50 geïnspireerde MFM-gebedspunten 2020

3
31381

Obadja 1:17:
17 Maar op de berg Sion zal verlossing zijn, en er zal heiligheid zijn; en het huis van Jakob zal hun bezittingen bezitten.

Nogmaals, ik verwelkom jullie allemaal in het jaar 2020, jouw jaar van heerschappij. In dit nieuwe jaar moet je vooruitgang maken door vuur met geweld, je moet gedijen, of de duivel het nu leuk vindt of niet. Vandaag nemen we 50 fire brand-geïnspireerde mfm-gebedspunten 2020 in gebruik. Dit gebedspunten is geïnspireerd door mijn spirituele mentor dr. Olukoya van de berg van vuur en wonderbedieningen. Dit is jouw jaar, je moet opstaan ​​en bezit al uw bezittingen dit jaar. Deze gebedspunten zullen alle satanische obstakels wegnemen die op weg zijn naar jouw grote lot. Terwijl je dit aangaat mfm gebedspunten, Ik zie je naar de top stijgen in Jezus naam.

Geen enkel wapen dat tegen u is gevormd, zal dit jaar gedijen, en ik zie dat God u dit jaar geestelijk opbouwt in Jezus naam. Besluit om een ​​christen te zijn die onder gebed leeft. Geen gebed, geen kracht, er is gebed voor nodig om kracht op te wekken, en er is kracht voor nodig om in het leven te regenen. Als je een leven van gebed leidt, overwin je de duivel, vernietig je al zijn ondeugden en vervul je het lot. Sta daarom op en betrek deze geïnspireerde mfm-gebedspunten 2020, en zie wat God vandaag voor je zal doen. Bid niet alleen, bid met grote verwachting, verwachtingen zijn een uiting van geloof. Terwijl je deze mfm-gebedspunten aangaat, zie ik dat God je in 2020 in Jezus naam vestigt.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Gebedspunten.

1). Vader, ik dank u voor het voorrecht om een ​​gloednieuw jaar te zien in 2020 in Jezus naam.


2). Ik verklaar dat in 2020 elke dag Kerstmis voor mij zal zijn in Jezus naam

3). Ik verklaar dat ik dit jaar uit het stof naar de top zal opstaan ​​in Jezus naam

4). Vader, bestel mijn stappen in uw woord dit hele jaar door in Jezus naam

5). Vader, schenk mij dit jaar in al mijn zaken bovennatuurlijke wijsheid in Jezus naam

6). Vader, laat uw barmhartigheden elk oordeel over mijn pad dit jaar teniet doen in Jezus naam

7). Vader, laat uw goedheid en barmhartigheden mij volgen het hele nieuwe jaar in Jezus naam

8). Vader, bescherm me dit jaar tegen alle kwaadaardige aanvallen in Jezus naam

9). Vader, ik verklaar dat ik het hele jaar door zal heersen in Jezus naam.

10). Vader, ik verklaar dat uw woord dit jaar rijkelijk in mijn leven zal wonen in Jezus naam.

11). Mijn ster, sta op, schijn en val niet meer, in Jezus 'naam.

12). Mijn ster, onzichtbaar in het geestenrijk, voor elke duistere waarnemer, in de naam van Jezus.

13). Ononderbroken vloeken, verontrustend mijn ster, pauze, in Jezus 'naam.

14). Elke kwade hand, op mijn ster, verwelkt, in de naam van Jezus.

15). Woorden van hekserij, die mijn ster aanvallen, vallen neer en sterven, in de naam van Jezus.

16). Elke kracht van Herodes, mijn ster volgend, begraaf ik je nu, in de naam van Jezus.

17). Elke berg van moeilijkheden, waarmee ik mijn ster confronteer, wordt met de grond gelijk gemaakt, in de naam van Jezus.

18). Elke agressie, tegen mijn ster, sterft in de naam van Jezus.

19). Elke macht, die mijn ster stuurt, sterft, in de naam van Jezus.

20). Bloed van Jezus, maak het de vijand onmogelijk om mijn ster op te sporen in het rijk van de geest, in de naam van Jezus.

21). Ik zal een ster worden, in mijn generatie, in de naam van Jezus.

22). Elke macht, verontrustend mijn ster, wordt verontrust, in de naam van Jezus.

23). Elke kwade hand van de vijand, op mijn ster, verwelkt, in de naam van Jezus.

24). Sterrenjagers, mijn ster achtervolgend, drogen op, in de naam van Jezus.

25). Elke pijl van achterlijkheid, afgeschoten in mijn ster, sterft in de naam van Jezus.

26). Keten van vertraging, mijn ster vasthouden, breken, in de naam van Jezus.

27). Glorie van de latere regen, overschaduw mijn ster, in de naam van Jezus.

28). Mijn ster, gemanifesteerd door vuur, in de naam van Jezus.

29). Elke pijl van kwaadaardige vertraging, afgeschoten in mijn ster, sterft, in Jezus 'naam.

30). Elke demonische deken die mijn ster heeft bedekt, ik verscheur je en vernietig je, in de naam van Jezus.

31). Mijn ster, helder opkomen en schijnen, in de naam van Jezus.

32). Vogels van duisternis, toegewezen om mijn ster te verontrusten, sterven, in de naam van Jezus.

33). Mijn ster wordt geëerd in het land van de levenden, in de naam van Jezus.

34). Mijn ster, sta op en schijn; geen kracht zal je stoppen, in de naam van Jezus.

35). Elk koord van hekserij dat mijn ster vasthoudt, breekt, in de naam van Jezus.

36). Pijlen, in mijn ster geschoten om mij te degraderen, sterven, in de naam van Jezus.

37). Elke opdracht van donkere jagers, voor mijn ster, verwelkt, in de naam van Jezus.

38). O Heer, laat de sterren vechten tegen elke hekserijvogel, in de naam van Jezus.

39). Gij kwade wolk, die mijn ster overschaduwt, weg, in de naam van Jezus.

40). Elke satanische pijl, afgeschoten op mijn ster, valt naar beneden en sterft, in Jezus 'naam.

41). Plantages van duisternis, verontrustend mijn ster, geroosterd door vuur, in de naam van Jezus.

42). Macht om de taal van mijn ster te interpreteren, kom nu op mij, in de naam van Jezus.

43). Macht om het handschrift van mijn ster te lezen, in de hemelse gebieden, valt op mij, in de naam van Jezus.

44). Jij draak die mijn ster volgt, bestraf ik je, in de naam van Jezus.

45). Mijn ster verschijnt in de naam van Jezus.

46). Bevoegdheden, toegewezen om mijn ster te veroveren, verliezen je greep, in de naam van Jezus.

47). O gij, die mijn leven beroert, dit jaar zal de God van Elia u lastig vallen in Jezus naam.

48). Elke vijand, van mijn bestemming, verspreidt zich in de naam van Jezus.

49). O God, sta op en ontwortel alles wat U niet in mijn leven hebt geplant in Jezus 'naam.

50). Vuur van opwekking, val dit jaar op mij, in de naam van Jezus.

 

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikel60 gebedspunten voor nieuwe zalving
Volgende artikel50 Krachtig gebed tegen het koninkrijk van de duisternis
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een Man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen onderdrukt zou moeten worden door de duivel, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kun je contact met me opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene je.

3 COMMENTS

  1. Moge de Almachtige God u zegenen en u blijven prediken, ik ben echt gezegend met deze bidpunten om vanmorgen te bidden. Ik werd wakker met een zwaar hart, maar na deze gebeden en andere gebeden die ik op je blog zag, voel ik me vernieuwd. Moge God je zegenen, voorganger.

  2. Laat de Almachtige God blijven zegenen en uw zalving verhogen en mijn vader ontslaan in de heer, Dr. dk olukoya en alle mannen van toegewezen aan onze bediening MFM in de machtige naam Amen van Jezus. Voel me altijd opgelucht fris en vernieuwd wanneer ik in staat ben om over te geven dit gebed punten ze zijn zo krachtig bedankt.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.