30 prachtige ochtendgebedspunten

1
28224

Psalm 63: 1:
1 O God, gij zijt mijn God; vroeg zal ik u zoeken; mijn ziel dorst naar u, mijn vlees verlangt naar u in een droog en dorstig land, waar geen water is;

Glorie zij God !!!, Wij zijn in een nieuw jaar. God vroeg zoeken is de enige manier om de zaken van je dag te beheersen. Alleen degenen die vroeg op hun knieën voor God gaan, genieten van vroege overwinningen op de dag. Als je als christen wilt slagen, moet je je dag altijd beginnen met gebeden. Vandaag heb ik 30 prachtige ochtendgebedspunten verzameld om je te starten op een platform van overwinning. Deze ochtendgebed zal het platform voor goddelijke interventie instellen terwijl u doorgaat met uw mislukte activiteiten.

Elke dag zit vol met goede en slechte dingen, we moeten bidden dat de slechte dingen ver van ons blijven en dat het goede naar ons toekomt. De duivel valt Gods kinderen altijd dagelijks aan, daarom komen deze prachtige ochtendgebedspunten op het juiste moment. Je moet jezelf elke dag versterken voordat je uitgaat. Je moet de Heilige Geest vragen je te leiden en je stappen naar de juiste plaatsen te ordenen. Je moet bidden voor goddelijke gunst voordat iedereen die je dagelijks tegenkomt, ook moet je om bovennatuurlijke bescherming vragen tegen alle aanvallen van de vijanden. Als je elke ochtend zo bidt, heb je geen andere keuze dan in heerschappij over de duivel te wandelen.


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Ik moedig je vandaag aan, ga nooit uit zonder jezelf spiritueel te versterken, de duivel maakt geen grapje, hij is erop uit om bij elke kleine gelegenheid Gods kinderen te vernietigen, deze prachtige ochtendgebedspunten zullen dienen als je dagelijkse spirituele fortificatie, terwijl je erin bidt geloof, ik zie God uw dagen bekronen met Zijn goedheid en genade. Terwijl je begint ochtend met Jezus, zul je je dag altijd eindigen met getuigenissen. God zegene je.

Gebedspunten

1. Vader, ik dank u voor deze mooie ochtend, ik sliep en ik werd wakker, omdat u mij bewaarde. Bedankt Jezus.

2. Vader, ik dank u voor alle voordelen die u vandaag voor mij in Jezus naam hebt geladen.

3. Vader, ik dank u voor uw barmhartigheden die elke ochtend in mijn leven nieuw zijn in Jezus naam.

4. Vader, ik wijd vandaag al uw activiteiten in uw bekwame hand in Jezus naam.

5. Vader, geef me bovennatuurlijke snelheid om al mijn doelen vandaag in Jezus naam te bereiken.

6. Vader, bestel mijn stappen vanmorgen met de hulp van uw Heilige Geest in de naam van Jezus.

7. Bescherm me, o Heer, tegen de pijlen die overdag in Jezus naam vliegen

8. Ik verklaar dat geen enkel wapen dat vandaag tegen mij is gevormd zal gedijen in Jezus naam

9. Ik verklaar dat ik begunstigd zal worden door iedereen die vandaag in Jezus naam zijn ogen op mij heeft gericht.

10. De hand van God is op mijn leven, daarom verklaar ik dat ik vandaag zal slagen in Jezus naam.

11. Alle plannen van de vijand om mijn dag vandaag te frustreren worden hierbij ongeldig verklaard in Jezus naam

12. Ik verklaar dat ik gisteren in mijn leven nooit beter zal worden in Jezus naam

13. Ik verklaar dat ik gezegend ben in mijn uitgaan vanmorgen in Jezus naam.

14. Ik laat de engelen van de Heer los om vandaag voor mij te gaan en alle kromme paden recht te maken in Jezus naam.

15. Jezus is de kapitein van mijn schip, daarom zal ik niet zinken in Jezus naam

16. Elke satanische weerstand op mijn weg naar grootheid, wordt vernietigd in Jezus naam

17. Elke berg die tussen mij en mijn doorbraken staat, wordt vernietigd door vuur in Jezus naam.

18. Alle plannen van huishoudelijke vijanden om mij in het leven te frustreren en hun plannen nutteloos te maken in Jezus naam

19. Ik verklaar dat ik voor Jezus wandel

20. Ik verklaar dat ik in wonderen in Jezus naam wandel

21. Ik verklaar dat mijn leven omgeven is door tekenen en wonderen in Jezus naam

22. Ik verklaar dat ik ver boven de vorstendommen en machten in Jezus naam sta.

23. Elke hekserijmacht die me probeert tegen te houden, wordt voor altijd vernietigd in Jezus naam

24. Iedereen die mij zegen wordt gezegend door de Heer in Jezus naam

25. Iedereen die mij vervloekt, vervloekte ik door God in Jezus naam

26. Al diegenen die kuilen gegraven hebben om in deze dag te vallen, zij zullen allemaal begraven worden in die put in Jezus naam.

27. Vader, vecht vanmorgen al mijn veldslagen in Jezus naam.

28. Vader, ik verklaar dat mijn ochtend gezegend is in Jezus naam

29. Ik verklaar dat mijn hele dag gezegend is in Jezus naam.

30. Vader, ik dank u voor het beantwoorden van mijn gebeden in Jezus naam.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

1 COMMENT

  1. Cher Pasteur Dieu vous bénisse en bonjour à vous.
    c'est en méditant ce matin Marc 1:35 que l'Esprit de Dieu een attiré mon attiré mon aandacht sur l'aspect du matin et l'aspect du très sombre.
    puis l'Esprit de Dieu een fait raisonner en moi cette pensée een savoir “commander le matin”. je ziet alles op Google en je bent een grote verrassing, je ziet een graf op je site en je hebt een grote naam voor Jezus Christus, de heer van de gids van de kinderen.
    je ziet de seigneur staan ​​met de ministère en de handtekening en de voltooiing van de prodiges voor de gloire de Dieu. merci.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.