Psalm 51 Gebedspunten voor reiniging en gratie

3
22325

Psalmen 51: 1
Heb medelijden met mij, o God, volgens uw liefderijke goedheid: volgens de veelheid van uw tedere barmhartigheden, mijn overtredingen overtreden.

Wij dienen een God van genade en mededogen, een God die altijd klaar staat om ons te vergeven als we tekortschieten in zijn glorie. Vandaag houden we ons bezig met psalm 51 gebedspunten voor reiniging en gratie. Deze psalm werd gecomponeerd door koning David nadat hij overspel had gepleegd met Bathseba en haar man Uria de Hettitische in de strijd heeft gedood. (Zie 2 Samuël 11). David werd geconfronteerd en bestraft door profeet Nathan, de profeet velde een vreselijk oordeel over het huis van David vanwege zijn zonden, maar wat deed koning David? Hij ging naar de Heer en huilde om zijn genade. Hij erkende zijn zonden en vroeg God om genade. Het boek van psalm 51 belicht de gebeden die David in die dagen van nood bad.

 


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Als kinderen van God, zondigen we vaak en schieten we tekort in Gods glorie, we moeten weten dat de God die we dienen een barmhartige God is. Hij is een God die zonde haat maar Hij houdt van zondaars. Veel christenen lopen weg van God als ze zondigen, omdat ze denken dat God een boze God is die hen zal straffen vanwege hun zonden, maar zoals we zagen in psalm 51, dacht David anders. David wist dat hoewel God niet gelukkig was met Zijn acties, Hij er nog steeds klaar voor is vergeven Hem. Deze psalm 51 gebedspunten voor reiniging en gratie gaan je ogen openen voor Gods onfeilbare liefde en oneindige barmhartigheden in Jezus naam
Volgens 1 Johannes 1: 8 schreef de apostel Johannes: 'Als we zeggen dat we geen zonde hebben, misleiden we onszelf en de waarheid is niet in ons, maar als we onze zonden belijden, is God getrouw en rechtvaardig om ons onze zonden te vergeven en ons van alle ongerechtigheid te reinigen' Dit is het gedeelte waar ik het meest van hou:

1 Johannes 2: 1 Mijn kleine kinderen, deze dingen schrijf ik u, dat gij niet zondigt. En als iemand zondigt, hebben we een voorspraak bij de Vader, Jezus Christus, de rechtvaardige: 2: 2 En hij is de verzoening voor onze zonden: en niet alleen voor de onze, maar ook voor de zonden van de hele wereld.

Zie je dat !, God door Christus heeft voorzieningen getroffen voor onze zonden en tekortkomingen. Voor zover we in het echt zijn, zullen we altijd fouten maken. Daarom moet je als gelovige afhankelijk zijn van de voltooide werken van Christus en niet alleen van je werken of prestaties. Je moet ook altijd bidden om te reinigen. Deze psalm 51 gebedspunten voor reiniging en gratie zijn het juiste gebed voor jou. Elke keer dat we in de aanwezigheid van God komen, ontvangen we Zijn genade en genade, Zijn genade reinigt ons en Zijn genade stelt ons in staat om te blijven leven als Jezus. Deze psalm 51 gebedspunten zullen je in staat stellen om als Christus te leven, alleen afhankelijk van Zijn genade om een ​​rechtschapen leven te leiden in Jezus naam.

Terwijl u deze psalm 51 gebedspunten gebruikt, bid het dan niet vanuit het standpunt van veroordeling, bid het liever vanuit het standpunt van liefde, weet dat God uw vader is en ongeacht uw tekortkomingen, hij zal nooit ophouden van u te houden. Hij zal je nooit verlaten of in de steek laten. Bid het met heel uw hart en met geloof. Ik zie God je douchen met Zijn genade en genade in Jezus naam.

PSALM 51 GEBEDSPUNTEN

1. Vader, ik dank u voor uw goedheid en genade voor altijd

2. Vader, ik dank u voor het vergeven van al mijn tresspasses

3. Vader, ik dank u dat u niet al mijn zonden aan mij hebt toegerekend.

4. Vader, ik ontvang genade en genade om verleidingen in Jezus naam te overwinnen

5. Vader, leid mij niet in verzoekingen in Jezus naam

6. Vader, verlos mij van elke schijn van kwaad in Jezus naam

7. Vader, door het bloed van Jezus, spoel alle kwade verslavingen uit mijn leven weg in Jezus naam

8. Vader, bewaar mijn ogen dat ik geen kwaad in Jezus naam zou zien

9. Vader, bewaar mijn benen dat ik niet in het kwaad in Jezus naam zal wandelen

10. Vader bewaakt mijn tong dat ik geen kwaad zou zeggen in Jezus naam

11. Hemelse Vader, help me door uw genade de tand des tijds doorstaan. Laat beproevingen, beproevingen en verleiding mij niet wegvagen van uw aanwezigheid. Help mijn geloof groeien in jou en alleen jij.

12. Vader Heer, u bent de schepper van alle dingen, laat een straal van uw overvloedige licht de dikke duisternis van mijn behoeften in u doordringen. Bij uw genade Heer, help mijn niveau van spiritualiteit te verhogen.

13. Vader Heer, ik begrijp dat het doel van ons bestaan ​​als gelovige is om meer zielen in het Koninkrijk te winnen. Geef me de genade om het goede nieuws van uw woorden aan de ongelovigen te prediken. Help hen door jouw Genade om tot het besef van jou te komen, laat hen weten dat jij en jij alleen God in het algemeen bent.

14. Heer God, ik bid dat u mij de kracht geeft om oud in u te worden. Geef me de gratie om niet geschud te worden door de tekenen en afleiding van deze eindtijd. Help mij Heer om mijn hemelse burger door Christus Jezus te bereiken.

15. Hemelse Heer, uw woord zegt dat we moeten bidden voor het welzijn van Jeruzalem, dat zij die ervan houden zullen gedijen. Heer God, help Nigeria weer rechtop te staan. Herstel in dit land de goede tijdingen van de hemel. Laat uw licht van waarheid, transparantie en liefde alle mannen in de gang van macht overschaduwen.

16. Heer God, door uw genade en genade, help mij een vergevingsgezinde geest te hebben. Ik begrijp dat de aard van de mens wreed is, maar help je Heilige Geest in mij te groeien dat ik iedereen zal vergeven die een gruweldaad tegen mij heeft begaan.

17). Oh Heer, de uitdagingen van mijn leven zijn overweldigend, ze zijn zo sterk voor mij om me te behandelen, toon me uw genade en help me in Jezus naam.

18). Oh Heer, heb vandaag medelijden met mij. Laat mijn vijanden me niet in een put in Jezus naam stoppen.

19). Jezus Christus, de zoon van David, heb medelijden met mij en vecht de veldslagen van mijn leven in Jezus naam.

20). Oh Heer, heb genade met mij en help voor mij in deze periode van mijn leven in Jezus naam.

21). Oh Heer, laat me niet schamen als ik u over deze zaak roep, help mij door uw genade en geef mij een getuigenis in Jezus naam.

22). Oh Heer, open de deur van genade voor mij zodat ik naar binnen zal rennen voordat dit probleem me in Jezus naam opslokt.

23). Oh Heer, hoor vandaag mijn roep terwijl ik u in geloof roep over dit probleem, toon mij uw genade in Jezus naam.

24). Oh Heer, veroordeel mij niet naar de mate van mijn geloof. Laat de douche van genade vandaag op mij vallen in Jezus naam.

25). Oh Heer, ik vertrouw op u, laat me niet schamen, laat mijn vijanden niet over mij zwaaien Jezus naam

26). Oh Heer, maak van mijn leven een episch voorbeeld van uw genade in Jezus naam.

27). Oh Heer, laat uw genade voor mij spreken op mijn werkplek in Jezus naam.

28). Oh Heer, heb genade met mij en sta op voor mijn hulp in Jezus naam.

29). Oh Heer, red mij van mijn tegenstanders, zonder u kan ik niets ontfermen met mij in Jezus naam.

30). Oh Heer, omdat genade uw eigendom is, laat geen beschuldigende vinger tegen mij zegevieren in Jezus naam
Dank u Jezus voor het reinigen van mij met uw genade en genade in Jezus naam.

 

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

3 COMMENTS

  1. Mijn zonden hebben me doen denken dat God me heeft verlaten, omdat ik onlangs slechte dromen heb beginnen doen waarvoor ik eerder heb gebeden, y zonde heeft de weg geopend fkr de vijanden, ik heb medelijden met mezelf, maar ik dank God voor het openen van mijn ogen voor deze site , Ik hoop dat God me zal vergeten en me zal helpen BESETTING zonden te overwinnen

    • 1 Johannes 2: 1 Mijn kleine kinderen, deze dingen schrijf ik u, dat gij niet zondigt. En als iemand zondigt, hebben we een voorspraak bij de Vader, Jezus Christus, de rechtvaardige: 2: 2 En hij is de verzoening voor onze zonden: en niet alleen voor de onze, maar ook voor de zonden van de hele wereld.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.