30 gebedspunten voor doorbraak in alle opzichten

5
13162

Psalm 143: 7-9:
7 Hoor mij snel, o Heer: mijn geest faalt: verberg uw aangezicht niet voor mij, opdat ik niet zal zijn zoals zij die in de put afdalen. 8 Veroorzaak mij 's morgens uw liefhebbende goedheid te horen; want in u vertrouw ik: laat mij de weg weten, waarin ik zou moeten wandelen; want ik verhef mijn ziel tot u. 9 Red mij, o Heer, van mijn vijanden: ik vlucht u om mij te verbergen.

Deze 30 gebedspunten voor de hele ronde doorbraak is voor degenen die een doorbraak wensen. Als je ook wilt zien hoe de machtige hand van God je leven overweldigt, dan is dit gebedspunt iets voor jou. Bid hen met een sterk geloof vandaag en verwacht een eigen doorbraak.

30 gebedspunten voor doorbraak in alle opzichten

1. Laat alle mannen die zich in mijn leven als God voordoen in de naam van Jezus worden onttroond.

2. Ik vernietig elke activiteit van de duivel die mijn doorbraak bestrijdt in Jezus naam

3. Ik verklaar dat ik alleen het hoofd zal zijn in al mijn inspanningen in Jezus naam.

4. Ik ontwapen elke sterke familie die vecht tegen mijn doorbraak in Jezus naam.

5. Ik beveel dat elke controlerende geest die mijn vooruitgang opvolgt voor altijd verblind wordt in Jezus naam.

6. Laat uw machtige hand van gunst mij steunen in al mijn inspanningen

7. Ik verklaar dat ik nooit zal falen in het leven in Jezus naam.

8. Ik verklaar dat deze maand mij van alle kanten zal begunstigen in Jezus naam

9. Ik verklaar dat ik vanaf nu zal excelleren in alles wat ik doe in Jezus naam.

10. Ik verklaar dat mijn lot helpers mij nu in Jezus naam vinden

11. Ik verklaar dat ik nooit meer geld zal missen in de naam van Jezus

12. Ik verklaar dat ik een gezonde geest heb in Jezus naam.

13. Ik ben een bevoorrecht kind van mijn Vader God, daarom zal ik niet falen in het leven in Jezus naam.

14. Groter is Hij die in mijn is dan hij die in de wereld is, daarom ben ik een overwinnaar in het leven

15. Ik verklaar dat ik in het leven altijd op de juiste plaats en op het juiste moment zal zijn

16. Geen enkel wapen gevormd tegen mijn doorbraak zal nooit voorspoedig zijn

17. Ik zwijg de tong van de vijand die tegen mijn succes spreekt

18. Ik verklaar dat ik een allround succes ben

19. Ik verklaar dat de ideeën die ik nodig heb om over mijn wereld te regeren mij nu in de naam van Jezus plaatst.

20. Ik ben gezegend en een zegen voor mijn generatie in Jezus naam

21. Ik wijs armoede af in de naam van Jezus

22. Ik verwerp het falen in Jezus naam

23. Ik verwerp tegenslagen in Jezus naam

24. Ik wijs pech af in Jezus naam

25. Ik wijs luiheid af in Jezus naam

26. Ik wijs vruchteloze arbeid af in Jezus naam

27. Ik verwerp vertragingen in Jezus naam

28 accepteer voorspoed in Jezus naam

29. Ik accepteer vooruitgang in Jezus naam

30 Ik accepteer een volledige doorbraak in Jezus naam.

Bedankt vader voor het beantwoorden van mij in Jezus naam.

advertenties

5 COMMENTS

  1. Je gebeden over spirituele doorbraak, hoe kan ik me erop concentreren, dingen zijn niet zoals het zou moeten zijn, alles wat ik niet altijd slecht voor me vind, mijn universitaire opleiding kostte me 10 jaar om een ​​programma van 4 jaar te voltooien en ik kwam alleen uit met een pas, de baan die ik dankzij God heb gekregen, voldoet niet aan mijn behoeften, voordat ik salaris ontvang, ben ik al diepgaand, de dame met wie ik trouwde, geeft problemen met haar bruidsprijs en ik heb geen geld @ hand om iets te doen. Ik heb hulp nodig

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier