordt nu vernietigd in de naam van Jezus.

12. Elke satanische in gewaden of afzettingen, in mijn leven en bestemming, die degradatie in mijn leven veroorzaken, spoel ik ze weg door het bloed van Jezus

13. Elke satanische agenda van de duivel in mijn leven om me gedegradeerd te houden, verspreid ik ze nu !!! in de naam van Jezus Christus.

14. Elke hekserijbezem veegt mijn promoties weg, ik rooster die bezems met vuur in de naam van Jezus.

15. Elke farao in mijn geboortestad die vecht tegen mijn promotie, wordt te schande en vernietigd in Jezus naam

16. Ik ga mijn profetische bestemming binnen in de naam van Jezus naam

17. Ik ontvang goddelijke snelheid in mijn achtervolging in het leven in Jezus naam

18. In alle ares van mijn leven, zal ik alle ronde promoties in Jezus naam ervaren

20. Ik verklaar dat ik een uitstekende geest heb die in mij in Jezus naam aan het werk is

21. Ik zal het hoofd zijn en niet de staart in Jezus naam

Bedankt Jezus Christus.

 


2 COMMENTS

  1. Dank u, predikant, u bent geweldig geweest, uw lessen en gebedenbegeleiding zijn echt nuttig voor mij geweest. Ik weet manieren om boze geesten te bestrijden. Moge God, onze Heer, u zegenen.

  2. Dankjewel Man van God voor de zegeningen van Abraham Ik ben rijk Ik ben het hoofd, niet de staart Sherri is boven en niet onder
    Bid alsjeblieft voor mij. God doe iets nieuws in mijn leven. Ik geloof GOD

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.