30 Warfare Prayer Points tegen Destiny Killers

2
7758

Psalm 62: 2
2 Hij is alleen mijn rots en mijn redding; hij is mijn verdediging; Ik zal niet erg ontroerd zijn.

Elk kind van God heeft een glorieus lot. Geen enkel kind van God is in het leven middelmatig geschapen. Je bent een kind van bestemming, je toekomst is rooskleurig, omdat God het zelf heeft gemaakt. We moeten begrijpen dat de duivel de aartsvijand van de mensheid is en hij zal al het mogelijke doen om je bestemming te vernietigen. Een bestemming kan worden gedefinieerd als je door God ingestelde bestemming in het leven. In Jeremia 29:11 beloofde God ons een glorieus en verwacht einde. Je glorieuze bestemming zal niet uitkomen alleen als je je handen vouwt en niets doet, je moet je droom fysiek bezitten door deze na te streven en spiritueel door oorlogvoering gebedspunten. Ik heb 30 oorlogsgebedspunten samengesteld tegen lotmoordenaars, deze lotmoordenaars zijn spirituele en menselijke agenten van de duisternis die door de duivel zijn gestuurd om te voorkomen dat je je dromen waarmaakt. Je moet ze in gebeden weerstaan.

Het leven is een oorlogvoering, je moet de strijd van het geloof vechten om in het leven te slagen. Niets kan een biddende christen stoppen. Geen duivel kan met succes op uw weg staan. Je moet opstaan ​​en vechten voor je glorieuze bestemming. Je bestemming ligt niet in de handen van de mens, het is zelfs niet in de handen van God, het ligt in je hand. Totdat u stappen onderneemt, gebeurt er niets. Om lotmoordenaars te overwinnen, moet je fysiek opstaan ​​en gaan voor je dromen, niet worden bewogen door je spotters, laat de Tobias en sanballats van deze wereld je niet ontmoedigen, zoals Nehemia in de bijbel nooit je dromen opgeven. Neem ook deel aan deze oorlogsgebedspunten tegen lotmoordenaars om hen geestelijk en fysiek tot zwijgen te brengen. Laat u niet overwinnen door het kwade, maar overwin het kwade door het goede, en wanneer u zich in deze oorlogsgebeden bezighoudt, doet u het goede door God. Ik zie God alle lotmoordenaars op jouw wegen vernederen in Jezus naam.

30 Warfare Prayer Points tegen Destiny Killers

1. Oh God sta op en verstrooi al mijn vijanden in Jezus naam

2. Vader, ik besluit totale vernedering over alle lotmoordenaars die op mijn weg zijn in Jezus naam

3. Geen ontmoedigend wapen tegen mij zal gedijen in Jezus naam.

4. Ik veroordeel elke tong die tegen mijn bestemming spreekt in Jezus naam

5. Mogen al diegenen die mijn schaamte zoeken publiekelijk in schaamte worden gebracht in Jezus naam

6. Mogen al diegenen die zich verheugen over mijn ondergang worden gedoopt met droefheid in de naam van Jezus

7. Mogen allen die na mijn leven zijn, omwille van mij in Jezus naam vallen

8. Laat je machtige hand de ruggengraat van de vijanden van mijn bestemming breken in Jezus naam

9. Laat al diegenen die mij aanvallen worden aangevallen door engelen van oorlog in Jezus naam

10. Laat elke man die zich voordoet als God in mijn leven worden onttroond in Jezus naam.

11. Ik besluit dat ik in Jezus 'naam de top in het leven zal bereiken

12. Ik besluit dat geen land voor mij te moeilijk zal zijn om te veroveren in Jezus naam

13. Ik besluit dat mijn vijanden mij in dit leven in Jezus naam zullen dienen

14. Ik besluit dat geen enkel wapen tegen mij en mijn bestemming zal gedijen in Jezus naam

15. Ik besluit dat falen mij niet kan stoppen in Jezus naam

16. Ik besluit dat ik niet te stoppen ben in het leven in Jezus naam

17. Ik beslis dat ik onverteerbaar ben in Jezus naam

18. Ik besluit dat ik niet te genezen ben in Jezus naam

19. Ik besluit dat niemand alle dagen van mijn leven met succes tegen mij kan staan ​​in Jezus naam.

20. Ik besluit dat ik zal domineren en regeren te midden van mijn vijanden in Jezus naam.

21. Ik verklaar dat zoals het was in de dagen van Jozef, al mijn lotmoordenaars zullen komen en zich voor mij buigen in Jezus naam

22. Ik sta tegen elke kracht van verzet tegen mijn doorbraak in Jezus naam

23. Ik sta tegen elke satanische sterke man uit mijn stichting in Jezus naam

24. Ik besluit een einde te maken aan alle verspillende gewoonten die vechten tegen mijn bestemming in Jezus naam

25. Ik week mezelf nat met het bloed van Jezus

26. Door het bloed van Jezus was ik mezelf! F schoon van alle voorouderlijke verbindingen in Jezus naam

27. Door het bloed van Jezus overwin ik elke kracht van verzet tegen mijn bestemming in Jezus naam

28. Ik versterk mezelf met de heilige geest in Jezus naam

29. Ik versterk mijn huishouden met de heilige geest in Jezus naam

30. Ik besluit dat mijn toekomst helder is in Jezus naam.

Bedankt Jezus.

advertenties

2 COMMENTS

  1. Man van God, ondersteun me alstublieft in gebeden. Bid alstublieft voor mij tegen lotmoordenaars, fundamentele problemen, droomvernietigers, sterke mannen en vrouwen in mijn familie. God zegene u zoals u doet.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier