Psalm 121 Gebed om bescherming en goddelijke hulp

3
5246

Psalmen 121: 1 Ik zal mijn ogen opheffen naar de heuvels, vanwaar mijn hulp komt. 121: 2 Mijn hulp komt van de HEER, die hemel en aarde heeft gemaakt. 121: 3 Hij zal uw voet niet laten bewegen; hij die u bewaart, zal niet sluimeren. 121: 4 Zie, wie Israël bewaart, zal niet sluimeren noch slapen. 121: 5 De HEER is uw bewaarder; de HEER is uw schaduw aan uw rechterhand. 121: 6 De zon zal u niet overdag slaan, noch de maan 's nachts. 121: 7 De HEER zal u behoeden voor alle kwaad: hij zal uw ziel bewaren. 121: 8 De HEER zal uw uitgaan en uw komen bewaren van nu af aan, en zelfs voor eeuwig.

Vandaag zullen we bezig zijn met Psalm 121-gebed voor bescherming en goddelijke hulp. Psalm 121 is een van de meest krachtige psalmen als het gaat om gebed voor bescherming en goddelijk hulp. Wanneer je je op het kruispunt van het leven bevindt, moet je bedenken dat je hulp van de Heer komt, je moet begrijpen dat niemand je een permanente oplossing voor je problemen kan geven, alleen God kan je helpen. Dit psalm 121-gebed is een gebed van absolute afhankelijkheid van God. Wanneer de uitdagingen van het leven voor je opkomen, wanneer vijanden je proberen neer te halen, moet je deze gebeden voor bescherming en goddelijke hulp gebruiken.
Waarom moeten we bidden voor bescherming en goddelijke hulp? Mattheüs 7: 8 vertelt ons dat zij die vragen ontvangen. Om goddelijke bescherming en hulp in je leven te zien, moet je God vragen in gebeden. Je moet op je knieën gaan en bescherming en hulp vragen. Elk kind van God wordt aangevallen door het koninkrijk van de duisternis. De duivel wil niet dat een gelovige in het leven slaagt, als u de duivel toestaat, zal hij u en alle werken van uw handen aanvallen, net zoals hij deed om te werken. Maar wanneer je in brand staat door het veranderen van gebeden, zal je leven te heet zijn voor de duivel om dichtbij te komen. Als je als christen moet slagen, moet je geestelijk offensief zijn. Je moet een radicale christen zijn die weet hoe je de duivel kunt weerstaan ​​door middel van gebeden. Ook moet je bidden dat God je helpt op je reis naar het lot.

Hoe helpt God? Hij gebruikt menselijke vaten, deze mensen worden genoemd lot helpers. Dit zijn vrouwen en mannen die God naar u zendt, zodat zij u kunnen helpen en helpen bij het vervullen van uw lot. U moet God vragen om u met hen te verbinden voor uw niveauverandering. Dit psalm 121 gebed voor bescherming en goddelijke hulp, zal u in een rijk plaatsen waar demonische machten niet bij u in de buurt kunnen zijn, het zal ook ervoor zorgen dat uw lothelpers u lokaliseren en u zegenen rijk. Het spirituele beheerst het fysieke, wanneer je deze gebeden in het geheim aangaat, zul je de duidelijke manifestatie in de openbaarheid zien. Bid deze gebeden met geloof vandaag en ontvang je langverwachte wonder.

PSALM 121 GEBEDSPUNTEN

1. Vader, ik dank u, want u bent mijn altijd aanwezige helper in tijden van nood in Jezus naam
2. Vader, ik dank u dat u nooit slaapt of sluimert over kwesties in mijn leven
3. Vader, omdat u mijn schild bent, zal ik niet bang zijn voor de vijand in Jezus naam
4. Ik verklaar dat ik zwaar beschermd ben door de hand van God in Jezus naam
5. Ik verklaar vandaag dat ik beschermd ben tegen alle kwaadaardige aanvallen van de dag in Jezus naam
6. Ik verklaar dat ik beschermd word door elke kwaadaardige aanval van de nacht in Jezus naam
7. Vader, ik verklaar dat mijn ziel in u wordt bewaard, daarom kunnen mijn vijanden mij niet in Jezus naam kwellen.
8. Ik laat de engelen van de Heer vrij om mij te verbinden met mijn lothulp in Jezus naam
9. Ik zal nooit gestrand zijn in het leven in Jezus naam
10. Ik zal nooit hulp missen in het leven in Jezus naam
11. Elke kracht, werkend tegen mijn voorspoed, val naar beneden en sterf, in de naam van Jezus.
12. Elke kracht, die mij mijn bestemming wil ontzeggen, gebraden, in de naam van Jezus.
13. Er is over mij geschreven, dat ik de buit van het land zal delen met de groten en machtigen en het zal zo zijn, in de naam van Jezus.
14. Ik profeteer dat ik mijn positie zal innemen onder de heersers van deze wereld, min de naam van Jezus.
15. Heilige Geest, u bent mijn belangrijkste bestemming helper, verbind mij met mijn andere bestemming helpers, in de naam van Jezus.
16. Elke kracht, die me niet zou toelaten mijn potentieel te bereiken, gebraden, in de naam van Jezus.
17. Verlossingskracht, vind mij, in de naam van Jezus.
18. Oh Heer, mijn God, verbind mij met mijn glorie, in de naam van Jezus.
19. Heilige Geest, arresteer elke kracht die mij mijn glorie wil ontzeggen, in de naam van Jezus.
20. Oh hemel, vecht voor mij tegen krachten die op mijn glorie zitten, in de naam van Jezus.21). Oh Heer, vanaf vandaag verklaar ik dat uw genade over mij alle kwaadaardige oordelen in Jezus naam zal overbodig maken.
22). Oh Heer, uw naam is een sterke toren en de rechtvaardigen vinden hulp in hen, ik verklaar dat ik vanaf vandaag nooit hulp zal missen in Jezus naam.23). Oh Heer, help mij om sterk te blijven temidden van deze beproevingen en verleidingen in Jezus naam.
24). Oh heer, ik heb vandaag mijn ogen op u gericht om hulp, ik weet dat ik nooit zal worden beschaamd in Jezus naam.
25). Omdat ik hulp van bovenaf heb ontvangen, zullen degenen die mij veroordelen ontzag hebben en zien hoe mijn God mijn leven in Jezus naam zal versieren.
26). Oh Heer, het is duidelijk dat er niemand is om te helpen. Daarom strek ik mijn handen naar je uit voor hulp (noem het gebied waar je hulp nodig hebt) van boven in Jezus naam.
27). Oh Heer, terwijl u engel Michael stuurde om Daniel te helpen in tijden van nood, stuur uw engelen om mij te sturen in Jezus naam.
28). Oh Heer, ik heb gemoedsrust, want u bent mijn helper in Jezus naam.29). Vader, ik verklaar dat de mens niet zal opscheppen als de bron van hulp in mijn leven, u bent mijn enige helper in Jezus naam.
30). Oh Heer, help me een goddelijk leven te leiden zoals ik u dien.
Bedankt Jezus.

advertenties

3 COMMENTS

  1. Een sekte die mij geestelijk niet kan domineren, martelt mijn familie om bij mij te komen. Help ze alstublieft uit demonische fysieke puur vervolging te bidden.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier