Wondergebed voor genezing en herstel

5
5843

Handelingen 10: 38:
38 Hoe God Jezus van Nazareth zalfde met de Heilige Geest en met kracht: die goed deed en alles genas dat door de duivel werd onderdrukt; want God was met hem.

Healing is een van Gods grootste verlangens voor zijn kinderen. Het is niet de wil van God dat we een door ziekte geteisterd leven leiden. Exodus 23:25 vertelt ons dat God ziekte zal wegnemen van allen die Hem dienen, dat wil zeggen dat Hij ziekte zal wegnemen van al Zijn kinderen. Jezus bracht het grootste deel van zijn bediening door met het genezen van de zieken, in feite was Hij aan het prediken of genas hij allerlei soorten ziekten. Het kon Jezus nooit schelen welke naam of soort ziekten ze hadden, de bijbel zei dat hij ze allemaal genas. Vandaag gaan we wondergebed houden voor genezing en herstel. Deze gebed voor genezing zal je boven plaatsen ziekten en aandoeningen in Jezus naam.

We dienen een God van wonderen, Hebreeën 13: 8, vertelt ons dat Jezus Christus dezelfde is gisteren, vandaag en voor altijd. Hij is niet veranderd, als hij gisteren genezen is, zal hij vandaag en voor altijd genezen. Maar om zijn of haar genezing te ontvangen, moeten we geloof hebben. God zal niet werken in een ongelovige omgeving. God zal je geen genezing afdwingen. Je moet in zijn genezende kracht geloven in de naam van zijn zoon Jezus. Jezus bleef de mensen vertellen dat Hij genas: 'uw geloof heeft u behouden ',' het u geschiedt naar uw geloof '. Dit is omdat we, om onze genezing te ontvangen, moeten bidden dat het gebed voor genezing in ons leven werkt, we moeten geloven in de genezende kracht van God door Christus. Dit wondergebed voor genezing en herstel zijn gebeden die je voor jezelf kunt bidden en ook voor iemand die genezing nodig heeft, pastors kunnen het bidden voor hun individuele leden die ziek zijn of ze kunnen het in het algemeen over de kerk bidden. Onthoud dat alleen God geneest, artsen mogen behandelen, maar alleen God geneest, jij en ik zijn niet de genezers of wonderwerkers, alleen God geneest en vandaag als je dit gebed voor genezing aangaat, zul je de genezende kracht van God aan het werk zien in je leven in Jezus naam.

GEBED

1). Vader, ik dank u, want u bent de genezer van alle soorten ziekten en aandoeningen in Jezus naam

2). Vader, was door het bloed van Jezus Christus, schone zonden van iedereen, die uw genezende kracht kunnen belemmeren om ze in Jezus naam te bereiken.

3). Vader, laat uw genezende kracht iedereen raken die vandaag in Jezus naam in het lichaam ziek is

4). Vader, laat elke bloedziekte worden weggespoeld door het bloed van Jezus in Jezus naam.

5). Vader, laat iedereen, die door ziekten is aangewezen voor de dood, nu volledige verlossing ontvangen in Jezus naam.

6). Vader, het kan me niet schelen wat voor soort ziekten uw kinderen door de duivel worden geplaagd, genees ze allemaal in Jezus naam.

7). Ik beveel alle pijnen in het lichaam te genezen in Jezus naam

8). Ik beveel elke hoofdpijn te genezen in Jezus naam

9). Ik beveel elke vorm van koorts weg te zijn in de naam van Jezus

10). Ik beveel diabetes te vernietigen in Jezus naam

11). Ik beveel sikkelcelanemie nu in AA te veranderen !!! In Jezus naam

12). Ik beveel malaria nu te genezen

13). Ik beveel dat elke vorm van zwakte in het lichaam weg is Nu in Jezus naam

14). Ik beveel interne warmte nu te verdwijnen in Jezus naam

15). Ik beveel alle vormen en soorten soa's nu te laten verdwijnen !!! In Jezus naam

16). Ik beveel blinde ogen nu open te zijn in Jezus naam

17). Ik beveel elke terminale ziekte te beëindigen in Jezus naam

18). Ik beveel elke geestesziekte nu te genezen in Jezus naam

19). Ik beveel dat elke andere vorm van ziekten en aandoeningen die uw kinderen gebonden houden, wordt vernietigd in Jezus naam.

20). Vader, ik dank u voor uw genezende kracht op het werk al in Jezus naam.

advertenties

5 COMMENTS

 1. Hallo predikant

  Dit is voor mijn moeder die aan staar lijdt. Ze wil geen chirurgische ingrepen ondergaan. Mijn ouders blijven alleen thuis. Ze gaat niet naar het ziekenhuis, zelfs niet als we haar daartoe dwingen. Ze zegt altijd dat ze bidt en geloof in God heeft dat Hij haar zou genezen. Bid alstublieft voor haar volledig herstel van het gezichtsvermogen en dat ze zonder operatie kan worden genezen.

  • Hallo Tanya, we dienen een God van wonderen, en God is niet tegen medische procedures, het is prima om medische procedures te zoeken, maar het is een kwestie van geloof. Als haar geloof in goddelijke genezing is, mag ze geenszins worden ontmoedigd. In onze bediening hebben we veel oogproblemen zien genezen. Vertel haar gewoon het boek van Johannes 9: 1-7 te lezen en haar genezing in Christus Jezus te blijven verklaren. Ik bid dat de kracht van God haar ogen nu overschaduwt en haar onmiddellijk in Jezus naam geneest. Amen. God zegene je.
   Pastoor Ikechukwu.

 2. Geïnspireerd. De gebedspunten kwamen op het juiste moment. Ik ben in het ziekenhuis opgenomen voor een wervelkolomoperatie.
  Ik heb echt raad gegeven aan Jezus naam

 3. Ik bid voor mijn zoon Dominick hoe hij een hersentimer achter zijn rechteroog heeft. Ik dank God voor zijn overwinning en genezing. Ik vraag u met mij te bidden terwijl ik naar God ga voor genezing voor mijn zoon en ik bid dat de tumor zijn lichaam verlaat in de naam van Jezus. Ik weet dat God kan genezen en ik vraag hem om Dominick te genezen.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier