20 Gebedspunten tegen voorouderlijke vloeken

1
18382

Voorouderlijke vloeken zijn gevolgen die we lijden als gevolg van de zonden van onze voorvader. Laat u niet misleiden, deze vloeken zijn echt. Veel gezinnen worden geplaagd door generatieproblemen en worden gevangen gehouden door de duivel. Maar ik heb goed nieuws, vandaag zullen deze 20 gebedspunten tegen voorouderlijke vloeken je verlossen. Weet dit, je bent een nieuwe schepping, oude dingen zijn voorbij en alle dingen zijn nieuw geworden. U weet dat u langer moet lijden voor de zonden en wreedheden van uw vaders. In Ezechiël 18: 1-32 maakte God duidelijk dat Zijn kinderen niet meer zullen lijden onder de zonden van hun vaders. Hij zei dat de ziel die zondigt, zal sterven.

Daarom, mijn broeders, moet u opstaan ​​in gebeden en voorouderlijke lasten afwijzen, deze gebedspunten gebruiken tegen voorouderlijke vloeken om geestelijke oorlogvoering te voeren. De duivel is een koppige geest, hij zal naar je blijven komen totdat je hem gewelddadig begint te weerstaan. Je moet gewelddadig de duivel weerstaan ​​in gebeden, en dit gebed wijst op een geweldige manier om te beginnen. Bid het met al het geloof dat je hebt, blijf je vrijheid van elke voorouderlijke vloek en generatievloek verklaren. Blijf standhouden in geloof en zie hoe uw God u overwinning geeft.

20 Gebedspunten tegen voorouderlijke vloeken


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

1. Ik bevrijd me van alle voorouderlijke vloeken, in de naam van Jezus.

2. Ik bevrijd mezelf van alle voorouderlijke vloeken die afkomstig zijn van de religie van mijn ouders, in de naam van Jezus.

3. Ik bevrijd me van alle voorouderlijke vloeken die voortkomen uit mijn vroegere betrokkenheid bij een demonische religie, in de naam van Jezus.

4. Ik breek mezelf los van elke afgod en aanverwante aanbidding in het huis van mijn vader, in de naam van Jezus.

5. Ik bevrijd mezelf van elke voorouderlijke vloek uit de droom, in Jezus 'naam.

6. Laat elke satanische aanval op mijn leven in mijn dromen die mijn leven negatief beïnvloedt nu vernietigd worden in Jezus naam.,

7. Laat alle voorouderlijke krachten die in mijn familie zijn geplant nu worden ontworteld door de machtige hand van God in Jezus naam.

8. Ik beveel elk demonische zaad in mijn leven om eruit te komen, in de naam van Jezus!

9. Alle kwade vreemden in mijn lichaam, kom uit je schuilplaatsen, in de naam van Jezus.

10.Ik scheid mezelf van elke slechte link die ik met mijn voorouders deel, in de naam van Jezus.

11. Door het bloed van Jezus, spoel ik mijn systeem van elk spiritueel en fysiek gif in de naam van Jezus.

12.Ik hoest en braakt voedsel uit de tafel van de duivel, in de naam van Jezus.

13.Laat alle negatieve materialen in mijn bloed circuleren, worden geëvacueerd, in de naam van Jezus.

14.Ik bedek mijzelf met het bloed van Jezus, voor elke voorouderlijke vloek in Jezus naam

15.Hyge geestvuur, brand van de bovenkant van mijn hoofd tot mijn voetzolen, verlos mij van alle voorouderlijke vloeken in Jezus naam.

16.Ik heb mezelf afgesneden van elke geest van armoede van mijn voorouderlijke lijn in de naam van Jezus.

17. Ik sneed mezelf af van elke stamgeest en vloek, in Jezus 'naam.

18.Ik heb mezelf afgesloten van elke territoriale geest en vloek, in de naam van Jezus.

20.Ik claim mijn volledige verlossing van de geest van achterlijkheid in de naam van Jezus.

Bedankt Jezus.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

1 COMMENT

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.