Dagelijkse bijbellezing 17 oktober 2018

1
11472

Onze dagelijkse bijbellezing van vandaag is ontleend aan het boek Psalm 137: 1-9 en Psalm 138: 1-8. De bijbellezing van vandaag concentreert zich op het gebed om hulp en bescherming. Psalm 137 :, is een gebed voor Jeruzalem (symbolisch voor de kerk), voor God om haar te gedenken en haar vijanden te bevechten die haar proberen gevangen te nemen. We moeten bidden voor de kerk van Christus, we moeten bidden tegen de demonische invasie van de poorten van de hel tegen de kerk, we moeten de vijanden van de kerk weerstaan ​​in gebeden.

Psalm 138: is ook een gebed om hulp, God heeft ons zijn heilige geest gegeven om ons te helpen, we moeten tot hem bidden in de naam van Jezus voor goddelijke hulp van boven. God is een God die de armen en nederigen helpt. Hij grijpt in als we om hulp roepen en hij zal zeker alles vervolmaken dat ons vandaag en voor altijd aangaat. Amen.

Dagelijkse bijbellezing voor vandaag KJV

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Psalm 137: 1-9:


1 Bij de rivieren van Babylon gingen we zitten, ja, weenden we toen we ons Sion herinnerden. 2 Wij hingen onze harpen aan de wilgen in het midden daarvan. 3 Want daar zij die ons wegvoerden, van ons een lied verlangden; en zij die ons verspilden, eisten van ons vrolijkheid, zeggende: Zing ons een van de liederen van Zion. 4 Hoe zullen we het lied van de Heer zingen in een vreemd land? 5 Als ik u vergeet, o Jeruzalem, laat mijn rechterhand haar sluwheid vergeten. 6 Als ik u niet herinner, laat mijn tong kleven aan het dak van mijn mond; als ik Jeruzalem niet verkies boven mijn grootste vreugde. 7 Gedenk, o Heer, de kinderen van Edom in de dag van Jeruzalem; die zeiden: Raseer, raseer, zelfs tot de grondlegging ervan. 8 O dochter van Babylon, die vernietigd zal worden; gelukkig zal hij zijn, die u beloont zoals u ons hebt gediend. 9 Gelukkig zal hij zijn, die uw kleintjes tegen de stenen grijpt en stormt.

Psalm 138: 1-8:

1 Ik zal u loven met mijn gehele hart; voor de goden zal ik u loven. 2 Ik zal aanbidden voor uw heilige tempel, en uw naam prijzen voor uw liefhebbende goedheid en voor uw waarheid: want u hebt uw woord grootgemaakt boven al uw naam. 3 Op de dag dat ik huilde, antwoordde u mij en versterkte mij met kracht in mijn ziel. 4 Alle koningen der aarde zullen u loven, Heer, wanneer zij de woorden van uw mond horen. 5 Ja, zij zullen zingen in de wegen des Heren; want de heerlijkheid des Heren is groot. 6 Al is de Heere hoog, toch heeft hij respect voor de nederigen; maar de hoogmoedige kent hij van verre. 7 Hoewel ik in de problemen loop, zult gij mij doen herleven; uw hand zult uitstrekken tegen de toorn van mijn vijanden, en uw rechterhand zal mij redden. 8 De Heere zal volmaken wat mij bezighoudt: uw genade, o Heer, volhardt in eeuwigheid: verlaat de werken van uw eigen handen niet.

Dagelijkse gebeden:

Red mij, Heer, terwijl ik vandaag tot u roep, toon mij uw genade en liefdevolle goedheid. Sta op, heer ter verdediging, laat mijn vijanden niet lachen om mijn ondergang. In u o Heer, heb ik mijn vertrouwen gesteld, red mij vandaag en neem alle glorie in Jezus naam.

Dagelijkse bekentenis:

Ik verklaar dat het mij vandaag nooit zal ontbreken aan hulp in Jezus naam
Schaamte zal vandaag niet mijn deel zijn in Jezus naam
Ik zal deze uitdagingen van mijn leven in Jezus naam overwinnen.
Iedereen die wacht om mij beschaamd te zien zal publiekelijk vernederd worden in Jezus naam.
Ik verklaar dat ik bovennatuurlijk beschermd ben in Jezus naam.

 

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikel20 bijbelverzen over vergeving KJV
Volgende artikel45 gebedspunten tegen pijlen van de dood
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een Man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen onderdrukt zou moeten worden door de duivel, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kun je contact met me opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene je.

1 COMMENT

  1. many hamaky sy handinika ny baiboly testamenta taloha sy testamenta vaovao izaho amin'ity taona 2023 ity . Als je een torohevitra bent die een minareo heeft, kun je een programma famakiana baiboly entina manatanteraka izany, dia mba andefaso zaho tompoko.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.