20 MFM gebedspunten tegen voorouderlijke schulden

0
6713

Psalm 68: 1-2:
1 Laat God opstaan, laat zijn vijanden verstrooid worden; laat ook hen die hem haten voor hem vluchten. 2 Zoals rook wordt verdreven, zo verdrijft ze; gelijk wax smelt voor het vuur, laten de goddelozen vergaan in de tegenwoordigheid van God.

Vandaag gaan we 20 mfm-gebedspunten inzetten tegen voorouderlijke schulden, dit mfm gebedspunten werd geïnspireerd door mijn vader in de Heer, Dr. Olukoya van de berg van vuur en wonderbedieningen. Elke greep van vooroudergeesten op je leven moet worden gebroken door vuur in Jezus naam. Wat zijn voorouderlijke schulden? Dit zijn satanische eisen aan onze voorouders toen ze de duivel in hun dagen dienden, aan deze eisen werd voldaan door onze vaders en ze moesten het overhandigen aan de volgende generatie, enzovoort, maar nu is de huidige generatie niet langer dient afgoden, velen van hen zijn nu christenen of ongelovigen. Als gevolg hiervan beginnen deze vooroudergeesten de huidige generatie aan te vallen omdat ze schulden aan hen zijn. Totdat ze hun voorouderlijke schulden afbetalen, gaat het beleg over die families door. Het vreselijke pad in deze situaties is dat de huidige generatie vaak niets weet over hun voorouderlijke schulden, maar net zoals ze zeggen, is onwetendheid geen excuus.

De meeste uitdagingen in gezinnen vandaag de dag zijn te herleiden tot hun voorouders, veel families zijn vele jaren geleden toegewijd aan bepaalde demonische entiteiten in naam van de goden, en die demonische krachten houden die familieleden nog steeds vast, met allerlei calamiteiten , zelfs degenen die wedergeboren zijn, zijn niet vrijgesteld, de duivel zal hen nog steeds aanvallen, maar ik heb goed nieuws voor u vandaag, terwijl u deze mfm-gebedspunten aangaat tegen voorouderlijke schulden, elke schuld die u of uw voorouders de duivel verschuldigd zijn zal zijn geannuleerd in Jezus naam. Luister naar mij kind van God, je bent de duivel niets verschuldigd, je bent gekocht met een prijs, 1 Korinthiërs 6:20. Christus betaalde al uw schulden aan het kruis, daarom bent u niets aan de duivel verschuldigd, elke voorouderlijke macht die u en uw familieleden tegenhoudt, zij zullen door Jezus in vuur worden vernietigd.

Sta op en verdedig jezelf geestelijk, laat de duivel je niet dwingen, Satan zal altijd gedijen op jouw onwetendheid, er is geen macht zoals de macht in de naam van Jezus, sta op en bid, bid je weg uit alle voorouderlijke schulden, laat het vuur van God los om elk voorouderlijk altaar dat tegen u en uw gezinsleden is opgewekt, af te branden en te vernietigen. Ik geloof dat dit mfm gebedspunten tegen voorouderlijke schulden zal je voor eeuwig bevrijden in Jezus naam. Ik zie je je vrijheid vieren in Jezus naam. God zegene je.

Gebedspunten

1. Vader, ik dank u, want ik ben bedekt met het bloed van Jezus.

2. Vader, door de kracht in de naam van Jezus, vernietig ik elke kracht die deze gebeden kan weerstaan.

3. Ik verklaar dat alle kwade schulden die zijn ontstaan ​​door de voorouderlijke aanbidding van de god van mijn voorvaderen over mijn leven en familie, door vuur worden gebroken, in de naam van Jezus.

4. Alle schulden die ik heb met watergeesten, woestijngeesten, hekserijgeesten, geesten in kwade heilige bomen, geesten binnen onder heilige rotsenheuvels, familiegoden, kwade familiebeschermergeesten, familiedorp serpentijngeesten, gemaskerde geesten, geërfde echtgenoten van echtgenoten, nu geannuleerd !!! door het bloed van Jezus.

5. Elke onbewuste boze zieleband en verbond met voorouderlijke geesten wordt verbroken door het bloed van Jezus.

6. Elke beslissing, gelofte of belofte gedaan door mijn voorvaders in strijd met mijn goddelijke bestemming, verliest uw greep door vuur, in de naam van Jezus.

7. Elke wettelijke grond die voorouders / beschermgeesten in mijn leven hebben, wordt vernietigd door het bloed van Jezus.

8. Elke generatievloek van God die voortvloeit uit de zonde van afgoderij op mijn voorouders, wordt schoongewassen door het bloed van Jezus, in de naam van Jezus ..

9. Elk voorouderlijk kwaad altaar dat tegen mij spreekt, wordt tot zwijgen gebracht door het bloed van Jezus in de naam van Jezus.

10. Elke voorouderlijke manipulatie van mijn leven, wordt omgekeerd, in de naam van Jezus.

11. Elk kwaad voorouderlijk levenspatroon dat voor mij is ontworpen door middel van geloften, beloften en verbonden, wordt verbroken, in de naam van Jezus.

12. Elke greep van een offer dat ooit in mijn familie of namens mij wordt gebracht, verbreek je kracht in mijn leven, in de naam van Jezus.

13. Elke voorouderlijke bloedstorting van dieren of mensen die op mij van invloed zijn, verliest uw houvast door het bloed van Jezus.

14. Elke vloek die op mijn voorouderlijke lijn wordt geplaatst door iemand die bedrogen, mishandeld of op het punt van de dood staat, breek nu, in Jezus 'naam.

15. Elk kledingstuk van voorouders, zwakheid, ziekte, ziekte, vroegtijdige dood, armoede, ontevredenheid, schande, schaamte en mislukking aan de rand van wonderen doorgegeven aan mijn generatie, wordt geannuleerd door het bloed van Jezus in de naam van Jezus.

16. Elke slechte voorouderlijke sterke man in mijn familie, ik heb je afgesneden, in de naam van Jezus.

17. Elke slechte voorouderlijke gewoonte en zwakte van morele mislukkingen die zich in mijn leven manifesteren, verlies uw grip en laat mij nu vrij, in Jezus 'naam.

18. Elke kracht uit mijn familieachtergrond die probeert mijn schip en mijn leven kapot te maken, wordt vernietigd door het vuur van God, in de naam van Jezus.

19. Elke woede en uitbarsting van voorouders en familiegeest als gevolg van mijn wedergeboorte, wordt uitgeblust door het vloeibare vuur van God, in de naam van Jezus.

20. Elke voorouderlijke kracht die elk deel van mijn leven frustreert om me te ontmoedigen om Christus te volgen, ontvangt meervoudige vernietiging, in de naam van Jezus.

Bedankt voor het beantwoorden van mijn gebeden in Jezus naam.

advertenties

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier