20 Bevrijdingsgebeden voor de verloren schapen

0
20755

Luke 15: 14-32:

14 En toen hij alles had uitgegeven, ontstond er een grote honger in dat land; en hij begon in gebreke te blijven. 15 En hij ging heen en voegde zich bij een inwoner van dat land; en hij stuurde hem naar zijn velden om varkens te voeden. 16 En hij zou begeren zijn buik te hebben gevuld met de kaf die de zwijnen aten; en niemand gaf hem. 17 En toen hij bij zichzelf kwam, zei hij: Hoeveel huurlingen van mijn vader hebben brood genoeg en over om te sparen, en ik sterf van honger! 18 Ik zal opstaan ​​en naar mijn vader gaan, en tot hem zeggen: Vader, ik heb gezondigd tegen de hemel en voor u, 19 En ben niet meer waardig om uw zoon genoemd te worden: maak mij als een van uw huurlingen. 20 En hij stond op en kwam tot zijn vader. Maar toen hij nog ver weg was, zag zijn vader hem en had medelijden en rende en viel op zijn nek en kuste hem. 21 En de zoon zei tot hem: Vader, ik heb gezondigd tegen de hemel en in uw ogen, en ben niet meer waardig uw zoon genoemd te worden. 22 Maar de vader zeide tot zijn dienstknechten: Breng de beste mantel voort en trek hem aan; en deed een ring aan zijn hand en schoenen aan zijn voeten: 23 En breng het vette kalf hierheen en dood het; en laten wij eten en vrolijk zijn: 24 Hierom was mijn zoon dood en leeft opnieuw; hij was verloren en wordt gevonden. En ze begonnen vrolijk te worden. 25 Nu was zijn oudste zoon in het veld; en toen hij naderde en het huis naderde, hoorde hij musick en dansen. 26 En hij riep een van de dienaren en vroeg wat deze dingen betekenden. 27 En hij zeide tot hem: Uw broeder is gekomen; en uw vader heeft het vette kalf gedood, omdat hij hem veilig en gezond heeft ontvangen. 28 En hij was boos en wilde niet naar binnen gaan; daarom kwam zijn vader naar buiten en smeekte hem. 29 En hij, antwoordende, zeide tot zijn vader: Zie, ik dien u vele jaren niet, en overtrof op geen enkel moment uw gebod; en toch gaf u mij nooit een kind, opdat ik mijn vrienden vrolijk zou maken: 30 Maar zo spoedig aangezien deze uw zoon was gekomen, die uw leven heeft verslonden met hoeren, hebt u voor hem het vette kalf gedood. 31 En hij zeide tot hem: Zoon, gij zijt altijd bij mij, en alles wat ik heb is van u. 32 Het was de bedoeling dat we vrolijk zouden worden en blij zouden zijn: hiervoor was uw broer dood en leeft opnieuw; en was verloren, en is gevonden.

Ik moest de bovenstaande lange geschriften citeren om deze gebeden effectief te begrijpen. Deze 20 bevrijdingsgebeden voor de verloren schapen is een agressief gebed dat we bidden voor de redding van een verloren ziel. Er zijn bepaalde mensen die misschien nooit gered worden, tenzij er iets vreemds met hen gebeurt. Het kostte een radicale ontmoeting voordat Paulus gered zou worden Handelingen 9: 5, de bovenstaande tekst in Lukas 15 vertelt ons dat de verloren zoon zich zijn thuis herinnerde toen hij begon te lijden. Laat me dit snel zeggen, God schaadt zijn schepping (mensen) niet alleen om hen te redden, de bijbel zegt dat het de goedheid van de Heer is die ons tot berouw leidt Romeinen 2: 4. Maar de waarheid is dit, elke zondaar zal altijd onderworpen zijn aan de aanvallen van de duivel, er zullen altijd frustraties en leegten zijn in het leven van zondaars, deze gebeden zijn een zeer strategische gebeden waar zal bidden dat God die uitdagingen gebruikt om ze te trekken voor zichzelf. We bidden ook dat God hen arresteert en zich aan hen toont in visioenen en openbaringen. Dit is waarom we deze gebeden bidden.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Als je een geliefde hebt die verloren is in de zonde, bid dan deze verlossingsgebeden voor het verloren schaap voor hem / haar. Terwijl je deze gebeden bidt, zal God ze arresteren, Hij zal de frustraties van hun leven gebruiken om ze naar zich toe te trekken. God kan ze zelfs weerstaan ​​om ze te redden. Geef de verlorenen niet op, bid deze gebeden vandaag met geloof en verwacht onmiddellijke getuigenissen.

20 Bevrijdingsgebeden voor de verloren schapen

1. Vader, ik bid dat (noem de naam van de persoon) geen vrede zal vinden voordat hij terugkeert in berouw tot zijn / haar Schepper.

2. Ik beveel dat elke slechte vriend verwarrend is (noem de naam van de persoon) van hem / haar gescheiden wordt, in de naam van Jezus.

3. Laat de engelen van God opstaan ​​en het pad van (noem de naam van de persoon) met grote weerstand blokkeren totdat hij / zij terugkeert naar de Heiland, in de naam van Jezus.

4. Laat alle vreemde minnaars vanaf vandaag beginnen te vermijden (noem de naam van de persoon), in de naam van Jezus.

5. Heer, laat uw goddelijke oordeel over alle kwaadwillende medewerkers verwarrend vallen (noem de naam van de persoon)

6. O Heer, bouw een muur van hindernissen rondom (noem de naam van de persoon) zodat hij niet in staat is enige goddeloze activiteit uit te voeren.

7. Laat alle goede dingen die (noem de naam van de persoon) geniet en daardoor zijn hart verhardt voor de waarheid, worden teruggetrokken, in Jezus 'naam.

8. Laat (noem de naam van de persoon) ziek worden alle vormen alcohol of verslavend materiaal gebruiken, in de naam van Jezus.

9. Ik verbreek elke vloek over het leven van (noem de naam van de persoon) in de machtige naam van Jezus.

10. Laat de engelen van de levende God alle demonen beginnen na te jagen (noem de naam van de persoon) in de naam van Jezus.

11. Heer, loop terug naar de basis van zijn / haar leven en voer de nodige chirurgische ingrepen uit in de naam van Jezus.

12. Ik bind elke sterke man die strijdt tegen de redding van deze verloren schapen, in Jezus 'naam.

13. Laat elke demon van vernietiging in zijn / haar leven vernietigd worden in de naam van Jezus.

14. Geachte Heer, arresteer deze, zelfs toen u Saul arresteerde die een post werd! Paul, in de naam van Jezus.

15. Elk kwaadaardig effect van externe inmengingen in zijn / haar leven wordt volledig geneutraliseerd, in de naam van Jezus.

16. Ik verlam elke architect van conflict en vijandigheid in zijn / haar leven, in de naam van Jezus.

17. Laat elke kwade macht die hem / haar naar de hel probeert te trekken worden gestopt en uitgeworpen, in de naam van Jezus.

18. Vader, red dit verloren schaap en neem alle eer in de naam van Jezus.

19. Vader, laat de redding van deze verloren schapen leiden tot de redding van vele anderen in Jezus naam.

20. Dank je Jezus voor je redding.

 

 


LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.