30 gebedspunten voor het verbreken van voorouderlijke verbonden

0
20013

Jesaja 49:24 Zal de prooi worden weggenomen van de machtige, of de wettige gevangene worden verlost? 49:25 Maar zo zegt de HEERE: Zelfs de gevangenen van de helden zullen worden weggenomen, en de prooi van het verschrikkelijke zal worden overgeleverd: want ik zal strijden met hem die met u strijdt, en ik zal uw kinderen redden. 49:26 En Ik zal hen voeden die u onderdrukken met hun eigen vlees; en zij zullen dronken zijn van hun eigen bloed, als van zoete wijn; en alle vlees zal weten dat Ik, de HEER, uw Redder en uw Verlosser ben, de machtige van Jakob.

Vandaag houden we ons bezig met 30 gebedspunten voor het verbreken van voorouderlijke verbonden. elk slechte verbonden werken tegen je leven zal nu worden verbroken !!! In de naam van Jezus. Wat zijn voorouderlijke verbonden? Dit zijn slechte verbonden tussen onze voorouders en hun goden of afgoden. Een verbond is een overeenkomst tussen twee of meer mensen, gebaseerd op duidelijk omschreven voorwaarden en bezegeld door een eed of bloed. Een verbond kan mensen omvatten die niet fysiek aanwezig zijn, zo zei Jozua, 'wat mij en mijn huis betreft, wij zullen de Heer dienen' Jozua 24:15. Zijn huis daar betekent: zijn hele gezin, zijn beide ongeboren kinderen. Veel gelovigen worstelen met voorouderlijke krachten vandaag als gevolg van het verbond dat hun voorouders met goden hebben gesloten. Verbonden zoals, ik en mijn hele familie zullen u dienen, of ik overhandig al mijn eerstgeboren zonen of dochters aan u. Wanneer dergelijke verbonden worden gesloten en verzegeld door een eed, blijft het verbond vaak generaties lang in die familie spreken. Elke generatie die het verbond begint te overtreden, wordt vaak geconfronteerd met alle vormen van demonische aanvallen. Deze gebedspunten voor het verbreken van voorouderlijke verbonden zullen je in staat stellen om los te komen van elke slechte schakel in Jezus naam.

Gebed is de sleutel tot volledige vrijheid van voorouderlijke verbonden. Als je wedergeboren bent, sta je niet langer onder het Oude Verbond of een demonische verbond, je bent nu een nieuwe schepping, geboren onder een nieuw verbond, verzegeld door het bloed van Jezus. Geen duivel heeft het recht om u te onderdrukken of onder een kwaadaardig verbond te laten vallen. U moet verklaren dat u in gebeden staat, omdat de duivel een koppige geest is, hij zal u niet laten gaan totdat u hem uit uw leven dwingt. Je moet de duivel weerstaan ​​door het woord van God en gevaarlijke gebedspunten. Deze gebedspunten voor het verbreken van het voorouderlijk verbond zullen je in staat stellen elke slechte voorouderlijke schakel die over je leven hangt in Jezus naam te verbreken. Je zult vrijgelaten worden in Jezus naam.

Gebedspunten

1. Ik sneed elke schakel en label van demonische onderdrukking af, in Jezus 'naam.

2. Laat mijn God opstaan ​​en elke geest van geestbeheersing in gang zetten, in de naam van Jezus.

3. Ik beveel de geest van dood en hel om zijn greep op mijn leven te verliezen, in de naam van Jezus.

4. Laat elk materiaal dat mijn inscriptie bevat, spiritueel worden teruggetrokken en hun negatieve effecten geannuleerd, in Jezus 'naam.

5. Ik beveel elk orgaan van mijn lichaam om het vuur van de Heilige Geest en het bloed van Jezus te ontvangen.

6. Elke 'verbeeldings-corrupter', wees gebonden en verlies uw greep op mijn leven, in de naam van Jezus.

7. Laat alle afwijzers van goedheid, verleden, heden en toekomst, gebonden zijn en laat mij mij vrijlaten, in de naam van Jezus.

8. Ik wijs elk kledingstuk van verwarring af, in de naam van Jezus.

9. Vraag om de zalving voor geestelijke kennis, in Jezus 'naam.

10. De duivel zal mij niet vervangen in mijn dienst aan de Heer, in de naam van Jezus.

11. Ik beveel de geest van dood en hel om zijn greep op mijn leven te verliezen, in de naam van Jezus.

12. Ik verwerp en verwerp elke wijding van 'laatheid in goedheid', in de naam van Jezus.

13. Ik breek elke demonische cirkel in mijn leven, in de naam van Jezus.

14. Ik beveel elke kwade geestelijke klok te vernietigen door het vuur van de Heilige Geest, in de naam van Jezus

5. Ik beveel het spirituele etiket en stempel te reinigen met het bloed van Jezus.

16. O Heer, zend Uw bijl van vuur naar de fundering van mijn leven en vernietig elke kwade plantage.

17. Vader, laat het vuur van de Heilige Geest in mijn bloedstroom komen en mijn systeem reinigen, in de naam van Jezus.

18. Ik doe afstand van en breek alle demonische demonen, vreemde krachten, slavernij en vloeken en verlies mezelf en al mijn nakomelingen ervan, in de naam van Jezus.

19. Ik doe afstand en breek alle kwade vloeken, charmes en betovering die op mijn familielijn staan ​​en maak mezelf en al mijn nakomelingen ervan vrij, in de naam van Jezus.

20. Ik neem het gezag over en beveel de binding van elke sterke man in elke afdeling van mijn leven, in de naam van Jezus.

21. Ik verbreek elke vloek van automatisch faalmechanisme dat in mijn gezin werkt tot tien generaties aan beide zijden van mijn gezin, in de naam van Jezus.

22. Bid agressief tegen de volgende kwaadaardige fundamenten. Bid als volgt: Jij (kies de een voor een), verlies je houvast over mijn leven en laat je uit mijn
foundation, in Jezus 'naam.
- vernietigend effect van polygamie
- slecht fysiek ontwerp
- onschriftuurlijke manieren van conceptie
- ouderlijke vloeken
- demonische bloedtransfusie
- slechte toewijding
- demonische incisies
- demonische huwelijk
- droomvervuiling
- demonische opoffering
- gemeenschap met familie-idolen

23. Ik trek mijn naam terug van de lijst van vroegtijdige dood, in Jezus 'naam.

24. Laat elke slechte consumptie uit mijn systeem worden weggespoeld, in de naam van Jezus.

25. U agenten van frustratie, ik beveel u in de naam van onze Heer Jezus Christus, verlies uw greep op mijn leven.

26. U agenten van armoede, ik beveel u in de naam van onze Heer Jezus Christus, verlies uw greep op mijn leven.

27. U schuldigen, ik beveel u in de naam van onze Heer Jezus Christus, verlies uw greep op mijn leven.

28. Jullie agenten van geestelijke vodden, ik beveel je in de naam van onze Heer Jezus Christus, verlies je greep op mijn leven.

29. Gij agenten van de nederlaag, ik beveel u in de naam van onze Heer Jezus Christus, verlies uw greep op mijn leven.

30. Jullie agenten van zwakheid, ik beveel je in de naam van onze Heer Jezus Christus, verlies je greep op mijn leven.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.