10 Gebedspunten tegen huwelijksvernietigers

2
9691

Wat God heeft samengevoegd, laat niemand ze uit elkaar halen. Ik heb 10 gebedspunten tegen samengesteld huwelijk destroyers. Veel gezinnen zijn tegenwoordig in chaos vanwege huwelijksproblemen, mannen die vals spelen en vrouwen achterlaten, vrouwen die flirten met andere mannen, kinderen die lijden aan de pijn van een scheiding, de lijst gaat maar door.

Er gebeurt niets in het leven per ongeluk, er zijn demonische agenten gestuurd vanuit de put van de hel om gezinnen te vernietigen, daarom moeten we sterk staan ​​in gebeden en onszelf ook bewaken met het woord van God. Naast deze 10 gebedspunten tegen huwelijksvernietigers, heb ik ook enkele bijbelverzen toegevoegd om ons te helpen bidden met het woord. Bedenk dat je de gebeden alleen kunt weerstaan ​​met het woord van Christus. Bid vandaag in gebed deze gebedspunten en red je gezin voor altijd uit de hand van de boze.

10 gebedspunten tegen huwelijksvernietigers

1). Elke demonische agent in de vorm van een man of vrouw, gestuurd vanuit de put van de hel om mijn huwelijk te vernietigen, beveel ik hen te vernietigen door vuur in Jezus naam.

2) .Ik profeteer bovennatuurlijke afscheiding van alle kennissen van mijn man / vrouw die droefheid in ons huis heeft gebracht in Jezus naam.

3). Oh Heer, ik spreek vandaag vrede in elke storm in mijn huwelijk thuis in Jezus naam.

4). Oh Heer, U duivel van verdeeldheid in mijn echtelijke woning, ik beveel u om uw lading in te pakken en voor altijd in Jezus naam te gaan.

5). Jij geest van Lijst die zich manifesteert in mijn man / vrouw, ik bind en werp je voor altijd uit in Jezus naam.

6). Elke satanische rover, die achter mijn man / vrouw aan gaat, ben nu blind en word in eeuwige duisternis uitgeworpen in Jezus naam.

7). Ik geef goddelijk oordeel over elke thuisbreker en huwelijksvernietiger na het huwelijk in Jezus naam.

8). Ik stel verwarring in elke goddeloze relatie die mijn man / vrouw in Jezus naam onderhoudt.

9). Vader, vecht tegen degenen die vechten tegen mijn huwelijk in de naam van Jezus.

10). Oh Heer, laat uw genade de overhand krijgen in mijn huwelijk, zegen ons en laat ons vruchtbaar zijn in Jezus naam.
Bedankt Jezus.

advertenties

2 COMMENTS

  1. Goedemorgen Man van God,

    Ik dank God dat hij je heeft gebruikt om deze gebedenpunten te schrijven. Ze waren een zegen voor mij. Moge God u enorm zegenen voor het helpen van zijn volk. Nogmaals bedankt.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier