30 krachtige ochtendgebedspunten

14
19825

Psalmen 63: 1:

O God, gij zijt mijn God; vroeg zal ik u zoeken: mijn ziel dorst naar u, mijn vlees verlangt naar u in een droog en dorstig land, waar geen water is is;

30 krachtig ochtend gebedspunten om je te helpen je dag met Jezus te beginnen. Als een wedergeboren gelovige moeten we het belang erkennen van onze dag aan God begaan voordat we onze huizen verlaten. Elke dag draagt ​​zijn eigen zegeningen en goddelijke kansen. Het is daarom belangrijk dat we onze wegen aan God toewijden en ook vragen om de leiding van de heilige geest als we elke ochtend uitgaan.

Het doel van het samenstellen van deze 30 krachtige ochtendgebedspunten is om gelovigen te helpen meedoen effectieve gebeden elke ochtend voordat u het huis verlaat. Deze gebeden doorsnijden elk gebied van je inspanningen, daarom wordt het aangeraden dat je het elke ochtend bidt voordat je naar buiten gaat.

30 krachtige ochtendgebedspunten

1). Oh Heer, ik dank u, terwijl ik vanmorgen uitga, laat me bovennatuurlijke gunst ontmoeten met mijn lothulp in Jezus naam.

2). Oh Heer, zoals het was in de dagen van Mozes en de kinderen van Isreal in de woestijn, laat uw wolkenkolom voortdurend met mij meegaan in de naam van Jezus.

3). Oh Heer, verlos mij van alle pijlen die overdag en 's middags in Jezus naam vliegen

4). Oh Heer, sta op en verdedig mij tegen alle mensen die mij vanmorgen in Jezus naam zullen proberen aan te vallen.

5). Oh Heer, ga vandaag voor mij uit en neem alle obstakels weg die vandaag een levende hel voor mij zullen maken in Jezus naam.

6). O Heer, zorg vandaag voor mijn dagelijks brood in Jezus naam.

7). Oh Heer, leid mij niet in verzoeking en verlos mij vandaag van alle kwaad in Jezus naam.

8). Ik besluit dat degenen die de hele nacht op me wachten om in de ochtend toe te slaan, zelf de zon niet zullen zien ??? schijnen van vandaag in Jezus naam.

9). Oh Heer! Stuur vandaag je engelen voor de bescherming van mijn leven in Jezus naam.

10). Ik verklaar dat elke benoeming van de dood die vandaag op mij gericht is, of die nu naar mij of door een andere persoon is gestuurd, teleurgesteld is en in Jezus naam aan stukken wordt gescheurd.

11). Oh Heer, breng mannen en vrouwen groot om me te helpen in al mijn behoeften te voorzien in Jezus naam.

12). Oh Heer, terwijl ik vanmorgen het offer van lof aan u opwek, laat uw regen van zegeningen mij vandaag volgen in Jezus naam.

13). Oh Heer, laat me vandaag gunst zien in Jezus naam.

14). Heer, door de hulp van de heilige geest in mij, leid ik mijn stappen terwijl ik de uitdagingen van de dag in Jezus naam aanga.

15). Oh Heer, heilig mij voor het werk van vandaag in Jezus naam.

16). Oh Heer, schenk mij mijn hartswensen voor vandaag in Jezus naam.

17). Oh Heer, mogen de teleurstellingen en het falen van gisteren zich vanmorgen niet herhalen in mijn leven in Jezus naam.

18). Ik verklaar dat ik je vreemde werken en je vreemde daden vanmorgen in mijn naam in Jezus naam zal zien.

20). Oh Heer, veroordeel mij vandaag niet naar de maat van mijn geloof. Laat de regen van je onverdiende gunst en genade op mij vallen als ik mijn huis verlaat in Jezus naam.

21). Als ik vanmorgen wakker word, zal ik wakker worden met mijn glorie en met lofliederen die alle droefheid in Jezus naam overschaduwen.

22). Oh Heer! Terwijl ik vanmorgen wakker word, stuur ik vandaag de dag in Jezus naam hulp vanuit de hemel en mijn lotgenoten.

23) .O Heer, laat mij uw genade vanmorgen zien en mij leiden op de weg die ik vandaag zou moeten gaan in Jezus naam.

24). Oh Heer, wees mijn verdediger tegen alle problemen van vandaag in Jezus naam.

25). Ik profeteer vanmorgen in mijn leven dat wanneer ik opsta, elk dood ding in mijn leven, mijn familie, mijn bedrijf en carrière weer tot leven komt in Jezus naam.

26). Oh Heer, dank u voor uw standvastige liefde die elke ochtend nieuw is in Jezus naam.

27). Ik profeteerde dat alle samenzweringen tegen mijn leven vandaag een averechts effect zullen hebben in Jezus naam.

28). Vader schenk mij bovennatuurlijke wijsheid voor mijn activiteiten vanmorgen in Jezus naam

29). Vader, ik verklaar dat al mijn reizen van vandaag ongevalvrij zullen zijn in Jezus naam.

30). Ik verklaar dat ik vandaag goed nieuws zal horen, vanaf deze ochtend in Jezus naam.
Bedankt Jezus.

10 Inspirerende ochtendbijbelverzen

Deze 10 inspirerende ochtendbijbelverzen helpen je bij je ochtendtoewijding. Bidden met het woord van God is zeer effectief. Ik raad je aan minstens 3 van deze bijbelverzen te lezen voordat je elke ochtend bidt. Dit zal meer waarde en kwaliteit toevoegen aan je stille tijd bij God. Ook terwijl je je dagelijkse activiteiten voortzet, vind je nog steeds tijd om te mediteren over deze bijbelverzen voor maximale productiviteit.

10 Inspirerende ochtendbijbelverzen

1). Klaagliederen 3:23:
23 Ze zijn nieuw elke ochtend: groot is uw trouw.

2). Psalmen 5: 3:
3 Mijn stem zult gij des morgens horen, o Heer; in de ochtend zal ik mijn gebed tot u richten en zal omhoog kijken.

3). Psalmen 59: 16:
16 Maar ik zal zingen van uw macht; ja, ik zal 's morgens hardop van uw genade zingen: want u bent mijn verdediging en toevlucht geweest op de dag van mijn benauwdheid.

4). Jesaja 33: 2:
2 O Heer, wees ons genadig; wij hebben op u gewacht; wees hun arm elke ochtend, onze redding ook in de tijd van benauwdheid.

5). Zephaniah 3: 5:
5 De rechtvaardige Heer is in het midden daarvan; hij zal geen ongerechtigheid doen; elke morgen brengt hij zijn oordeel aan het licht, hij faalt niet; maar de onrechtvaardigen kennen geen schaamte.

6). Jesaja 50: 4:
4 De Heere GOD heeft mij de tong van de geleerden gegeven, opdat ik zou weten hoe ik een seizoen moet spreken tegen de vermoeide: hij ontwaakt ochtend aan morgen, hij wekt mijn oor om te horen als de geleerden.

7). Exodus 36: 3:
3 En zij ontvingen van Mozes al het offer, dat de kinderen van Israël hadden gebracht voor het werk van de dienst van het heiligdom, om het te vernietigen. En zij brachten hem elke morgen nog gratis offers.

8). 1 Kronieken 9:27:
27 En zij logeerden rondom het huis van God, omdat de opdracht op hen rustte en de opening ervan elke ochtend op hen betrekking had.

9). Jeremia 21:12
12 O huis van David, zo zegt de Heer; Voer 's morgens het oordeel uit en red hem die is bedorven uit de hand van de onderdrukker, opdat mijn woede niet als vuur uitgaat, en verbrandt dat niemand het kan blussen, vanwege het kwaad van uw daden.

10). Psalmen 101: 8:
8 Ik zal alle goddelozen van het land vroeg vernietigen; dat ik alle goddeloze doeners van de stad van de Heer kan afsnijden.

advertenties

14 COMMENTS

  1. Beste pastoor, de Heer is je kracht en gids. Bedankt voor het harde werk, de vurigheid en de niet-aflatende inspanningen om christenen te helpen meer te bidden. De Heer Zelf zal altijd je achterste beloning zijn. God zegene u rijkelijk.

  2. Ik ben Abia leo Ik hou van de gebedspunten die ik hier heb gezien, ik bid dat God het mag gebruiken om mij en mijn familie te zegenen in Jezus naam

    Bedankt

  3. Het enige beste voedsel om een ​​christelijke dag te voeden, zijn dit soort ochtendgebeden. Rasp is de heer die je deze woorden heeft gegeven

  4. Beste man van God, mijn naam is Akpan EMMANUEL. alsjeblieft, ik heb gebed nodig voor mijn financiële doorbraak in mijn leven. Ik ben een gepensioneerde werknemer en nu heb ik geen salaris meer om voor mezelf en mijn gezin te zorgen, alstublieft God tussenkomst.

  5. Prijs God in de Hoogste krachtige gebedspunten.Ik dank God voor hen.Kun je gebedspunten geven over de vrucht van de baarmoeder en ook over het bidden om je bij je man te voegen die in een ander land woont en gelooft in financiën om een ​​visum te krijgen.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier