Ochtendtoewijding

0
16681
Ochtendtoewijding

Goedemorgen mensen van een grote God, laten we gewoon herhalen wat God vanmorgen over ons heeft gezegd.

 

"En dit is mijn verbond met hen", zegt de Heer. 'Mijn Geest zal hen niet verlaten en deze woorden zal ik u ook niet geven. Ze zullen voor altijd op je lippen en op de lippen van je kinderen en de kinderen van je kinderen zijn. Ik, de Heer, heb gesproken!


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Jesaja 59:21 NLT.

 

daarom

De Heer is mijn kracht en mijn lied, en hij is mijn redding geworden; dit is mijn God, en ik zal hem prijzen, de God van mijn vader, en ik zal hem verhogen.

Exodus 15: 2 ESV

 

Oh, dat je uit de hemel zou barsten en naar beneden zou komen! Wat zouden de bergen in uw aanwezigheid beven! Zoals vuur ervoor zorgt dat hout verbrandt en water kookt, zo zou uw komst de naties doen beven. Dan zouden je vijanden de reden voor je roem leren! Toen je lang geleden naar beneden kwam, heb je geweldige daden verricht die onze hoogste verwachtingen overtroffen. En oh, wat beefden de bergen! Want sinds het begin van de wereld heeft geen oor gehoord en geen oog een God gezien zoals jij, die werkt voor degenen die op hem wachten! U verwelkomt degenen die graag goed doen, die goddelijke wegen volgen ...

 

Daarom, associeer uzelf, gij mensen, en gij zult in stukken worden gebroken. Geef oor, gij verre landen; omgord uzelf, neem raad samen, het zal op niets uitlopen; spreek het woord en het zal niet standhouden; want God is met mij. Is een. 8: 9-10

 

Als gevolg van mijn verbond met mijn God, en mijn lof en aanbidding van mijn God, zal de Heer zijn aangezicht altijd op mij laten schijnen, hij zal mij en de mijnen genadig zijn. Zijn licht zal op mijn pad schijnen en Zijn gunst zal mij al mijn dagen omringen in Jezus naam

 

Vanaf nu, wanneer ik de naam van de Heer aanroep, zal Hij Zijn hand uitstrekken en mij boven al mijn vijanden en hun werken tegen mij opheffen en Hij redt mij van hen allemaal in Jezus naam

 

Zie, elke kracht / persoon / demon die tegen mij wordt ontstoken, zal zich schamen en beschamen: zij zullen zijn als niets; en de kracht en mensen die met mij streven, zullen vergaan. Ik zal ze zoeken en zelfs de krachten die met mij en de mijne strijden niet vinden. Zij die oorlog tegen mij zullen zijn als niets in Jezus naam

 

In deze tijden en voor altijd meer zal geen wapen dat tegen mij is gevormd, gedijen, en elke tong die tegen mij opstaat, is al veroordeeld, in Jezus naam

 

De kinderen van hen die mij hebben aangedaan, zullen voor mij buigen en allen die mij veracht hebben, zullen voor mijn voeten buigen, in Jezus naam

 

Wanneer de vijand het bloed van Jezus ziet, zullen ze overgaan, vernietigers zullen niet in mijn huishouden kunnen komen vanwege het bloed van Jezus, in Jezus naam

 

Heer, wij danken u voor uw woord dat nooit faalt en voor het beantwoorden van onze gebeden in Jezus naam

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelOCHTENDDEVOTIE: DE TIJD VERLENGEN
Volgende artikelHulp is onderweg
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een Man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige bekrachtigd heeft met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of me chatten via WhatsApp en Telegram op + 2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene u.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.