Gebedspunten voor dubbele promotie

0
14866

 

2 Koningen 2: 9 En het geschiedde, toen zij overgingen, dat Elia tot Elisa zei: Vraag wat ik voor u zal doen, voordat ik van u weggenomen zal worden. En Elisa zei: Ik bid u, laat een dubbele portie van uw geest op mij zijn.

Elke gelovige heeft de autoriteit om eisen te stellen en ze te zien gebeuren. Het maakt niet uit in welke toestand je je nu bevindt, je kunt van niveau veranderen door de kracht van gebed. Vandaag zullen we ons bezighouden met gebedspunten voor dubbele promotie. Deze gebedspunten zijn voor degenen die al lang geleden hadden moeten zijn promotie op hun werkplek, bedrijven en carrières. Je hebt lang genoeg rond deze berg van langzame vooruitgang gezweefd, het is tijd voor jou om vooruitgang te boeken, het is tijd voor jou om je dubbele promotie te ontvangen. Deze gebedspunten zullen het hart van koningen bewegen om je te begunstigen in de naam van Jezus. Terwijl je vandaag deze gebeden in geloof belijdt, zal de God van promotie je hemel openen en neervallen op je dubbele promoties op alle gebieden van je streven in Jezus naam.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Elia vroeg Elisa, "wat wil je"  en Elisa zei: ik wil een dubbele portie van je geest, andersom ik wil dat een dubbele portie genade en prestaties op mij rusten. Elisa deed een specifiek verzoek van Elia en hij kreeg het. Op dezelfde manier moet je deze gebedspunten bidden met een specifieke vraag in je hart. U zegt niet alleen: Heer, bevorder mij, u moet Hem vertellen waar u wilt dat hij u naartoe brengt. U moet God laten weten wat voor soort dubbele promotie u wenst. Het doel van deze gebedspunten is om je in staat te stellen elke satanische oppositie te vernietigen die tegen je dubbele promotie zal staan. Deze gebedspunten zullen de lucht voor u opruimen zodat u uw gewenste specifieke verwachting voor dubbele promotie kunt ontvangen. Ik moedig je aan om deze gebeden met hartstocht en grote verwachting te bidden. Deze gebedspunten voor dubbele promotie zijn zorgvuldig geselecteerd voor uw eigen doorbraak. Niemand zal je meer tegenhouden in Jezus naam.

Gebeden

1. Ik herroep elk satanisch besluit tegen mijn dubbele promotie, in de naam van Jezus

2. Ik zwijg elke boze hond die blaft tegen mijn doorbraken in de naam van Jezus

3. Laat de vinger van God mijn huisgenoot sterk maken, in de naam van Jezus.

4. Laat elke boze vogel die voor mij vliegt, worden gevangen, in de naam van Jezus

5. Laat elke agent van stagnatie, achterlijkheid en schaamte me nu los !!! in de naam van Jezus

6. Ik vernietig elke kwade troon die tegen mijn leven is geïnstalleerd, in de naam van Jezus

7. Elke agent van wanorde in mijn leven, wordt tot verwoesting verspreid in de naam van Jezus

8. Elke kracht die mijn problemen voedt, valt neer en sterft in de naam van Jezus

9. Ik bevrijd me van elke vloek die in mijn gezin werkt, in de naam van Jezus

10. Laat elke tegen mij gedelegeerde geestelijke gier zijn eigen vlees eten en zijn eigen bloed drinken in de naam van Jezus

11. Ik vertrap alle slangen en schorpioenen die tegen mijn promotie vechten in de naam van Jezus.

12. Ik claim de macht om te overwinnen en uit te blinken onder alle andere concurrenten, in de naam van Jezus.

13. Heer, laat elke beslissing van een panel voor mij gunstig zijn, in de naam van Jezus.

14. Elk negatief woord en elke uitspraak tegen mijn succes, wordt volledig teniet gedaan, in Jezus 'naam.

15. Alle concurrenten met mij in deze uitgave zullen mijn nederlaag onbereikbaar vinden, in de naam van Jezus.

16. Ik claim bovennatuurlijke wijsheid om alle vragen te beantwoorden op een manier die mijn zaak zal bevorderen, in de naam van Jezus.

17. Ik beken mijn zonden dat ik af en toe twijfels heb.

18. Ik bindt elke geest die mijn begunstigden manipuleert tegen mij, in de naam van Jezus.

19. Ik verwijder mijn naam uit het boek van hen die goedheid zien zonder het te proeven, in de naam van Jezus.

20. U, de wolk, die het zonlicht van mijn glorie en doorbraak blokkeert, verspreidt zich, in de naam van Jezus.

21. O Heer, laat prachtige veranderingen mijn lot beginnen te worden uit dit klein.

22. Ik verwerp elke geest van de staart op alle gebieden van mijn leven, in de naam van Jezus.

23. O Heer, breng mij in de gunst bij allen die over mijn vooruitgang zullen beslissen.

24. O Heer, zorg dat er een goddelijke vervanging gebeurt, beweeg me vooruit.

25. Ik verwerp de geest van de staart en ik claim de geest van het hoofd, in de naam van Jezus.

26. Alle slechte verslagen, geplant door de duivel in iemands geest tegen mijn vooruitgang, vallen uiteen in de naam van Jezus.

27. Oh Heer, verplaats, verwijder of verander alle menselijke agenten die erop gebrand zijn mijn vooruitgang te stoppen.

28. O Heer, maak mijn pad naar de top glad door Uw hand van vuur.

29. Ik ontvang de zalving om uit te blinken boven mijn tijdgenoten, in de naam van Jezus.

30. O Heer, katapulteer mij in grootheid zoals U deed voor Daniël in het land Babylon.

31. O Heer, help mij om eventuele zwakheden in mij te identificeren en ermee om te gaan die mijn vooruitgang kunnen belemmeren.

32. Ik bindt elke sterke man, gedelegeerd om mijn vooruitgang te belemmeren, in de naam van Jezus.

33. Oh Heer, stuur Uw engelen om elk struikelblok weg te rollen naar mijn promotie, vooruitgang en verheffing.

34. O Heer, laat macht de handen op mijn werkplek veranderen in de handen van de Heilige Geest.

35. Vuur van God, verteer elke rots die me vastbindt op dezelfde plek, in de naam van Jezus.

36. Alle demonische ketenen, die mijn vooruitgang verhinderen, breken, in de naam van Jezus.

37. Alle menselijke agenten, die mijn vooruitgang uitstellen / ontkennen, bind ik de boze geesten die uw geest in dit opzicht beheersen, in de naam van Jezus.

38. Heilige Geest, leid de beslissingen van elk paneel in mijn voordeel, in de naam van Jezus.

39. Ik weiger te falen, aan de rand van mijn wonder, in de naam van Jezus.

40. O Heer, laat Uw engelen vrij om mijn strijd te voeren.
Bedankt Jezus voor mijn dubbele promotie is zeker in Jezus naam.

 

 


Vorig artikelGebeden tegen vechten in de droom.
Volgende artikel20 soorten gebed
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een Man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige bekrachtigd heeft met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of me chatten via WhatsApp en Telegram op + 2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene u.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.