OCHTENDDEVOTIE: DE TIJD VERLENGEN

1
15688
Ochtendtoewijding

 

ECCL. 3: 1-8

TIJD is de meest waardevolle schat die God aan de mens heeft gegeven om mee te handelen.


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

TIJD kan een seizoen zijn dat wordt gekenmerkt door specifieke activiteiten en evenementen (Prediker 3: 1-8). De mens is een product van hoe en waar hij zijn tijd voor gebruikt. Geliefden, hoe laat ben je nu? Is het ochtend, middag of avond? Hoeveel winst heb je gemaakt met de tijd die God je gaf om mee te handelen? Hoe zou u uw resterende toegewezen tijd verzilveren om verspilling of tekort te voorkomen? Het is de hoogste tijd om een ​​diepgewortelde zoektocht naar je leven uit te voeren en te zien hoe je het hebt gedaan met je door God gegeven tijd.

De 5 wijze maagden wisten dat de bruid bruidegom zou komen en ze trimden hun lampen! Wees voorbereid! . Het is niet wat je af en toe doet. Het is wat je minuut doet, dat het verschil maakt. De tijd van het einde is nabij, een tijd van benauwdheid zoals er nooit was sinds er zelfs tot die tijd een natie was, Gods volk zal worden verlost, iedereen die in het boek van (Daniël 12: 1) geschreven zal worden, is je naam daar geschreven?

Laten we bidden

Eventuele schade aan mijn bestemming, wordt hersteld in de naam van Jezus

O Heer, herstel me naar uw oorspronkelijke ontwerp voor mijn leven

O Heer, zegen mij en vergroot mijn kust.

Ik weiger te opereren onder mijn goddelijke bestemming in de naam van Jezus

O lorda noint mijn ogen, handen en voeten om mijn goddelijke doel in Jezus naam te vinden

Elke macht die strijdt met mijn goddelijke bestemming, verspreidt zich tot verwoesting in de naam van Jezus

Laat de geest van voortreffelijkheid op mij komen in Jezus naam

Bedankt Jezus voor verhoorde gebeden

Bijbel lezen
Jesaja 54- 58

Herinnering
Rev 2: 7

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelMorning Devotion: Kostbaar
Volgende artikelOchtendtoewijding
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een Man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige bekrachtigd heeft met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of me chatten via WhatsApp en Telegram op + 2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene u.

1 COMMENT

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.