30 gebeden tegen vijanden van vooruitgang

2
40197

Psalm 35: 1-28:
1 Pleit mijn zaak, o Heer, bij hen die met mij streven: vecht tegen hen die tegen mij vechten. 2 Pak schild en schild vast en kom op voor mijn hulp. 3 Trek ook de speer uit en stop de weg tegen hen die mij vervolgen: zeg tot mijn ziel: Ik ben uw redding. 4 Laat hen beschaamd en beschaamd worden die mijn ziel zoeken: laat ze worden teruggedraaid en tot verwarring worden gebracht die mijn pijn bedenkt. 5 Laat ze zijn als kaf voor de wind; en laat de engel van de Heer hen achtervolgen. 6 Laat hun weg donker en glad zijn: en laat de engel van de Heer hen vervolgen. 7 Want zonder oorzaak hebben zij hun net voor mij verborgen in een put, die zij zonder oorzaak voor mijn ziel hebben gegraven. 8 Laat vernietiging over hem komen op onverwachts; en laat zijn net dat hij heeft verborgen zich vangen: laat hem in diezelfde vernietiging vallen. 9 En mijn ziel zal vreugdevol zijn in de Heer: het zal zich verheugen in zijn redding. 10 Al mijn beenderen zullen zeggen: Heere, die gelijk is aan u, die de armen verlost van hem die te sterk voor hem is, ja, de armen en behoeftigen van hem die hem verwent? 11 Valse getuigen kwamen op; zij legden dingen onder mijn hoede die ik niet wist. 12 Ze beloonden mij kwaad ten goede voor de verwenning van mijn ziel. 13 Maar wat mij betreft, toen zij ziek waren, was mijn kleding een zak: ik vernederde mijn ziel met vasten; en mijn gebed keerde terug in mijn eigen boezem. 14 Ik gedroeg me alsof hij mijn vriend of broer was geweest: ik boog zwaar neer, als iemand die treurt om zijn moeder. 15 Maar in mijn tegenspoed verheugden zij zich, en verzamelden zich; ja, de gruwelen verzamelden zich tegen mij, en ik wist het niet; zij scheurden mij, en hielden niet op: 16 Met huichelachtige spotters op feesten knarsten zij op mij met hun tanden. 17 Heer, hoe lang zult u kijken? red mijn ziel van hun verwoestingen, mijn schat van de leeuwen. 18 Ik zal u bedanken in de grote gemeente: ik zal u loven onder veel mensen. 19 Laat mij, die mijn vijanden zijn, zich ten onrechte niet over mij verheugen; laat hen ook niet knipperen met het oog dat mij zonder reden haat. 20 Want zij spreken niet van vrede; maar zij bedenken bedriegelijke zaken tegen hen die stil zijn in het land. 21 Ja, zij openden hun mond wijd tegen mij en zeiden: Aha, aha, ons oog heeft het gezien. 22 Dit hebt gij gezien, o Heer: zwijg niet, o Heer, wees niet ver van mij. 23 Beweeg uzelf en word wakker voor mijn oordeel, zelfs voor mijn zaak, mijn God en mijn Heer. 24 Oordeel mij, o Heer, mijn God, naar uw gerechtigheid; en laat ze zich niet over mij verheugen. 25 Laten zij niet in hun hart zeggen: Ach, zo willen wij het hebben; laat hen niet zeggen: wij hebben hem verzwolgen. 26 Laten ze zich schamen en tot verwarring brengen die zich verheugen over de pijn die ik heb gedaan: laat ze worden bekleed met schaamte en schande die zich tegen mij groot maken. 27 Laat hen juichen en blij zijn, die mijn rechtvaardige zaak begunstigen: ja, laat hen voortdurend zeggen: laat de Heer groot worden, die plezier heeft in de voorspoed van zijn dienaar.

Iedereen die een put voor je heeft gegraven, zal erin vallen in Jezus naam !!! Kind van God, vijanden van vooruitgang zijn echt, het zijn degenen die openlijk met je lachen, maar in het geheim de poging om je vooruitgang te weerstaan. Vijanden van vooruitgang zijn degenen die zich op je gemak voelen zolang je geen vooruitgang boekt in het leven, maar ongemakkelijk worden zodra je tekenen van succes begint te vertonen. Vijanden van vooruitgang zijn degenen die het goed vinden dat je van hen afhankelijk bent om te overleven, maar ongemakkelijk wordt wanneer je voor jezelf begint te zorgen. Elke vijand van vooruitgang in uw leven vandaag zal onmiddellijk oordeel ontvangen van uw God in Jezus naam. Ik heb 30 gebeden gecompileerd tegen vijanden van vooruitgang. Dit gebed is jouw wapen van Spiritual Warfare. Merk op dat deze vijanden erg gevaarlijk zijn, het zijn satanische menselijke agenten die voor niets zullen stoppen om je neer te halen. Veel gelovigen zijn gestorven in de handen van nietsvermoedende vijanden van vooruitgang, je denkt dat ze bij je zijn, maar ze slaan je van achteren, dat zal niet jouw deel zijn. Terwijl je deze gebeden vandaag bidt, zie ik God al je vijanden ontmaskeren en vernietigen door vuur in Jezus naam.

Elke christen die moet overwinnen, moet gebedsvol zijn, de wereld waarin we leven is vol goddeloosheid, er is de kracht van gebed nodig om de goddeloosheid van de goddelozen op hun hoofden terug te laten vallen. Sta op uit je slaap en bid deze gebeden tegen vijanden van vooruitgang. Terwijl u deze gebeden bidt, hoeft u geen namen te noemen, de heilige geest kent degenen die uw vooruitgang tegenwerken, zowel fysiek als geestelijk, terwijl u deze gebeden aangaat, zal de Heer al hun inspanningen blijven frustreren, Hij zal voortdurend vernietig al hun kwaadaardige apparaten die tegen jou zijn gericht. Gebed is de kracht die ons brengt bevrijding van vijandelijke aanval, totdat u tot de Heer roept, zullen uw vijanden nooit huilen om hun leven. Sta vandaag op en verdedig uzelf in gebeden, ik zie u vandaag verlost van al uw vijanden in Jezus naam.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

30 gebeden tegen vijanden van vooruitgang

1. Laat elke satanische menselijke agent die op de weg van mijn doorbraken staat, nu opruimen, in Jezus 'naam.


2. Ik beveel elke anti-progressievriend om me heen om te worden blootgesteld en opgeruimd uit mijn leven, in de naam van Jezus.

3. Elke kracht van de vijand die mij laag houdt, val neer en sterf, in Jezus 'naam.

4. Elke kracht van de vijand die mij vastbindt, valt en sterft, in Jezus 'naam.

5. Elke kracht van de vijand die van mij steelt, valt en sterft, in Jezus 'naam.

6. Elke kracht van de vijand die mijn middelen en zegeningen verstrooit, valt neer en sterft, in de naam van Jezus.

7. Laat de rots en het vuur van God elk demografisch wapen vernietigen dat tegen mij is gevormd, in de naam van Jezus.

8. Elke macht van de vijand die mijn verheffing onderdrukt, valt naar beneden en sterft, in de naam van Jezus.

9. Elk demonische paneel richt zich tegen mij op, verwoesting, in de naam van Jezus.

10. Laat elke betovering en betovering gericht tegen mijn vooruitgang zich keren tegen de eigenaar, in de naam van Jezus.

11. Ik negeer elke demonische beslissing die tegen mijn vooruitgang is genomen, in de naam van Jezus.

12. Laat mijn jeugd worden vernieuwd zoals die van de arend, in de naam van Jezus.

13. Geen kwaadaardig wapen dat tegen mij wordt gevormd, zal gedijen, in de naam van Jezus.

14. Laat de wet van goddelijke partijdigheid in mijn voordeel beginnen te werken, in de naam van Jezus.

15. Elke demonische vestiging op mijn werkplek en bedrijf vecht tegen mijn vooruitgang, stort neer en valt uiteen, in de naam van Jezus.

16. Elk bolwerk van de duivel over mijn leven, wordt nu gebroken, in de naam van Jezus.

17. Ik haal elk extern bolwerk neer dat mijn vooruitgang tegenwerkt, in de naam van Jezus.

18. Elk satanisch plan om me in verlegenheid te brengen, wordt opgelost door vuur, in de naam van Jezus.

19. Elke bijeenkomst van de goddelozen tegen mij, fysiek of spiritueel, wordt verstrooid tot verwoesting, in de naam van Jezus.

20. Ik annuleer elk rapport dat tegen mij is gebracht in het koninkrijk van de duisternis, in de naam van Jezus.

21. Ik annuleer elke beschuldiging tegen mij in het koninkrijk van de duisternis, in de naam van Jezus.

22. Ik annuleer elke beschuldiging tegen mij in het koninkrijk van de duisternis, in de naam van Jezus.

23. Ik herroep en vernietig elk oordeel dat over mij is uitgesproken in het koninkrijk van de duisternis, in de naam van Jezus.

24. Ik annuleer elke beslissing die mij is gegeven in het koninkrijk van de duisternis, in de naam van Jezus.

25. Ik annuleer elke veroordeling die mij wordt doorgegeven in het koninkrijk van de duisternis, in de naam van Jezus.

26. Ik verlam de slechte handen om hun onderneming tegen mij uit te voeren, in de naam van Jezus.

27. Ik saboteer de operaties van de machten der duisternis die tegen mijn leven zijn opgedragen, in de naam van Jezus.

28. Ik verstrooi de opdrachten van de machten der duisternis die tegen mijn leven zijn opgedragen, in de naam van Jezus.

29. Elke arbeid van de vijand aan mijn voorspoed ontvangt dubbel falen, in de naam van Jezus.

30. Elke oorlog voerde tegen mijn vooruitgang in het leven, ontvang dubbele schande, in de naam van Jezus

Bedankt Vader voor het beantwoorden van mijn gebeden in Jezus naam ..

 

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

2 COMMENTS

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.