Morning Devotion: Kostbaar

0
2633
Ochtendtoewijding

KOSTBAAR. Door Mhlekazi

Matthew 26: 26-29:
En terwijl zij aten, nam Jezus brood, en zegende het, en brak het, en gaf het aan de discipelen, en zei: Neem, eet; dit is mijn lichaam. 26:27 En hij nam de beker, en dankte hem, en hij gaf ze hun, zeggende: Drink alles; 26:28 Want dit is mijn bloed van het nieuwe testament, dat voor velen wordt vergoten voor de vergeving van zonden. 26:29 Maar ik zeg u, ik zal voortaan niet meer drinken van deze vrucht van de wijnstok, tot die dag wanneer ik het nieuw met u drink in het koninkrijk van mijn Vader.

Vandaag gaan we het onderwerp Precious bekijken in de toewijding van vandaag. Het feit dat zonde het bloed van de mens (door Adam) beïnvloedde, maakte de maagdelijke geboorte noodzakelijk. Als Christus de zoon van Adam zou zijn, zou hij geen zondeloze man zijn geweest. Hij had geen druppel adams bloed in zijn aderen, omdat hij geen menselijke vader had. Het zaad van een man heeft Maria niet bevrucht voor de geboorte van Christus. Het verborgen lichaam was van Maria, maar zijn bloed was van de Heilige Geest. En omdat hij geen menselijke vader had, was hij een afstammeling van David naar het vlees.

Jezus lichaam ontbond niet na 3 dagen, maar Lazarus lichaam deed het na 4 dagen (PSALMEN 16:10) Elke druppel bloed die in Zijn lichaam stroomde, bestaat nog steeds en is zo fris als het was toen het uit zijn wonden vloeide. Het bloed van Jezus is een van de krachtigste wapens die we in gebed kunnen gebruiken. Pleit het bloed in gebed en het zal voor u spreken (Hebr. 12:24). Het spreekt leven en vergeving terwijl Abels bloed schreeuwt om dood en wraak. Ongeacht het bloed van Jezus wordt toegepast of gepleit door geloof, satan kan die persoon of situatie waarop het van toepassing is niet raken. Hij kan niet door het bloed van Jezus gaan.

Satan kan het bloed van Jezus niet weerstaan.

Als een gelovige in Jezus Christus, staat jouw bescherming en schuilplaats onder het bloed. Het is geloof in het bloed dat je de overwinning geeft over de duivel en elk probleem dat je tegenkomt. Pas het toe door geloof en je zult getuigen dat "er machtige macht in het bloed is"

Laten we bidden

1. Satan, ik houd het bloed van Jezus tegen je en verklaar dat je permanent bent verslagen in de naam van Jezus

2. Ik betreed het heilige der heiligen door het bloed van Jezus, in de naam van Jezus

3. Door het bloed van Jezus schande ik de geest van stagnatie in elk deel van mijn leven in de naam van Jezus

4. Door de kracht in het bloed van Jezus, beveel ik al mijn vertraagde getuigenissen om zich door vuur te manifesteren in de naam van Jezus

5. Bloed van Jezus, breng het oordeel van de dood op hekserijkracht die mijn gelach en viering belemmert in de naam van Jezus

6. Bloed van Jezus, herstel mij al het goede dat de vijand van mij had gestolen in de naam van Jezus

7. Ik omring mijn leven en kan niet met het bloed van Jezus, in de naam van Jezus

8. Dank u, Heer Jezus voor verhoorde gebeden

Bijbel lezen
Jeremia 7: 9

Herinnering

Efeziërs 1: 7

advertenties
Vorige artikel30 Bijbelverzen over vriendschap
Volgende artikelOCHTENDDEVOTIE: DE TIJD VERLENGEN
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige een vreemde volgorde van genade heeft gegeven om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen onderdrukt mag worden door de duivel, we hebben de kracht om in heerschappij te leven en te wandelen door middel van gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of Chat met mij op WhatsApp en Telegram op + 2347032533703. Ik zal u ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier