30 gebedspunten voor geloof dat bergen verzet

3
9517

Mattheüs 17:20 En Jezus zeide tot hen: Vanwege uw ongeloof; want voorwaar, Ik zeg u, indien gij geloof hebt als een mosterdzaad, zult gij tot deze berg zeggen: Ga vandaar naar daarginds; en het zal verwijderen; en niets zal u onmogelijk zijn.

Geloof is een universele munteenheid waarmee u bezit kunt nemen van uw erfenis in het leven. Zonder geloof is het onmogelijk om te slagen in het leven, elke grote man en vrouw is een man en een vrouw van geloof. Onze God werkt in de rijken van het geloof, Hebreeën 11: 6 vertelt ons dat we zonder geloof God niet kunnen behagen, want God om te interveniëren in je leven, je moet vertrouwen in Hem hebben. Vandaag houden we ons bezig met gebedspunten voor geloof die bergen verzetten. Elke barrière die voor u staat zal nu worden verbroken in Jezus naam.

Wat is geloof?

Er zijn tegenwoordig veel definities van geloof, maar voor dit artikel zullen we ons concentreren op het geloof in God. Er zijn twee soorten geloof, ze zijn: geloof in God en geloof in jezelf. Je hebt beide nodig om te slagen, je moet op God vertrouwen om te slagen en je moet ook geloven dat ook jij kunt slagen. Maar vandaag zullen we ons concentreren op geloof in God, of het soort God van geloof. Geloof is absolute afhankelijkheid van God. Absolute afhankelijkheid van God betekent eenvoudig dat u God bent gaan vertrouwen in uw leven, het betekent dat het niet uitmaakt hoe slecht de dingen op dit moment lijken, u staat nog steeds bij Jezus. Het soort geloof dat bergen verzet, is absoluut geloof. Het is een geloof zonder twijfel, het is een geloof dat God nooit zal opgeven. Het geloof dat bergen beweegt is een geloof dat het niet ziet onmogelijk. Marcus 9:23 vertelt ons dat als we kunnen geloven, alle dingen mogelijk zijn voor hem die gelooft. Zolang ons geloof aanwezig is, zal ons niets onmogelijk zijn. Dit gebed wijst op geloof dat bergen verzetten elke berg van beperkingen uit je leven zal wegnemen in Jezus naam.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Hoe dit geloof te contacteren

Je kunt via gebeden in contact komen met geloof. Gebed is de sleutel tot alles wat goed is in het leven. Als u in bovennatuurlijk geloof wilt opereren, moet u een biddende gelovige zijn, moet u aan gebeden worden gegeven. Dit gebedspunten voor geloof zullen je eindigen met de geest van geloof die alle demonische bergen in je leven zal bewegen in Jezus naam. Ik ken de uitdagingen waar je nu doorheen gaat niet, terwijl je deze prrayer-punten aangaat zie ik al je bergen overslaan als rammen in de naam van Jezus. Bid deze gebeden met geloof vandaag en verplaats je bergen

Gebedspunten

1. Heilige Geest, verlaat mijn huis niet verlaten, in de naam van Jezus.

2. O Heer, hernieuw mijn geest in Uw woord.

3. O Heer, geef mij de macht om mijn vijanden voor schut te zetten.

4. Elke spirituele doodskist die ik voor mezelf heb gebouwd, wordt vernietigd door het vuur van God, in de naam van Jezus.

5. O Heer Jezus, kies mij elke dag van mijn leven als wonder.

6. O Heer, spreek Uw krachtige woord in mijn situatie.

7. O Heer, verlos mij uit de mond van de leeuw.

8. O Heer, vergeef me dat ik problemen in mijn leven heb gebracht.

9. O Heer, machtig mij om in de ark van Noach te wonen.

10. O Heer, machtig mij om te gedijen.

11. O Heer, verwijder alles uit mijn leven waardoor ik de opname zal missen.

12. Laat het bloed van Jezus en het vuur van de Heilige Geest uit mijn leven zuiveren, elke hoed zal mij naar het hellevuur brengen, in de naam van Jezus.

13. O Heer, machtig mij om in veiligheid te wonen.

14. Ik braak elk voedsel van zonde in mijn leven uit, in de naam van Jezus.

15. O Heer, spreek vandaag leven en vuur in mijn leven.

16. Ik slik de pil van agressieve weerstand tegen zonde en ongerechtigheid, in de naam van Jezus.

17. Heer Jezus, bid voor mij zodat ik niet zal worden weggegooid zoals het kaf van tarwe door de duivel.

18. O Heer, breng mij van boven en schande mijn onderdrukkers.

19. Ik ga van minimum naar maximum voor de glorie van God, in de naam van Jezus.

20. Ik verlam elke satanische oppositie tegen mijn vooruitgang, in Jezus 'naam.

21. Al mijn draken zullen te schande zijn, in de naam van Jezus.

22. Ik vernietig de werken van de vernietiger in mijn leven, in Jezus 'naam.

23. Elke slechte boom die in mijn fundament groeit, wordt nu ontworteld, in de naam van Jezus.

24. Ik breek elk ei dat de slang in een afdeling van mijn leven heeft gelegd, in de naam van Jezus.

25. Elke serpentijn- en schorpioenmacht die tegen mijn leven pleit, wees te schande, in de naam van Jezus.

26. O Heer, laten alle tegen mij toegewezen slangen en schorpioenen zich in de naam van Jezus beginnen te vechten.

27. Elke slang gezonden om mij te vernietigen, keer terug naar uw afzender, in de naam van Jezus.

28. Elke domme en dove geest, begin nu mijn greep op mijn leven te verliezen, in de naam van Jezus.

29. Mijn geestelijke kracht ondermijnd door de slang, ontvang goddelijke aanraking van God en wordt hersteld, in de naam van Jezus.

30. U slang, verliest uw greep op mijn geestelijke kracht, in de naam van Jezus
Bedankt Jezus.

 


Vorige artikel100 gebedspunten voor vrouwen
Volgende artikel3Am Warfare-gebedspunten
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een Man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige bekrachtigd heeft met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of me chatten via WhatsApp en Telegram op + 2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene u.

3 COMMENTS

  1. Mijn gebedsverzoek vanmorgen is voor God om mij te verlossen van alle dingen die ik doormaak in de situatie waarin ik me bevind, maakt me niet gelukkig Ik wil een verandering in mijn leven Ik wil dat God mij de kracht geeft om hem te aanbidden de kracht om de woord van God de kracht om dingen te veranderen in mijn leven Ik wil dat God mijn situatie verandert in een goede situatie voor geld en dat alles in mijn leven komt voordat deze maand afloopt Ik heb een verandering van mijn leven nodig laat de geest van God leid mijn helper om mij te lokaliseren bij mijn goddelijke barmhartigheid zodat mijn redding doorkomt in mijn leven in Jezus naam. Amen

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.