30 nieuwe maand gebedspunten met geschriften

5
4976

Jesaja 43:18 Gedenkt de vroegere dingen niet, en beschouwt de dingen van weleer niet. 43:19 Zie, ik zal iets nieuws doen; nu zal het voortkomen; zult u het niet weten? Ik zal zelfs een weg banen in de wildernis en rivieren in de woestijn.

meer over onze bijdrage nieuwe maand brengt nieuwe zegeningen met zich mee, God heeft altijd iets nieuws voor zijn kinderen in elke nieuwe maand. Elke wijze christen zou de maand altijd met gebeden moeten beginnen. Vandaag zullen we bezig zijn met gebedspunten in de nieuwe maand met teksten. We zullen in onze nieuwe maand spreken als we erin gaan. Als je elke maand met gebeden begint, zul je in geen enkele maand slachtoffer worden.

Waarom een ​​nieuwe maand met gebeden beginnen?

We moeten begrijpen dat, net zoals God geweldige dingen voor ons heeft verpakt in elke nieuwe maand, de duivel ook het kwaad heeft verpakt voor elke nieuwe maand. Elke nieuwe maand brengt leven en dood, successen en mislukkingen, zegeningen en vloeken enz. Je moet het beste in elke maand kiezen, en de manier om te kiezen is door je gebeden. Door je gebeden dwing je het goede af over je leven, door je gebeden, je verwerpt elk kwaad dat met elke maand komt, door je gebeden, roep je alle succes dat komt elke maand mee in je leven. in feite wordt elke verklaring die je elke nieuwe maand op het altaar van gebeden aflegt, je deel gedurende die hele maand in Jezus naam. Terwijl je deze nieuwe maand gebedspunten met de Schriften bezighoudt, zie ik deze nieuwe maand voor jou beveiligd in Jezus naam.

Geschriften voor de nieuwe maand

Hieronder staan ​​krachtige, door God geïnspireerde geschriften voor de nieuwe maand. Deze Schriften zullen je naar Gods plan voor je leven leiden in elke nieuwe maand. Bestudeer hen biddend en u zult hier de stem van God zijn.

Jeremia 29: 11
Want ik ken de plannen die ik voor u heb, verklaart de Heer, plannen voor welzijn en niet voor kwaad, om u een toekomst en een hoop te geven.

2 Corinthians 5: 17
Daarom, als iemand in Christus is, is hij een nieuwe schepping. Het oude is overleden; zie, het nieuwe is gekomen.

Jesaja 43: 19
Zie, ik doe iets nieuws; nu komt het tevoorschijn, neemt u het niet waar? Ik zal een weg banen in de wildernis en rivieren in de woestijn.

Isaiah 43: 18-19
“Denk niet aan de vroegere dingen, en beschouw de dingen van vroeger niet. Zie, ik doe iets nieuws; nu komt het tevoorschijn, neemt u het niet waar? Ik zal een weg banen in de wildernis en rivieren in de woestijn.

Genesis 12: 1-9
Nu zei de Heer tegen Abram: "Ga van uw land en uw verwanten en het huis van uw vader naar het land dat Ik u zal tonen." En ik zal van u een groot volk maken, en ik zal u zegenen en uw naam groot maken, zodat u een zegen zult zijn. Ik zal zegenen die u zegenen, en hij die u onteert zal ik vervloeken, en in u zullen alle families van de aarde gezegend worden. 'Dus ging Abram, zoals de Heer hem had verteld, en Lot ging met hem mee. Abram was vijfenzeventig jaar oud toen hij vertrok uit Haran. En Abram nam zijn vrouw Sarai en Lot, de zoon van zijn broer, en al hun bezittingen die zij hadden verzameld, en het volk dat zij in Haran hadden verworven, en zij vertrokken naar het land Kanaän. Toen ze naar het land Kanaän kwamen,

Klaaglieden 3: 22
De standvastige liefde van de Heer houdt nooit op; zijn genade komt nooit ten einde;

Job 8: 7
En hoewel je begin klein was, zullen je laatste dagen heel groot zijn.

John 3: 16-17
“Want God heeft de wereld zo liefgehad, dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, zodat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. Want God heeft zijn Zoon niet de wereld in gestuurd om de wereld te veroordelen, maar om de wereld door hem te redden.

Ezekiel 11: 18-19
En wanneer ze daar komen, zullen ze er al zijn verfoeilijke dingen en al zijn gruwelen uit verwijderen. En ik zal hen één hart geven en een nieuwe geest die ik in hen zal leggen. Ik zal het hart van steen uit hun vlees verwijderen en hun een hart van vlees geven,

John 3: 3
Jezus antwoordde hem: "Waarlijk, waarlijk, ik zeg u, tenzij iemand opnieuw wordt geboren, kan hij het koninkrijk van God niet zien."

Philippians 4: 6
Maak je nergens zorgen over, maar laat alles in gebed en smeking met dank aan God weten.

Hebreeën 12: 1-2
Daarom, laten we, omdat we omringd zijn door een zo grote wolk van getuigen, ook elk gewicht en de zonde die zo nauw aanhoudt, opzij leggen en laten we het ras volgen dat voor ons ligt, kijkend naar Jezus, de stichter en perfectie van ons geloof, die voor de vreugde die hem werd voorgehouden het kruis verdroeg, de schande verachtend, en zit aan de rechterhand van de troon van God.

John 10: 10
De dief komt alleen om te stelen en te doden en te vernietigen. Ik kwam dat ze het leven mochten hebben en het overvloedig hebben.

Psalm 91: 1-16
Hij die in de beschutting van de Allerhoogste woont, zal in de schaduw van de Almachtige verblijven. Ik zal tegen de Heer zeggen: "Mijn toevlucht en mijn vesting, mijn God, op wie ik vertrouw." Want hij zal u verlossen van de strik van de vogelvanger en van de dodelijke pest. Hij zal je bedekken met zijn rondsels, en onder zijn vleugels zul je je toevlucht vinden; zijn trouw is een schild en schild. Je zult niet bang zijn voor de angst voor de nacht, noch voor de pijl die overdag vliegt,

Luke 18: 35-43
Toen hij dichterbij Jericho kwam, zat een blinde langs de weg te smeken. En toen hij een menigte voorbij zag komen, vroeg hij wat dit betekende. Ze vertelden hem: "Jezus van Nazareth komt voorbij." En hij riep: "Jezus, zoon van David, heb medelijden met mij!" En degenen die vooraan zaten bestraften hem en zeiden dat hij stil moest zijn. Maar hij riep des te meer: ​​"Zoon van David, heb medelijden met mij!"

Nieuwe maand gebedspunten

1. Vader, ik dank u dat u mij de genade hebt verleend voor het zien van deze nieuwe maand

2. Vader bedankt voor je genade en je genade in mijn leven

3. De hele maand door bedek ik mezelf met het bloed van Jezus

4. Ik verklaar dat er gedurende deze maand geen enkel wapen tegen mij zal gedijen in Jezus naam

5. Ik verklaar dat al mijn journies deze maand veilig zullen zijn in Jezus naam

6. Ik verklaar dat zowel mannen als vrouwen mij deze maand zullen begunstigen in Jezus naam

7. Elke kwade pijl die deze maand op mij gericht is, beveel ik u terug te keren naar de afzender in Jezus naam

8. Elk kwaad plan van de duivel tegen mijn leven deze maand zal mislukken in de naam van Jezus

9. In deze nieuwe maand zal ik vieren in de naam van Jezus

10. Alles wat ik vorige maand niet kon bereiken, ik zal ze deze maand in Jezus naam bereiken.

11. Heer, zorg dat ik deze nieuwe maand op het juiste moment op de juiste plaats ben in Jezus naam

12. U God van een nieuw begin, open nieuwe deuren van voorspoed voor mij, deze maand in de naam van Jezus.

13. O Heer, geef mij gezalfde ideeën en leid mij naar nieuwe wegen van zegeningen, deze maand in de naam van Jezus.

14. Laat al mijn verspilde jaren en inspanningen worden hersteld naar meerdere zegeningen, in de naam van Jezus.

15. Mijn financiën komen dit jaar niet in de greep van financiële honger, in de naam van Jezus.

16. Ik wijs elke geest van financiële schaamte af, in Jezus 'naam.

17. O Heer, breng honing voor mij uit de rots en laat mij de weg vinden waar mannen zeggen dat er geen weg is.

18. Ik verklaar alle kwade woorden die ik tegen mijn leven, thuis, werk, enz. Heb gesproken, nietig en ongeldig uit satanische archieven, in de naam van Jezus.

19. Dit jaar zal ik niet opgeven aan de rand van mijn wonderen, in de naam van Jezus.

20. Laat elke architect van haat, vijandigheid en conflict thuis verlamd worden, in de naam van Jezus.

21. Ik beveel elke satanische beperking van mijn gezondheid en financiën te verwijderen, in de naam van Jezus.

22. Laat alle geërfde beperkingen voor het verkrijgen van goede dingen verdwijnen, in de naam van Jezus.

23. O Heer, sta op en maak elke macht te schande die mijn vooruitgang deze maand in Jezus naam betwist.

24. Laat, bij de naam van Jezus, elke knie van satanische schaamte buigen.

25. Ik weiger het brood van smart deze maand te eten, in Jezus 'naam.

26. Ik vernietig elke geestelijke oppositie in mijn leven, in de naam van Jezus.

27. Laat de oostenwind al mijn geestelijke farao's en Egyptenaren verlammen en te schande maken, in de naam van Jezus.

28. Doe iets in mijn leven in deze gebedsessie dat mijn leven voorgoed zal veranderen, in de naam van Jezus

29. Heer, verlos mij van alle kwaad in deze nieuwe maand in Jezus naam.

30. Ik zal deze maand niet om geld of iets anders smeken in Jezus naam

Bedankt voor het beantwoorden van gebeden.

advertenties

5 COMMENTS

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier