Bevrijdingsgebeden uit de slavernij van zonde

3
19607

Psalmen 66:18 Als ik ongerechtigheid in mijn hart beschouw, zal de Heer mij niet horen: 66:19 Maar waarlijk, God heeft mij gehoord; hij heeft geluisterd naar de stem van mijn gebed.

De grootste uitdaging waarmee elke gelovige zal worden geconfronteerd, is de verleiding om te zondigen. Geen echt kind van God zal ooit comfortabel in zonde leven. Zonde is in deze context de overtreding van de wetten van God. Als we in strijd zijn met de voorschriften van het woord van God, gaan we in de richting van zonde. Ook spreekt zonde in deze contexten over onze overtredingen, dat is onze dagelijkse verkeerde daden. Ten slotte spreekt zonde in deze context over sommigen koppig zondige verslavingen die gelovigen niet laten gaan. Vandaag zullen we bezig zijn met bevrijdingsgebeden uit de slavernij van zonde. Deze bevrijdingsgebeden zal je geestelijk in staat stellen om de verleidingen te overwinnen en aanspoort tot zonde. Het zal je graveren om geestelijke vruchten te dragen en ervoor zorgen dat je licht voor de mensen schijnt en je goede werken zullen ze naar Jezus Christus leiden.

Voor elke gelovige heeft Jezus betaald voor je zonden, verleden, heden en toekomst. 1 Johannes 2: 1-2. Hij heeft ons zijn Geest gegeven om ons in staat te stellen als Hem in gerechtigheid te leven. De Heilige Geest in ons stelt ons in staat om te leven zoals Christus, Hij helpt ons om goddelijke geestelijke vruchten te dragen en machtigt ons licht om helderder en helderder te schijnen. We moeten begrijpen dat satan ons als gelovigen niet zomaar zo laat gaan. We moeten weten dat satan ons voortdurend achterna zit om ons door zonde van God weg te slepen. We moeten onze redding bewaken en de hele wapenrusting van God aandoen. We moeten gevoelig zijn voor de verleidingen van de duivel. Als gelovigen moeten we toestaan ​​dat de Geest van God ons altijd leidt, we vallen meestal in zonde als we onzorgvuldig worden. Hoewel God ons altijd voor onze zonden zal vergeven, is het doel van de duivel om ons terug te brengen naar het leiden van een zondig leven, waardoor we terug naar de wereld worden gesleept. Deze bevrijdingsgebeden uit de slavernij van zonde zullen ons inderdaad van alle kwaad redden.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Voor wie zijn deze gebeden? Deze gebeden zijn voor die gelovigen die worstelen met zonde, voor degenen die de duivel in de een of andere vorm van verslaving hebben gevangen, het kan roken, lust, hoererij, overspel, jaloezie enz. Zijn. God zal je vandaag vrijmaken, zoals u deze gebeden vandaag in geloof aangaat, zult u volledig bevrijd worden van alle attributen van zonde in Jezus naam. God houdt onvoorwaardelijk van je en hij zal je vandaag inderdaad verlossen in Jezus naam.

Gebedspunten

1. Vader, dank U voor uw reddende genade en eeuwige zaligheid waarmee u mij hebt gezegend met in Jezus naam.

2. Vader, ik dank U dat u mij de Heilige Geest hebt gestuurd om mij te leren hoe ik precies in Jezus naam moet leven.

3. Terwijl de muren van Jericho naar beneden kwamen tuimelen, laat alle zondige gewoonten in mijn leven worden vernietigd in Jezus naam.

4. Elke zonde die een vraagteken in mijn redding plaatst, wordt nu vernietigd in Jezus naam

5. Jullie machten van de duisternis, verlies nu je houvast van mijn leven in Jezus naam

6. Oh Heer, graveer mij door Uw Geest om in gehoorzaamheid in Jezus naam te wandelen

7. O Heer, verlos mij van alle schijn van kwaad in Jezus naam

8. O vader, leid mij niet in verzoeking in Jezus naam

9. O Heer, machtig mij om de vruchten van de Geest voort te brengen in Jezus naam

10. Geef me de genade om te vluchten voor jeugdige lusten in Jezus naam.

11. Vader, bedek door uw genade mijn zwakheden voor de ogen van mensen totdat ik volledig verlost ben in Jezus naam

12. Door het bloed van Jezus, spoel alle slechte afzettingen van zonde in mijn leven in Jezus naam weg

13. Ik beveel alle verborgen pijlen van goddeloosheid in mijn leven om nu uit te komen in Jezus naam

14. Elke macht herbergt, betovering tegen mij, wordt nu vernietigd in Jezus naam

15. Elke demonische kracht die mij zondigt, wordt nu geneutraliseerd in Jezus naam
16. Elk plan van de duivel om mijn bediening door zonde te vernietigen, is nu in Jezus naam gefrustreerd.

17. Ik digrace elk altaar van zonde in mijn leven in de naam van Jezus

18. Ik scheid mezelf nu van de zonden van mijn Vaders in Jezus naam.

19. Vader, door uw machtige hand, breek elk juk van zonde in mijn leven in Jezus naam

20. De Geest van de dood zal mij niet overvallen in Jezus naam

21. Laat elk vleesjuk in mijn leven vernietigd worden in Jezus naam

22. Bloed van Jezus, verwijder elk niet-progressief etiket van elk aspect van mijn leven.

23. O Heer, maak in mij een rein hart door Uw kracht.

24. O Heer, laat de zalving van de Heilige Geest elk juk van achterlijkheid in mijn leven breken

25. O Heer, vernieuw een juiste geest in mij.

26. O Heer, leer mij voor mijzelf te sterven.

27. Gij penseel des Heeren, schrob elke vervuiling uit mijn geestelijke pijp, in de naam van Jezus.

28. O Heer, ontsteek mijn roeping met Uw vuur.

29. O Heer, zalf mij om te bidden zonder ophouden.

30. O Heer, vestig mij als een heilig persoon voor U.

 


3 COMMENTS

  1. Ja dit is inderdaad een arena van gebeden. We zullen echt een doorbraak ervaren van alle slavernij. Geweldig is de Heer die broer Chinedum inspireerde om deze blog te beginnen. Ik ben gezegend met deze gebeden. God zegene het team achter deze organisatie

  2. Ik zei dit gebed en ik ben vandaag klaar om het werk van de heer te doen en verander mijn hart, lichaam en ziel vanaf deze dag.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.