10 agressieve gebedspunten voor het verslaan van de nederlaag

1
11325

Psalm 142: 7:
7 Breng mijn ziel uit de gevangenis, opdat ik uw naam mag prijzen; de rechtvaardigen zullen mij omsingelen; want gij zult overvloedig met mij omgaan.

Nederlaag en mislukking zijn niet het einde van de weg voor jou, dat je in het verleden of zelfs in het heden gefaald hebt, betekent niet dat je nu een mislukkeling bent. De bijbel vertelt ons dat een rechtvaardige zeven keer kan vallen, maar hij staat weer op, Spreuken 24:16. Vandaag zullen we 10 agressieve gebedspunten inzetten om een ​​nederlaag te verslaan. De uitdaging bij veel gelovigen is dat ze het te gemakkelijk opgeven als ze iets nieuws proberen en falen, het is niet de wil van God dat ze dat doen, maar niets is minder waar, zegt de bijbel. wat uw hand ook vindt om te doen, doe het met al uw macht, Prediker 9:10, de bijbel zegt ook dat God alle werken van uw hand voorspoedig zal maken, Deuteronomium 30: 9. God kiest geen zaken en carrière voor mensen, ja Hij kan sommige gedachten in jou inspireren, maar de keuze is aan jou om te maken. God zal alle legale dingen die u uw hand oplegt, voorspoedig maken.

Kind van God, laat de duivel je niet ontmoedigen met je nederlagen, ik heb nog nooit een succesvolle man gezien die nog nooit een gevecht heeft verloren, verliezen is het pad van winnen, je moet leren zoals David om jezelf aan te moedigen in de Heer. Deze agressieve gebedspunten want het verslaan van de nederlaag zal het faalbewustzijn permanent vernietigen en het bewustzijn uit je leven in Jezus naam verslaan.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

GEBEDSPUNTEN

1. Loof de Heer voor de kracht in Zijn naam waarbij elke knie moet buigen.

2. Door de kracht van God vernietig ik elke satanische agent en satanisch instrument tegen mijn leven, in de naam van Jezus.

3. Ik laat vernietigende engelen los om elk kwaad altaar te verspreiden dat tegen mij is gebouwd, in de naam van Jezus.

4. Elke kracht, die me levend probeert te begraven, naar beneden valt en sterft, in Jezus 'naam.

5. Elk programma na mijn leven, door huishoudelijke slechtheid, val naar beneden en sterf, in Jezus 'naam.

6. Elke macht, die mijn naam voor het kwaad verspreidt, valt naar beneden en sterft, in de naam van Jezus.

7. Elke beslissing, tegen mijn leven genomen door hekserijgeesten, valt en sterft in de naam van Jezus.

8. Elke interne kist, gebraden door vuur, in Jezus 'naam.

9. Elk satanisch dier in mijn droom, val neer en sterf, in Jezus 'naam.

10. U eigenaars van de last der ziekte, draag nu uw last, in Jezus 'naam.

Vader, bedankt voor het beantwoorden van al mijn gebeden in Jezus naam

 


1 COMMENT

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.